פורום יקר... עזרתכם... ? תודה

gold33

New member
פורום יקר... עזרתכם... ? תודה

שלום לכולם גמר חתימה טובה אנחנו מצרפים לכם את תוכניות הביתה שרכשנו (בבית דגן) קומה קרקע יש לנו כוונה לשים סלום של 3+2+1 וכן מזנון של 2.2 מטר כמו כן פינת אוכל (שעוד לא רכשנו) איך אתם חושבים שהכי נכון למקם את הדברים ? אגב, יש לנו אקווריום של 1.3 מטר שגם אותו היינו רוצים למקם שם (אולי מתחת למדרגות. מה אתם אומרים? תודה רבה על הכל מראש שנה טובה !

חיבורים

New member
הצעה

הבעיה העיקרית שאני רואה כאן היא מיקום פינת האוכל - נראה לי שלא תהיה ברירה אלא להתארגן על שולחן מתקפל שיוצמד לאחד הקירות ויפתח במקרה הצורך בלבד.

gold33

New member
שמע, אני מסיר בפניך את הכובע!

עכשיו לא קשור לסגנון אלא להשקעה - אתה גדול ! תראה פינת האוכל כיום ממוקמת תיכף בכניסה בצד ימין (מלבנית) הסלון ממוקם כיום כך שהמזנון בקיר הארוך ממול הדלת כניסה כך שהספה של ה 3 ממולו השתים במקביל למדרגות והאחת ממול ה שתיים(במקביל ליציאה לחצר) פינת מחשב כיום נמצאת מתחת למדרגות (שם אולי אמקם את האקווריום) בקיר הקטן בין המדרגות והמטבח ישנה שידה קטנה ומראה מה אתה אומר ? אני כעקרון נגד ספה של 3 עם הגב לכניסה תודה על הכל ממש תודה

gold33

New member
עוד כמה דברים.......

ושוב תודה! בעקרון אני בקטע שלפחות הספה של ה 3 תהייה מול הטלויזיה(מזנון) עדיף לי שה 2 תהייה מזוית לטלויזיה. כמו כן , האם המידות שלקחת שם נניח של המזנון הם כפי שכתבתי (2.2 מטר) ? מה מידות פינת האוכל שהוספת ? פינת האוכל מבחינתי תשמש רק לארוחות רשמיות יותר. קיים כיום דלפק מכובד (100X70 ) במטבח לארוחות ילדים וחפוזות. תודה שוב אגב, עם איזו תוכנה אתה עובד ? תודה

חיבורים

New member
משהו כזה?

תיקנתי את המזנון למידות שנתת. שולחן פינת האוכל הוא כ-152X76. אני בכלל נגד להציב רהיטים גדולים באמצע הסלון - אם חייבים, עדיף לפצל את הספה הקטנה לשתי כורסאות (וגם יותר פרקטי - מאפשר גישה נוחה לשולחן וגם מקומות ישיבה לשני אנשים שאינם ביחסים קרובים
). התוכנה היא SKETCHUP.

gold33

New member
אמממממ......

מעניין (שוב תודה) איפה מכניסים את האחת? מה מידות המזנון שהוספת שם? מידות הספות? רב תודות

חיבורים

New member
אם אתה ממש קשור אליה סנטימנטלית

אתה יכול למצוא לה איזה פינה
אם לא - אני בטוח שיהיה מי שישמח לאמץ אותה. צירפתי מידות, לבקשתך.

el presidente

New member
../images/Emo152.gif למה אין מידה של הטלביזיה?

סתם סתם..תענוג לראות את העבודות שלך בSU

למעלה