מנהל פורום
רבותי מהנהלת הפורומים מכיוון שאני חושב שאינכם מבינים עד הסוף במה מדובר , אנא שימו לב לפרטים הבאים : 1. חובב רדיו, שיכול ורוצה להעביר מנסיונו ומהידע שלו אינו "מי שעבר את גיל 16 שמבין בטכנולוגיה של רדיו" מדובר בתחביב ייחודי ובתרבות והווי מיוחדים , הנרכשים תוך שנים רבות של נסיון טכני ומעשי. 2. אני מאד מקווה, וגם אתם צריכים לקוות, שהגולשים לפורום יגיעו מתוך עניין אמיתי בתחביב ורצון לדעת יותר וללמוד מהמנוסים. לא תמצאו פה, וטוב שכך, גימיקים זולים המושכים לצערי חלק לא מבוטל מהנוער שלנו לפורומים אחרים. 3. הגיע הזמן אולי שתבינו שבצד הפורומים הקלילים, בהם יש את כל הפירוטכניקה המושכת גולשים, יש מקום גם לתרומה רצינית לקהילה בצורה של פורום שלא מוכר/קונה/מפרסם שום דבר, והבאים אליו באים מתוך רצון ולא מכח משיכה שווקית כזו או אחרת. הם יבואו לכאן בעניין הזה - ויש סיכוי שהפרסומות, שאתם ממילא משדרים גם בפורום הזה, ימשכו אותם גם לנושאים אחרים. 4.לא שמעתי כמובן את השיחה שהיתה לכם עם מנהל הפורום הקודם - אבל עצם העובדה שהרשיתם לעצמכם להדיח את יו'ר אגודת חובבי הרדיו, שבניגוד לפוליטיקאי מצוי נבחר בזכות נסיונו , הידע שלו ופועלו למען החובבים בארץ - מעידה עליכם ולא עליו. שלא לדבר על כך שלא הבנתי עד עכשיו איך בכלל אפשר להדיח מישהו שעשה את העניין בהתנדבות, בזמנו הפרטי ובציודו הפרטי. אני מציע להחזיר את המצב לקדמותו - ולראות בפורום הזה פורום טכני רציני, שלא יתרום ישירות להכנסות של "תפוז". יש לכם את הזכות המלאה לצפות שכל פעילות שלכם תכסה לפחות את העלויות ואולי גם להרוויח. אבל אם תתעקשו ואת הפורום ינהל מישהו לא מתאים - אתם פשוט תפסידו לא מעט גולשים , וממילא החשיפה של האתר שלכם תצומצם.