פורום מדהים

פורום מדהים

אישית אני מאד אוהבת את הנושא רק אף פעם לא עשיתי ניסוי על עצמי בבקשה אני אצתרך את העזרה של האנשים כאן אם יהיה לי שאלות תודה מראש פרנצית.

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה...

ל
הכייפי הזה... מזמינים אותך באהבה לשאול כל שאלה, כל תהייה העולה בראשך, כל שתצטרכי אנחנו -כולנו - כאן... רק נשמח אם תוכלי לפתור לנו חידה או יותר נכון - תהייה שצצה מקריאת מילותייך... " אף פעם לא עשיתי ניסוי על עצמי .." למה הכוונה
התכוונת לכך שאף פעם לא התנסית בסדנאה או בשיעור שעניינו "טנטרה"

התכונתי

לזה שלא השתתפתי בסדנא או אפילו התרגילים שכתובים כאן לא נסיתי , תודה על העידוד.......

T i g e r R o n

New member
העיקר הכוונה

סדנאות ותרגילים יבואו שיהיה רצון פנימי כזה שימשוך אותך פנימה בלי שתחשבי על זה יותר מידי

אני רוצה מאד!

אבל ממה להתחיל? איך להתחיל? אגב יש לי שאלה בעלי הוא ממש ההפך ממני אני אוהבת רומנטיקה אהבה וסקס טוב אבל הוא ממש לא מבין מה זה ומה כיף למשל לרדת לאישה סקס אצלו גג חצי שעה מה אפשר לעשות בנידון?

ע פ ר ל ה

New member
למה? למה?

למה במסר ולא כאן? סודות בבית הזה?
אני מוחה בתוקף
אני רותחת מחום. ומה אתכם?

אוקי

אתה יכול לענות כאן אחרי שאתה יודע קצת פרטים עלי אז אתה יכול לענות כאן, ספיישל בשבילך פערלה.....

T i g e r R o n

New member
לאחר שניתן האישור....

הי פרנץ', כתבת שבעלך הוא ממש ההפך ממך, האם את בטוחה שהוא יאהב את "החדשנות" שתרעיפי עליו
ולעצם העניין מכיוון שלדעתי אין אדם (גבר או אישה) שהינם א (בקמץ) מיניים לחלוטין, למעט אלו אשר חוו או חווים פגיעה פתולוגית או מנטאלית לכן אני מאמין שאפשר להפוך או לשנות הרגלים. דבר ראשון דברי איתו, נסי להבין מה מפריע לו, מה לא טוב לו, מה לא בסדר. אל תנסי לשדר סקס אפיל רומנטי מופגן, אצלכם במגזר החרדי ישנו הפחד (כנראה) מאישה אשר רוצה סקס ואף יוזמת. כתבת שהוא לא מבין מה זה כיף, למשל לרדת לאישה. תתפלאי, אבל לא כל הגברים אוהבים לרדת לאישה (מזל שאני לא כזה), יש לי רעיון בשבילך, נסי להסיר שערות מהמפשעה כך שתהיה חלקה למשעי, אל תשכחי גם חלקים אחרים בגופך, תראי איך זה יגרום לו "להתעניין" (אל תשכחי לוודא איסורי גילוח...), נסי לשטוף במי שטיפה וגינלים ריחניים המיועדים במיוחד למטרה זו. אגב... את יורדת לו? את יודעת מה עושה לו טוב? הוא יודע מה עושה לך טוב? הוא יודע מה את רוצה? אם הוא מוכן לשתף פעולה, הסבירי לו את התועלת שבנשימה האחידה והסיפוק הגדול באי שפיכה המהירה. הסבירי לו את הצורך שלך בסיפוק, את ההרגשה שלך כאשר את לא מסופקת. רגע לפני שהוא גומר בקשי ממנו לסמן לך ואז עיצרי, נשימה עמוקה (או שתיים) של שניכם ואפשר להמשיך. כמובן שישנם עוד דברים ואין פתרונות פלא, אני מציע לכם לגשת לסדנא אשר מארגן אחד המנחים ואז בדיסקרטיות מוחלטת ובפרטיות תוכלו ללמוד שניכם מה לעשות ואיך לנהוג. רק זיכרי, אין פה מירוץ לגביע ולא תחרות, המשאית עם המדליות עברה כבר. עשר דקות, חצי שעה, שעתיים. כל אחד מכם אמור להיות מסופק (לאו דווקא בגמירה) ועדיף שניכם יחד. לפעמים זוגות אשר עליהם עול הפרנסה והילדים מדחיקים את עניין הסקס עד כדי ביצוע פריקת צורך פיזי נטול רגש וכבוד הדדי. ניסיתם לצאת לחופש ללא ילדים? ניסיתם להשאיר את הילדים אצל הסבים והסבתות למשך הלילה? אם הצלחתם, קני נרות ריחניים, פזרי אותם בזהירות בבית, התלבשי הכי סקסי שאת יכולה לדמיין ומעל חלוק אשר יסתיר את כל הסודות מתחת, מיזגי יין משובח להעשרת האווירה ומוסיקה שקטה ונעימה, אני לא צריך להמשיך... בהתאם לאופיו של בעלך את יכולה כבר לבד להניח מה יקרה הלאה. אני מבקש להתייחס לכל מה שכתבתי כהמלצה בלבד אין לראות בדבריי אלו מתן אישור או לגיטימציה.

אוקי

אז קראתי הכל קודם אני רוצה לתקן איזה שגיאה שיש אצלכם לגבי החרדים אז ככה הסקס אצלנו זה ממש כמו אצל כולם ז``א אם האישה צריכה את זה אז היא יוזמת אפילו היא מבקשת ואני ממש אסטטית אז אני אוהבת את עצמי תמיד נקיה וברור מגולחת זה הנאה של עצמי ותמיד חשוב לי להיות נקיה מטופחת כולל הלק ברגליים, אגב יש לי ילד אחד והוא רק בן חצי שנה אז ככה שלא היה לנו בעיה של איפה לשים את הילד אבל זהו זה הנקודה בהתחלה הייתי כן מתלבשת סקסי וקרם גוף טוב נרות ומה לא..... כל מה שאתה חושב ולא חושב הייתי משקיעה הרבה בזה כולל מתנות אבל הוא פשוט לא הרבה סימנים של התלהבות יותר מזה הוא ניגש לענין ישר בלי איזה נשיקות חיבוקים מסג מפנק ליטוף , הוא ישר נוגע במקומות אינטימים זה מאד מרגיז אותי כאילו הוא אומר כאן אני צריך אותך נטו בשביל סקס..... הוא גם אחד כזה שהוא תקוע בעבודה שלו וזהו שום דבר בעולם לא יוציא אותו משם אפילו יש אירוע אני הולכת לבד זה מדכא דבר כזה יש לזה פיתרון?

שכחתי משהו

אצלו כל פעם שאני מחבקת או מתקרבת אליו זה חייב להגמר בסקס הוא לא יכול נגיעה בלי זה ואותי זה מרגיז כי לפעמים אני רוצה את הפינוק בלי סקס בלי לתת רק קצת קצת לקבל משהו שמגיע לי, כן אני עושה לו הכל הוא מסופק ממני אולי בגלל שאין לו ידיעות ואופקים כמו שיש לי, וזה הבעיה מרוב שטוב לו הוא לא יכול להפסיק או למנוע את הגמירה זה קורה לבד אפילו לא בחדירה וגם אחרי פעם אחת זהו הוא שפוך מעייפות אז הוא נרדם מיד לפעמים בלי שאני באה על סיפוקי......

mich37

New member
על ירידות ונשיקות

רונצוק. שורות קסומות. קצת קצת צרם לי כל רעיון הירידות. הו יורד לה והי לו, ולפעמים הו יורד עלהה והי עליו. חברתי אמרה לי. לא רוצה שתרד לי יותר. וגם לא רוצה לרדת לך יותר. הייתי בהלם. לילה לפניי היה הכל בסדר. אני ירדתי עלה והי עליי.החלפנו נוזלים והיה נהדר בקצור חברים הפסקנו לרדת אחד לשני ועל השני, אנו רק מנשיקם , מנשיקים למעלה למתה. בצדדים מאחור, 123

אולי זה מה שאתם אוהבים

אבל אני כן אוהבת שיורדים לי וכן אוהבת לרדת אם זה בהסכמת שניים אז זה בסדר, אבל כאן הוא אף פעם לא עשה את זה ולכן זה מציק לי.

a n a t i 3 3

New member
מקווה שזה בסדר שאני מתערבת... ../images/Emo140.gif

אבל משהו מאוד צורם לי בשירשור הזה! ירידות זה נחמד, אחורה קדימה, ימינה שמאלה, 123 וכולי'.... כל אלו ועוד... לא יכולים להתבצע כאשר התיקשורת פגומה, כאשר את מרגישה שאנך יכולה לשתף את בן זוגך בדברים שאת אוהבת!, כאשר כל מגע מצידך מתפרש לצד השני כתחילטו של אקט טכני = סקס! השיחות והשיתוף הם ה - א"ב להצלחה בחיים בכלל ובסקס בפרט. ענת

הסברתי לו מליון פעם

הוא לא מבין, אצלו החיים זה שחור לבן, שמאל ימין , אבל קיצוני מאד לכן אם זה נגיעות אז זה סקס ואם לא אז כלום......

ע פ ר ל ה

New member
יש לך בעל בעייתי ביותר מותק

הגישה שלו מחרידה ומקוממת! יאללה,תתחילי לרמוז לו לצעוד מהדלת החוצה... או שיתחיל להקשיב לך ולצרכייך,או שיתנדף. מצטערת על הקשיחות כרגע,אבל נראה לי שהוא הולך עם ראש בקיר. מאחלת לך בן זוג קשוב ואיכפתי. בהצלחה מכל הלב עפרה

ע פ ר ל ה

New member
לי נראה...

שאת הרבה יותר בוגרת ממנו,הרבה יותר פתוחה ממנו,הרבה יותר עמוקה ממנו,הרבה יותר חיה ומתעניינת ממנו... לי הוא נשמע משעמם,פרימיטיבי וסגור בעולמו,חסר רגישות כלפיי צורכיי הגוף והנפש של אשתו... בן כמה הוא? האם היה לו נסיון קודם בקשר זוגי? האם הוא אוהב אותך? ומה הוא עונה לך כשאת מתלוננת? מה נדמה לו? שאת ביב השופכין שלו לעת מצוא? נשבעת לך שזה מרתיח לי את הדם
כדי להצליח ולשפר יחסים,דרושה עבודת צוות. עבודה משותפת של שניכם. מתוך היכרותך איתו,האם יש סיכוי לפתיחות מצידו? תני לו אולי לקרוא כאן,אולי אפילו לכתוב. בכל אופן,יחסים מתסכלים מסוג כזה משאירים טעם מר על הלשון,ואת נשמעת חיה ולהוטה לגמוע את החיים,ובצדק!

למעלה