פורום חרא

benny afro

New member
פורום חרא

לא היה לי כוח להחליף שם משתמש ולהכנס בתור איזשהו אנונימי,אז אני יכתוב. איכס פורום מגעיל, בחיים שלי לא ראיתי אנשים כאלה מגעילים,איכס תפוי בלאט, גועל נפש מה שהולך פה. סתם פורום מסריח,עם אנשים בריח של תחת.איכס. יאללה עזבתי.

Darakan

New member
LOL

די כבר להתלונן... מישהו שם לב שכל אלו ש"עוזבים" בדרמטיות עלק (מעין, שני, בני) עשו את זה בגלל ש"ירדו" על השברולט? די כבר, תלמדו לקבל ביקורת.

Absolut May

New member
תגידו!?

מה הסרט של כל האיומים האלה?! אתה רוצים לעזוב?? אתה לא חייבים לפתוח שרשור שלם בשביל לספר כמה חרא בפורום ושאתם עוזבים!! פשוט תעזבו בלי התראה מוקדמת ויאללה ביי...

The WizardMan

New member
נכון ... אני גם יכול להתערב בבני

ושני .... נכנסים אחרי זה לפורום לראות מה כתבו על השרשור הזה שלהם אולי שיתחננו שישארו...

benny afro

New member
הקטע של ההתחננות לא...

אבל! כן באתי לבדוק, סתם רציתי לראות אם מחקו אותו
טוב יאללה ביי אנשונין
שלומייזל

LadySpeedStick

New member
הפורום חרא? בסדר אתה רוצה....

שאני אתחיל לפרט על כל מה שחרא בחיים שלי , לא ,כי אני יכולה , יודע מה אני אפרט. ההורים שלי רבים ועוד בין 2-4 כשאני ישנה, אני שוברת פשטידות עם פוטנציאל שלעולם לא תבין כאלה עם שמנת ודברים יוקרתיים שלקח לאמא העיראקית הרבה חדרי מדרגות לקרצף כדי להגיע אליהם. רוצה עוד לאמא שלי יש גנים חרא והיא העבירה אלי הכל , והקטע שהיא מרויחה ממש טוב ואני לא יודעת למה לא מפטרים אותה כבר. אבא שלי לפעמים קונה איתי חזיות ואסור לי לי להגיד לאמא כי אבא כבר בהיכון. אתה יודע מה עוד זקנות תמיד מבקשות ממני שאני אעזור להם לחצות תכביש כי יש לי פרצוף כזה של ילדה טובה אבל לא אני בעצם עובדת בזנות בשעות הלילה המאוחרות , או מביימת אונס קבוצתי ליד קניון חולון כדי לקבל קצת תשומת לב. נו בני אתה בטוח שהפורום חרא??

עדידית

New member
נופר אני גם מסכימה איתך , וגם כתבתי

שיר אבל בבקשה בלי תגובות סרקסטיות, תהיו עדינים יש לי לחץ דם נמוך. אבא שלי מביא לי מכות זורק בי קרשים ומצליף בחגורות רוצה בבקשה את עזרת המשטרה או שמצבי יהיה ממש רע אבא שם לי חוסם עורקים בצוואר ואמא מכסה לי תראש עם הכר אני עומד למות ואמא עם כפכף אני הולך לחדר לחטט באף.

למעלה