לאחר שניתן האישור....
הי פרנץ', כתבת שבעלך הוא ממש ההפך ממך, האם את בטוחה שהוא יאהב את "החדשנות" שתרעיפי עליו
ולעצם העניין מכיוון שלדעתי אין אדם (גבר או אישה) שהינם א (בקמץ) מיניים לחלוטין, למעט אלו אשר חוו או חווים פגיעה פתולוגית או מנטאלית לכן אני מאמין שאפשר להפוך או לשנות הרגלים. דבר ראשון דברי איתו, נסי להבין מה מפריע לו, מה לא טוב לו, מה לא בסדר. אל תנסי לשדר סקס אפיל רומנטי מופגן, אצלכם במגזר החרדי ישנו הפחד (כנראה) מאישה אשר רוצה סקס ואף יוזמת. כתבת שהוא לא מבין מה זה כיף, למשל לרדת לאישה. תתפלאי, אבל לא כל הגברים אוהבים לרדת לאישה (מזל שאני לא כזה), יש לי רעיון בשבילך, נסי להסיר שערות מהמפשעה כך שתהיה חלקה למשעי, אל תשכחי גם חלקים אחרים בגופך, תראי איך זה יגרום לו "להתעניין" (אל תשכחי לוודא איסורי גילוח...), נסי לשטוף במי שטיפה וגינלים ריחניים המיועדים במיוחד למטרה זו. אגב... את יורדת לו? את יודעת מה עושה לו טוב? הוא יודע מה עושה לך טוב? הוא יודע מה את רוצה? אם הוא מוכן לשתף פעולה, הסבירי לו את התועלת שבנשימה האחידה והסיפוק הגדול באי שפיכה המהירה. הסבירי לו את הצורך שלך בסיפוק, את ההרגשה שלך כאשר את לא מסופקת. רגע לפני שהוא גומר בקשי ממנו לסמן לך ואז עיצרי, נשימה עמוקה (או שתיים) של שניכם ואפשר להמשיך. כמובן שישנם עוד דברים ואין פתרונות פלא, אני מציע לכם לגשת לסדנא אשר מארגן אחד המנחים ואז בדיסקרטיות מוחלטת ובפרטיות תוכלו ללמוד שניכם מה לעשות ואיך לנהוג. רק זיכרי, אין פה מירוץ לגביע ולא תחרות, המשאית עם המדליות עברה כבר. עשר דקות, חצי שעה, שעתיים. כל אחד מכם אמור להיות מסופק (לאו דווקא בגמירה) ועדיף שניכם יחד. לפעמים זוגות אשר עליהם עול הפרנסה והילדים מדחיקים את עניין הסקס עד כדי ביצוע פריקת צורך פיזי נטול רגש וכבוד הדדי. ניסיתם לצאת לחופש ללא ילדים? ניסיתם להשאיר את הילדים אצל הסבים והסבתות למשך הלילה? אם הצלחתם, קני נרות ריחניים, פזרי אותם בזהירות בבית, התלבשי הכי סקסי שאת יכולה לדמיין ומעל חלוק אשר יסתיר את כל הסודות מתחת, מיזגי יין משובח להעשרת האווירה ומוסיקה שקטה ונעימה, אני לא צריך להמשיך... בהתאם לאופיו של בעלך את יכולה כבר לבד להניח מה יקרה הלאה.
אני מבקש להתייחס לכל מה שכתבתי כהמלצה בלבד אין לראות בדבריי אלו מתן אישור או לגיטימציה.