פורום יבש - מעצבן.

Compulsive

New member
פורום יבש - מעצבן.

טוב שירשור סיפורי פאדיחות (ניראה לי שהיה את זה פעם אבל יש הרבה אנשים חדשים), פציעות, ושאר ירקות:) יאללה שפכו. אני אגיד אחורי זה.

וואי תום...

אין לך מושג כמה פציעות אני חוטפת בשבוע, במיוחד בזמן האחרון! זה לא נורמלי!!!!! אבל הרגע נזכרתי שפעם אחת (במקווה) עמדתי במסדרון מחוץ לכיתה, ליד המעקה...התעטשתי...ודפקתי ת'הראש במעקה...
אבל ...לאאאאאאאא...אני לא מפגרת...באמת שלא

The WizardMan

New member
חחחחח

לא ידעתי אם יש טעם להגיב אבל באמת הצחקת אותי המחשבה על מישהו שמתעטש ודופק ת´ראש שלו במשהו ...

אל תצחק! זה קרה לי הרבה....

רק הפוך. נשענתי על קיר, התעטשתי ודפקתי את הראש בראסיה אחורה. כואב, משו בנזונה. ועוד משו- (אם בצ'י עדיין קורא בפורום, אני יודע שהוא צוחק, כי הוא היה לידי) בימי "קוגל הישן" העליזים, יצאנו יום אחד מהבי"ס, והיה לי כסף ביד, ספרתי אותו, ודפקתי את הראש בעמוד. עכשיו, זה היה בדיוק בדקה שכולם מסיימים את הלימודים, אז חצי בי"ס ראה. לא נעים.

חחח לפחות אתה נהנית מזה...

לא, סתם...גם אותי זה נורא הצחיק. גם לפני שבועיים נכנסתי בעמוד עם הפרצוף! ירד לי דם מהאף והאף שלי התנפח משו לא נורמלי...
לא רציתי לצאת מהבית.

כי

אין לו כוח להסביר לאנשים למה כותבים "תם". תום עם ו' פירושו סוף, (ראי תום זיידרמן..:)) תם ללא ו' פירושו תמימות (ראי תם מלול) עד כאן, זמן לשון עם אבשלום ק':)

Compulsive

New member
כפרה../images/Emo23.gif

זה כדי שאנשים יבינו... את יכולה לכתוב איך שאת רוצה
. ליל"ט.

‡NoK

New member
הממ..יש לי הרבה..

אני פשוט לא נזכרת..הממ.. ביום הראשון ללימודים (השנה) עפתי כמה מדרגות על התחת חח..(המדרגה שבורה בקצה!!) אתמול ישבתי בסלון וציירתי קצת..ובאו אורחים וביקשו לראות ציורים שלי.. רק שכחתי שבמחברת יש גם שטויות שלי ושל ויקי.. ואז ראיתי שהם נעצרו על עמוד מסויים וקוראים..והיה כתוב שם "כולם פה אוכלים חרא! כולם אוכלים בתחת! סנופי (הכלב שלי) חרמן וגם פטישיסט!"
זו פאדיחה
וזה אחרי שהם אמרו "איזה ילדה חמודה..איזה מותק.."

סבגבג

New member
ממממ.... וואי זו באמת פדיחה

פעם עליתי לאוטובוס עם חברה שלי וישב שם איזה שיכור עני שהתחיל לדבר איתנו ובדיוק היה לי פיפי הקיצר היה סרטים זה ממש ממש ארווווך אבל מה שבסופו של דבר קרה זה שירדנו איזה שתי תחנות אחרי שעלינו ו..ממ... השתנתי במכנס...

‡NoK

New member
חח לא הבנתי איך השיכור קשור שם

- בכל הסיפור.. אבל נו טוף. להשתין במכנסיים זה אף פעם לא כיף
וללכת עם חנות פתוחה זה גם לא (וזה קורה לי המון! אני אפילו לא יודעת איך! ני סוגרת אותה! חח..). וזה עוד חנות ממש ארוכה כי זה באגיז

סבגבג

New member
בטח קשור! מה לא מובן...?!

הוא ישב מאחורה עם רדיו (כמו האלה מהארלם שהולכים עם רדיו על הכתף.. חיחיחי) ואני כבר ישבתי ולא קלטתי שהוא שם (בסוף בסוףףף) ואז חברה שלי באה לשבת וכאילו.. הוא התחיל לדבר אלינו והוא היה שיכור ועני (יענטו הוא היה הומלס) והוא מדבר כמו איזה נרקומן והוא התחיל כאילו להתקרב אלינו והוא כזה עושה לנו "יששך שקל? האאא?" לא יודעת כל מיני כאלה ומזהההה נלחצנו חחחחחח והייתי עם מכנס אדוםםםם ראו הכללל חחחחחיחיחיחחחייי

king kazabubu

New member
אוקיי... אני גם אשחק...

לפני מעל שנה קבעתי עם קטי בחנות בקניון. והלכתי לקראת מקום מפגשנו בתום לב ודיברתי עם גלעד בפלאפון על ידי הודעות טקסט. ואני כותב לו הודעת טקסט בזמן שאני נכנס לחנות ואני מבחין בזווית עיני בקטי ליד הדלפק. אז אני ניגש אליה כאשר אני מסיים את ההודעה תופס אותה בכתפיה ומסובב אותה אליי כשהפרצוף שלה היה אולי במרחק 10 ס"מ מהפרצוף שלי. וכמובן אני פונה אליה בברכת היי מותק. רק שמתברר שזו לא מותק. ואז אני אומר לאותה בחורה מסכנה שהייתה מבועתת מאותו מטורף שתפס אותה באמצע הקניון "את לא מותק..." ואני עוזב אותה והולך לצד השני כאילו כלום לא קרה. מפדח? בהחלט.... מזל שמנעתי מעצמי לנשק אותה כי היו תובעים אותי על הטרדה...

Katy Cat

New member
והנה קישור...

שמישהו שלח לי לפדיחה של מישהי אחרת.. (לא שלי כמובן) אין שום קשר ביני לבין כותב ההודעה או האדם שעליו מסופר בהודעה, במקרה שלחו לי את הלינק שלה.. קבלו

למעלה