פורום חרא

tofy

New member
בני! אני מאוכזבת

רוצה לעזוב ת´פורום סבבה תעזוב לא חושב שהפורום משו אז זה לא אומר שאתה צריך ללכלך עליו אתה יכול לעזוב בשקט כמו שאני בקיץ כבר הפסקתי לכתוב....(ועכשיו אני פה ככה פעמיים בשבוע ולא יותר) וגם לך הייתה הפסקה מתי שהו....... אתה לא חייב להודיע לכולם כמה אתה חושב שהפורום חרא...את הדברים האלה יכולת לשמור לעצמך טוב יאללה אין לי כוח אליך במילא...

purple blood

New member
ישבתי, חשבתי

והגעתי למסקנה שאסור לי לחשוב יותר מידי. לא סתם..ברצינות... חשבתי להעלב וזה, כי אמרת שכולנו כאן חרא. אבל אין לי כוח להעלב, רוצה לעזוב, תעזוב. אל תלכלך פה על אף אחד ותזכור שתמיד היית חלק מהורום הזה, וכשאני רואה דפים מהארכיון, אתה בדיוק כמו כולם כאן. רק כותב יותרעל השברולט וכמה שזה מקום נפלא ויורד על כל מי שמעיר נגד המקום. אין קונקלוז´ן (ברוח החיבוריות) בעצם אין לי קונקלוז´ן. ביי

benny afro

New member
בריגה! את יודעת

שלא התכוונתי אלייך,כל מי שאני אוהב אותו יודע שלא התכוונתי אליו!

purple blood

New member
אתם לא.

:) אם יש כאן כמה שאתה כן אוהב כמו שאתה אומר (ביטוי שנוי במחלוקת אבל זה ויכוח למקום וזמן אחר) אז לא היית צריך להתנפל כאן על אנשי הפורום בצורה כללית זו, להגיד יפה ביי, או להתראות, ואם אתה רוצה לתרץ את העזיבה, להוסיף דעות על אנשים אחדים אבללא להגיד כמה שכולנו חרא בתודה מראש העמותה לזכויות הילדה אני

למעלה