פורום ישראלי לפאראמור! כולם מוזמנים לפורום לפאראמור במערכת נוחה ופשוטה(:
F fanta116 New member 7/9/09 #1 פורום ישראלי לפאראמור! כולם מוזמנים לפורום לפאראמור במערכת נוחה ופשוטה
M MIDNIGHT SKY New member 8/9/09 #3 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif את לא מכירה את פאראמור?.. אני מתה עליהם !
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif את לא מכירה את פאראמור?.. אני מתה עליהם !
T t r e c o o l New member 8/9/09 #6 ציוץ חדש מאדם! adamlambertGood morning everyone!! Happy Tuesday!!!!
M MIDNIGHT SKY New member 8/9/09 #7 קסידי שלח לו טוויט cassidyhaley@adamlambert and good morning to you sunshine! arent we chipper this mrng
קסידי שלח לו טוויט cassidyhaley@adamlambert and good morning to you sunshine! arent we chipper this mrng
N nini18 New member 8/9/09 #9 חחחחח חמוד ../images/Emo13.gif ולמה הוא ציפר הבוקר חחח עבר עליו לילה טוב ? אני רק מקווה שלא עם קסידי חח
חחחחח חמוד ../images/Emo13.gif ולמה הוא ציפר הבוקר חחח עבר עליו לילה טוב ? אני רק מקווה שלא עם קסידי חח
T t r e c o o l New member 8/9/09 #11 ../images/Emo12.gifבאמת היה להם יום חופשי.. פנסילבניה רחוקה מלוס אנג'לס?.. פתאום הציוץ של אדם באמת נשמע לי מאוד מתלהב..
../images/Emo12.gifבאמת היה להם יום חופשי.. פנסילבניה רחוקה מלוס אנג'לס?.. פתאום הציוץ של אדם באמת נשמע לי מאוד מתלהב..
I InbarKiii New member 9/9/09 #12 אוייי פשושיםםםם חחח ויש מצב שבאמת קרה משהו אתמול בלילה חחחח אולי קריסי סוף סוף נתן לו קצת? [סליחה,סליחה,אני אחרי שעתיים של ריקוד והמוח שלי לא במצב של לחשוב נורמלי ]
אוייי פשושיםםםם חחח ויש מצב שבאמת קרה משהו אתמול בלילה חחחח אולי קריסי סוף סוף נתן לו קצת? [סליחה,סליחה,אני אחרי שעתיים של ריקוד והמוח שלי לא במצב של לחשוב נורמלי ]
N nini18 New member 9/9/09 #14 איזה כיףףף גם אני רקדתי בתיכון ... ג'ז ומודרני חחח אפילו הייתי רקדנית פעם במועדון אבל לא במועדון חשפנות חחחחח במועדון ריקודים אני הייתי בתוך כלוב חחח (זה גם לא נשמע הכי טוב חחחחח )
איזה כיףףף גם אני רקדתי בתיכון ... ג'ז ומודרני חחח אפילו הייתי רקדנית פעם במועדון אבל לא במועדון חשפנות חחחחח במועדון ריקודים אני הייתי בתוך כלוב חחח (זה גם לא נשמע הכי טוב חחחחח )
G Gimme More Drugs New member 9/9/09 #15 נצל"ש - מתי יוצא כבר האלבום של אדם? והסינגל? אני כבר מת לשמוע!!!
N nini18 New member 9/9/09 #17 סינגל אחד באוקטובר .. אין עדיין תאריך, סינגל שני מהסרט 2012 ב- 2.11 והאלבום ב24.11