פורום יקר, רוצה לשתף

gertrude

New member
הי אורלנדה

אני כל כך מבינה את מה שאת אומרת, שהסתכלתי שוב ושוב על ההודעה שלך כדי להיות בטוחה שזו לא אני שכתבתי אותה. השאלות שאת מעלה אכן קשות וטורדות מנוחה. נראה לי שהסיום האופטימי של הודעתך גם הוא אינו כה חד משמעי - והרי השאלה כולה היא על על מהות הרצון ואופיו - וכיצד תדעי מהו אותו דבר שהוא באמת בניגוד לרצונך, שאותו אינך יכולה לעשות? (מתנצלת על הסרבול הלשוני, אני לומדת כעת למבחן בסטטיסטיקה וראשי מלא באותיות יווניות חסרות מובן ופשר).

הי גרטרוד

כרגע ההתלבטות שלי אינה קשה במיוחד. בשלב זה של חיי אני נהנית מן החופש. אני אוהבת את השקט של הבית, אוהבת לקרוא ספרים, לטייל לחו"ל, לצאת ולבוא מתי שאני רוצה. אפילו בן זוג, אם וכאשר ייכנס לחיי, כרגע אני לא חושבת על מגורים משותפים בעתיד, מעדיפה להמשיך לגור לבד. אני לא מרגישה צורך בוער להביא עכשיו עוד נפש לעולם הזה. אני לא רוצה לעשות את הוויתורים המתבקשים מן הצעד הזה כי טוב לי במקום שלי ובשקט שלי. אם יום אחד אכן יבער בי הצורך, ארגיש שמה שאני רוצה לעשות זה להכנס להריון וללדת, שאני רוצה לגדל ילדים, אדע איך להתמודד. כרגע אני לא רוצה. האם הרצון או חוסר הרצון מושפעים מפחדים, מכל מיני דברים אחרים? אולי. אני לא מעסיקה את עצמי בכך עכשיו. באופן כללי, אני שואלת את עצמי הרבה שאלות ומתחבטת בהרבה עניינים, ואני לא רוצה להוסיף עוד סיבוך לחיי בדמות השאלה האם מה שאני רוצה הוא באמת מה שאני רוצה, או שלא.

QueenOfMagic

New member
אולי אפילו יש לך יותר זמן

מכיוון שהאחרונה שילדה בגיל מופלג היתה בת 67...(לדעתי זה מזעזע...אבל אולי היא כבר לא יכלה לחכות להיות סבתא)

prizman

New member
יופי של שירשור

מתחיל בתגובות מכאן.למה יש בעיה עם השונות שלך? שונות היא לא בהכרח חיסרון, בהרבה מקרים ייתרון. את מציינת את המשכילות והאינטיליגנטיות, למה את חושבת שאת פחות, בגלל שבחרת בדרך אחרת? לפי זה את משכילה, אינטיליגנטית ובעלת חשיבה עצמאית שזה יותר שווה. לטקס הסודי של הנשיות יש ערך כמו לנשיא המדינה- טקסי גרידא. תתעודדי.

מביאה דברים בשם אומרם

בדיוק בהקשר זה, כתב לאחרונה אחד מחברי פורום זה, בפורום אחר בו הוא כותב, ולא נותר לי אלא להביא לכם קישור לדבריו ...

למעלה