L Larahl New member 26/5/06 #36 מזל טוב על הפורום החדש! ובהצלחה בניהול, סמדר. מקווה שאוכל לעזור בכל דרך אפשרית. אבל סתם שאלה: מה יקרה עכשיו לקומונה?
מזל טוב על הפורום החדש! ובהצלחה בניהול, סמדר. מקווה שאוכל לעזור בכל דרך אפשרית. אבל סתם שאלה: מה יקרה עכשיו לקומונה?
T Tomiko8 New member 26/5/06 #40 *מוחאת כפיים וצועקת בקולי קולות: "השרשור התקפל!!!*שריקה* "השרשור התקפל!!!*
O Obake New member 26/5/06 #43 ד"א תראו מה מישהו הוסיף לתמונות--> של גאקט בגלרייה נראה לי שגאקט הוא הבנאדם היחיד בעולם שיכול להיראות מגניב בזמן שהוא מחזיק פן לשיער ביד וקרמים עפים מסביבו באוויר XDDD
ד"א תראו מה מישהו הוסיף לתמונות--> של גאקט בגלרייה נראה לי שגאקט הוא הבנאדם היחיד בעולם שיכול להיראות מגניב בזמן שהוא מחזיק פן לשיער ביד וקרמים עפים מסביבו באוויר XDDD
P PENELO New member 26/5/06 #47 תאמת אני לא אהיה מופתעת XDD לבן אדם יש בוכטות של פרסומות @_@~ .. הוא פשוט .. פרסומת מהלכת O.O
N Nittle Grasper New member 27/5/06 #56 ../images/Emo45.gifעוד לא שלחת לי XP תצרבי לי :O עם שאר השיט הסגיד ^.~ ותמונות שלו לא שמת לי באחרון, רק מיאבי שכבר יש לי [בן דוד שלי ראה את התיקייה ונבהל XD] ודירו ^^ ..
../images/Emo45.gifעוד לא שלחת לי XP תצרבי לי :O עם שאר השיט הסגיד ^.~ ותמונות שלו לא שמת לי באחרון, רק מיאבי שכבר יש לי [בן דוד שלי ראה את התיקייה ונבהל XD] ודירו ^^ ..
L limmay New member 31/5/06 #68 איזה בובההה!!! *_____* נהנודה למה לי אין פנים חלקות כמו שלו?...TT.TT למה אני צריכה לשים כמויות של איפור (לא שזה יעזור) כדי להיראות כמו גאקוטו?!TT.TT
איזה בובההה!!! *_____* נהנודה למה לי אין פנים חלקות כמו שלו?...TT.TT למה אני צריכה לשים כמויות של איפור (לא שזה יעזור) כדי להיראות כמו גאקוטו?!TT.TT
O oracle New member 27/5/06 #50 ברוכים הבאים, כל החדשים ../images/Emo24.gif והישנים גם... מקווה שתהנו כאן, לפחות כמוני :> ושוב תודה על הברכות~~~ ^_^
ברוכים הבאים, כל החדשים ../images/Emo24.gif והישנים גם... מקווה שתהנו כאן, לפחות כמוני :> ושוב תודה על הברכות~~~ ^_^