שזה?
M Mashina Girl New member 10/2/03 #16 ROFLLLL../images/Emo28.gif טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . חח טוב שהם לומדים על זה בי"א .. במקווה עשינו את זה בז',או.. בח'.. .
ROFLLLL../images/Emo28.gif טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . חח טוב שהם לומדים על זה בי"א .. במקווה עשינו את זה בז',או.. בח'.. .
M Mashina Girl New member 10/2/03 #25 נה.../images/Emo28.gif מקווה אורג'ינל [וואנא ביז' תלכו מכאן] .. חח יותמ - השיר שלך משפיע עליי קשות .
M Mashina Girl New member 10/2/03 #31 ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif לא אמרתי שאני מאושרת.. .. אבל..אוקיי,בשבילך.
ס סבגבג New member 10/2/03 #19 חחחחחחחחחחח לי קרתה פדיחה על זה חחחחחחחח אני כזה לא מבינה מה הפדיחה בפדיחה הזאת (בקישור) אז חברה שלי כזה "לא הבנת...? תא זרע בפה...?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח לי קרתה פדיחה על זה חחחחחחחח אני כזה לא מבינה מה הפדיחה בפדיחה הזאת (בקישור) אז חברה שלי כזה "לא הבנת...? תא זרע בפה...?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א או אה New member 10/2/03 #27 אהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! גאוניייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
ס סבגבג New member 10/2/03 #18 חחחחחחחחח גדוווווווול חברה שלי פה נשפכת "את לא מותק..." -"וואלה? תודה" (תגובה ראשונית ... חחחחח)