פורום חדש והודעה מגיימס לישראל

LovE BuSTeD

New member
פורום חדש והודעה מגיימס לישראל

אז ככה נפתח פורום חדש של סאן עוד דורק של ישראל!!:)... וזה תודות ליערה..באמת יערה תודה מכל הלב! הינה קישור תרשמו.. http://sonofdorkisrael.proboards80.com/index.cgi וגייסמ מסר הודעה למעריצים בישראל אני אישית מאוד התרגשתי שסוף סוף הוא מדבר אלינוו:) זה מה שהוא אמר: "hey thanks for helping out the chances of us coming to israel are pretty slim but if you get loads of people i can show the record company and maybe they will send us how many fans do we have out there? could we play a tour yet? " הבאתי את זה מהפורום החדש... והבנתי שהוא אמר שהוא ישלח תחברת תקליטים לראות מה המצב המעריצים בישראל ואם יש מספיק הם יבואו לעשות הופעה גדולההה!! ח=ל=ו=ם!!!!

D4Ever

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה יופי!!! עשית לי את היום!!! (את והארי פוטר וגביע האש! סרט שולט לכו לראות!) אשכרה חלום!!! יאאא הופעה של דורק בארץ, תתארו לעצמכם..

Bartal j

New member
כן אבל..

השאלה היא אם יש מספיק מעריצים בשביל שהם יבואו..? אתם חושבות שיש מספיק מעריצים בשביל למלאות אולם?

ליטלושי

New member
אני חושבת..

שאין מצב שהם יבואו..לא רוצה לבאס או משהו אבל הם להקה מ-מ-ש חדשה ואפחד לא שמע עליהם ועוד במיוחד שהם גם לא באמטיוי הרגיל שלכולם יש אז זה די בעייתי..כי הם בטח יהיו כמו באסטד להקה שלא הרבה יכירו בישראל.. אבל ברור שאפשר לשנות את זה אפילו מעכשיו לנסות להפיץ אותם בארץ, יותר פירסומים בעיתונים וכאלה..ואולי עוד שנה שנתיים הם יבואו...גם זה משהו!

LovE BuSTeD

New member
אבל תחשבו..

כמעט כל מי שהעריץ את באסטד מעריץ אותם עכשיו אז בטוח שיש הרבה..וזה רק ההתחלה שלהם, שבאסטד התחילו היה להם ממש מעט מעריצים וזה יתרבה לאט לאט..אז אני מאמינה שבהמשך יהיה להם יותר ויותר מעריצים ואז הם יבואו:).....

DesertRose7

New member
אנחנו מדברים על הארץ

גם אם כל מעריץ של באסטד עכשיו מעריץ שלהם.. זה לא מספיק

LovE BuSTeD

New member
בסדר אני אומרת

שבתור התחלה זה סבבה.. ואני מאמינה שנתרבהההה..!

LovE BuSTeD

New member
דפקא לא יערה רשמה את זה..

שני רשמה את זה היא גם מנהלת בפורום..

loner in love

New member
לשני יש בדיוק את הקשרים שלי לי

רק שאת ההודעה של שני הוא החליט כן לקרוא ואת שלי לא

למעלה