פורום חדש - AVRIL LAVIGNE

• פותח הנושא gntk
  • פורסם בתאריך

PURPLE CHICKEN

New member
וואי איזה כיף לך!!!!

אני מתה על כאלה מכנסיים!!!!! ואני לא יודעת איפה לקנות... חיפשתי בכל מקום!!! אנשים- אם את יודעים איפה לקנות- בבקשה תגידו לי! דחוף!!! וניו יורק זאת לא אפשרות כי לא הייתי שם אף פעם וכנראה שגם לא בזמן הקרוב... לצערי.. חחח...

יש בתל אביב..צריך רק לחפש

יתכן שיש בשינקין. ובתל אביב יש גם את המקום הזה שנישרף איזה 3 פעמים..מכירה אולי? אז יש שם....

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ שמעתי על זה אבל...

אני לא זוכרת את השם או איפה זה.... ובשינקין דווקא חיפשתי ולא מצאתי.... אבל אני אחפש שוב!! תודה בכל מקרה!

gntk

New member
בבקשה

בואו נדבר על כל ענייני AVRIL בפורום שלה (הקישור למטה)

Alexis14

New member
הן כן שרות....

לא ראית את ´אתה מוזמן...´ וההרפתקאות? הן שרות שם כל הזמן, ויש להן גם דיסק לחג המולד וסתם דיסקים. אם את רוצה תצרי איתי קשר ואני אשלח לך כמה שירים

קמי1

New member
כן?!?!!?

אני ראיתי שהן שרות בכמה סדרות אבל לא היתרשמתי מהקול שלהם ..

נכון כי הן להן קול משהו אבל...

רוב השירים שלהן שהן היו קטנות ויש גם כמה שהן גדולות רוב השירים הם מהסרטים אבל אם את רוצה דיסקים שלא קשורים לסרטים יש אח למכירה ואני החמודה אני אישית אוהבת את רוב השירים שלהן

boli bop

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo53.gif

אני חולה על השיר המהמם של התאומות אנו נגד העולם החופשה בשמש אז מישהו יכול להגיד לי
לי! מי שרה ראשונה ומי שרה שניה פליזזזז ב
מראש ממני רומי

לבולי פופ

זה לא שיר של התאומות זה שיר של איזה להקת בנות ששרה בסרט יש לי את הקליפ אני יכולה לשלוח לך אם את רוצה

doosie

New member
PLAY

הלהקה "פליי" שרה את השיר הזה, ה להקה ממש טובה הורדתי כמה שירים שלהן... והן פשוט מצויינות!!! הן 4 בנות בנות 13-14 משוודיה וקוראים להן: פיי, אנייס, רוזי ואנה.

יוני

זה שאתה לא אוהב את הלהקה זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים אותה הלהקה הזו מאוד מציחה בשוודיה ובעולם מצאתי הרבה אתרים עליה זכותנו לשמוע מה שבלנו והשירים שלה מהממים ואם אתה לא אוהב אל תשמע

Nomero Uno

New member
זאת רק דעתי

את יכולה מצדי לשמוע את Play מהבוקר עד הערב אבל מבחינתי לקרוא ללהקה הזאת "טובה" זאת פשוט בדיחה לא יודע לגבי ההצלחה שלהם בשבדיה אבל אני בטוח שהן לא מצליחות בעולם עובדה שלא שמעתי עליהן לפני הסרט

ChEnmka

New member
play חמודות ...

באמת יש להם איזה כמה שירים חמודים..... אבל אני מכירה להקות טיפה יותר טובות... אבל לא ידעתי שהם משוודיה.. טוב לדעת....

doosie

New member
יוני...

אני חושבת שהן להקה, טובה וזה שאתה לא שמעת עליהן לפני הסרט, זה לא אומר שאנשים אחרים לא שמעו, חוץ מזה שרק עכשיו הן התחילו את הסיבוב הופעות שלהן בארה"ב... וד"א אתה אוצר שלהקה טובה רק אם שומעים עליה בכל מקום אפשרי... אני לא חושבת כמוך...

Nomero Uno

New member
הדס..

להקה יכולה להיות מצליחה גם אם לא שמעו עליה אבל ההצלחה שלה נקבעת על פי כמה שומעים עליה

doosie

New member
מסכימה...

אבל לך כנראה אין מושג כמה מעריצים ומאזינים יש ללהקה הזאת...
!!

למעלה