כן, ה2.11 היה טוב מכדי להיות אמיתי \:
G Gimme More Drugs New member 9/9/09 #21 הוא כבר דיבר על הסינגל? באיזה סיגנון הוא יהיה, איך יקראו לו, משהו?
N nini18 New member 9/9/09 #22 הוא לא מסר פרטים על הסינגל באוקטובר רק שכנראה הוא יצא באוקטובר. על הסינגל מהסרט הוא אמר שזאת תהייה בלדת רוק. ובראיין מיי (מקווין) אמר שהסנגל מדהים.
הוא לא מסר פרטים על הסינגל באוקטובר רק שכנראה הוא יצא באוקטובר. על הסינגל מהסרט הוא אמר שזאת תהייה בלדת רוק. ובראיין מיי (מקווין) אמר שהסנגל מדהים.
L lama ken New member 9/9/09 #23 אין עדיין מידע ../images/Emo10.gif קשה לי להאמין שלא ידלוף כלום עד התאריך, אבל עד עכשיו לא נראה לי שנאמר משהו.
אין עדיין מידע ../images/Emo10.gif קשה לי להאמין שלא ידלוף כלום עד התאריך, אבל עד עכשיו לא נראה לי שנאמר משהו.
M magenta73 New member 9/9/09 #25 זה לא תאריך היציאה של הסינגל של 2012 זה תאריך היציאה של הסרט לאקרנים.
M magenta73 New member 9/9/09 #27 לא, כי הסרט יוצא לפני התאריך שהוא אמור לצאת בארץ בארה"ב, משמע הסינגל יצא בהתאם. והרדיו בישראל לא מחוייב לחכות להפצת הסרט בישראל להשמעת הסינגל.
לא, כי הסרט יוצא לפני התאריך שהוא אמור לצאת בארץ בארה"ב, משמע הסינגל יצא בהתאם. והרדיו בישראל לא מחוייב לחכות להפצת הסרט בישראל להשמעת הסינגל.
N nini18 New member 9/9/09 #28 אבל ההבדל הוא יום...בכל מקרה אם הסינגל ייצא לפני, אז זה מעולה.. אני מתה כבר לשמוע אותו, אני מתפלאת איך הוא עוד לא דלף לאינטרנט.
אבל ההבדל הוא יום...בכל מקרה אם הסינגל ייצא לפני, אז זה מעולה.. אני מתה כבר לשמוע אותו, אני מתפלאת איך הוא עוד לא דלף לאינטרנט.
M magenta73 New member 9/9/09 #29 ואני רק חושבת כמה ה-19e שילמו לחברת הקלטות המחורבנת ההיא שאמרו שיוציא דיסק של אדם בקיץ של הקלטות "פרי איידול", והיה על זה כזה בלגן ופתאום אנחנו לא שומעים על זה כלום...
ואני רק חושבת כמה ה-19e שילמו לחברת הקלטות המחורבנת ההיא שאמרו שיוציא דיסק של אדם בקיץ של הקלטות "פרי איידול", והיה על זה כזה בלגן ופתאום אנחנו לא שומעים על זה כלום...
N nini18 New member 9/9/09 #30 חחחח בטח המון כסף. זהו בדיוק השבוע חשבתי על זה, איך הדיסק עוד לא יצא? ד"א ה19 האילו זו חברה טובה? כאילו זו חברה שגם בעתיד שהוא כבר ישתחרר מאיידול הוא יוכל להמשיך איתה? או לא?
חחחח בטח המון כסף. זהו בדיוק השבוע חשבתי על זה, איך הדיסק עוד לא יצא? ד"א ה19 האילו זו חברה טובה? כאילו זו חברה שגם בעתיד שהוא כבר ישתחרר מאיידול הוא יוכל להמשיך איתה? או לא?
M magenta73 New member 9/9/09 #31 אין לי מושג... היא חברה גדולה עם הרבה כסף זה בטוח. אם יש היום חברת הפקה טובה, זו שאלה מעניינת. כל מה שמעניין אותם זה כסף.
אין לי מושג... היא חברה גדולה עם הרבה כסף זה בטוח. אם יש היום חברת הפקה טובה, זו שאלה מעניינת. כל מה שמעניין אותם זה כסף.