פורום מדהים

כמה שאת צודקת.

כל מילה את הגדרת אותי נכון ואותו מעולה בדיוק ככה אין לו נסיון קודם הוא לא מבין או יודע כלום הוא ממש איש של פעם דיעות של פעם למרות שהוא צעיר רק בן 24 וכבר נהיה זקן...... זהו אין לי הרבה תקוה .

T i g e r R o n

New member
פרנצ'י....

נראה לי שטנטרה לא תעזור לו הוא אולי צריך משהו פארמקולוגי או שינוי מהות! רק טוב יצמח מכל הפוסט הזה תזכרי שהכל לטובה

a n a t i 3 3

New member
"ואל אישך תשוקתך והוא ימשל בך"

משפט קשה לתדמית האישה, הבעל הוא השליט... האישה היא השפחה! אפילו רש"י שנטלו למעשה את העוקץ מן ההקשר השלילי הקשה לתדמית האישה פרשו את זה שכוונת הכתוב היא לומר רק שבתחום יחסי האישות, האישה תהא מסויגת יותר מטבעה, ותתבייש להביע את רצונותיה במפורש, ותביע אותם רק ברמיזה, בעוד האיש הוא היוזם מבלי שיחוש במעצורים. זאת היא מהות השליטה של האיש באישה. אז חוה פיתתה את אדם בגן עדן לאכול מעץ הדעת... חטא חמור ביותר שתוצאותיו היו הרות אסון לאנושות כולה... מעשה זה יצר תדמית שלילית לאישה בעיני הוגי דעות רבים. היא נתפסה לא רק כאחראית לגירושו של אדם מגן עדן ולטרחתו המרובה בהשגת מזונותיו, אלא אף לירידתו ממדרגות עליונות שהיה בהן קודם לאכילתו מעץ הדעת. לדעת כמה מן החכמים, הביאה חוה את המוות לעולם, ויש אומרים שאף קיצרה את חיי בני האדם. אז תגידי לי פרנץ ונילה היקרה, אחרי כל אלו ועוד את עוד רוצה להנות
וכמו שאמרו חכמינו... "איש איש באמונתו יחייה" ענת

בטח שאני רוצה להנות

זה לא קשור מי מתחיל עם מי אלא איך מתחילים ואיך גומרים מבינה את הבעיה? דוקא הוא שמח שאני אומרת לו או רומזת לו אבל הוא לא עושה את זה יפה אלא הוא עושה את זה בשביל מטרה ואני הכלי.

ע פ ר ל ה

New member
וו'אד,תנין,תלאתה!../images/Emo4.gif

יאללה! שורול י'חביבתי... עזיזה, פ'תחי אל באב! אנא א'ל מוכתר! מאלכ כביר! 1 2 3 דג מלוח

T i g e r R o n

New member
איין צוויי דריי

קומן היר מייענה קלאעיינה מיידעאלה אעבן יא א גרויס גאעשפט יא ווילס צום אעסן זי קום מיט דאער שויין טוכעס מיינעה מיידעאלה יא א גרויס טאטא איינה צאר גרויס לאקרדה...

רון כנראה לא הבנת אותי

לא הבנתי מילה אחת מכל מה שכתבת שם אני ממש לא מבינה יותר מזה אני יותר קוראת לעצמי מסורתית מאשר חרדית גם בלבוש גם התנהגות הכל אז בבקשה שתרגם לי מה כתבת תודה.

למעלה