פורום חדש והודעה מגיימס לישראל

Rowdy Girl

New member
אעאעאעאעעע:-O

אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

Rowdy Girl

New member
ממ..

*

מה?!?!!?!? או מאיי גאדדדד!../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

אמןןןןןןןןןןן!
אני באמת רוצה להיות אופטימית אבל כמו שאמרו פה הם להקה חדשה ויכול להיות שזה לא יקרה בקרוב אבל לפחות הם יודעים שאנחנו קיימים ושיש להם פה מעריצים [אפילו שאנחנו לא כאלה הרבה]!
אבל תמיד אפשר לקוות שיום יבוא והם ינחתו על אדמת הקודש!

אאאאעעעעעעעע

וואי אני לא מאמינה!!!!!!!!!!! ג'יימס יודע עלינו! זה כבר טוב....ואתם נורמליים?לבאסטד יש מלא מעריצים בארץ ורב המעריצים שלהם אוהבים עכשיו את סאן אוף דורק אז יש להם הרבה מעריצים כאן....וגם כמו שמישהי אמרה פה באמת חייבים להתחיל לפרסם בכל מיני עיתונים ופורומים על הלהקה.... צריך להתחיל לשלוח כל מיני מכתבים לעיתונים כמו לדוגמא ראש1 או מעריב לנוער ולבקש שייתנו מידע על הלהקה אני מתערבת איתכם שככה יתווספו לאט לאט עוד ועוד מעריצים... הלוואי והם יבואו לכאן!

busted4ever

New member
OMG!!!! איזה חומד!!!

למרות שלא נראה לי שהם יגיעו כי אין הרבה מעריצים פה זה גם ייבאס אותם כי הם יצפו להרבה [:

vered131

New member
../images/Emo2.gif

אני מקווה שהם יבואווווו אבל לא נראה לי שיש סיכוי לזה :(

T a l14

New member
../images/Emo2.gif...כפרה עליו...

ראיתי שרובכן פסימיות לגבי כל הדבר הזה, אבל אני דווקא חושבת שזה צריך לתת לנו יותר מוטיבציה. אני מתכוונת, בואו נגרום לזה לקרות,שזה אומר פשוט לעשות הכל כדי לגרום לאנשים להכיר בסאן אוף דורק...מכתבים לעיתונים, פניות לרדיו וכל מיני כאלה... אנ'לא יודעת...זה מה שאני חושבת...

LovE BuSTeD

New member
אז צריך להתחיל לפעול...

בשביל שיכירו אותםם..! אני כבר התחלתי ושלחתי מכתב לראש 1.. תעשו את זה גם אתםםם..!

just jenny

New member
../images/Emo2.gif

קודם כל זה מצוין שג'יימס יודע עלינו! שהוא יודע שיש לו מעריצים מישראל [ישראל! מי היה מאמין~!] גמני חושבת שזה רחוק שהם יגיעו לארץ אבל באמת צריך לפרסם אותם [יחסי ציבור כמו אומרים חחח] אני רוצה שיבואו לארץ כ"כ כ"כ

cami love benja

New member
=0

למרות שבקושי הבנתי מה כתוב
זה מדליק ! אם הם יבואו לארץ אניאניאני אהיה מאושרת !!!!
ונחמד שהוא יודע שאנחנו קיימים =]

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| וועאעאעא!!! ../images/Emo99.gif

ג'יימס....... סאנאובדורק....... ישראל....
!!!

למעלה