פורום "מנסים להרות" בYNET

נועם@בת

New member
פורום "מנסים להרות" בYNET

בבקשה, אל תכניסו לשם קישורים לפורום כאן בתפוז. מנהלת הפורום תשמח לעזור תוך שימוש בפורום שלה. למי שלא יודעת, בYNET קיימת קצת רגישות להודעות שמפנות לפורטלים אחרים. לכ פרוטל יש את המדיניות שלו וצריך לכבד אותה. לא כל פורטל מוכן שיכנסו וימליצו על פורומים מתחרים. אז בבקשה- לא לכתוב שם יותר הפניות לכאן, המנהלת שלהם תשמח להרתם למאבק, אל תכשילו את הנסיונות שלה. תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה נועם

נועם@בת

New member
מקפיצה

פרוטקציה של מנהלת שתופסת הודעה שלמה. בערב כבר אשרשר אותה למקום אחר. נועם ~שעושה את הלא יעשה ונכנסת לפורום מהעבודה (אבל משיעור חופשי)~

כולם מוזמנים להצטרף ולחתום על עצומה

הנה הלינק לעצומה באותו פורום אגב מתקיים מבצע נוסף - גלריית תמונות של תינוקות שנולדו מהפרייה שישית ואילך (ואני אוסיף מצידי - ילדים שלא היו נולדים על פי החוק החדש קרי גם ילדים מסיבוב שני) נא לשלוח במייל - [email protected]

מם 1971

New member
חתמתי

חתמתי והעברתי את המייל לכל רשימת התפוצה שלי. ממליצה לכל מי שיכול לעשות כך. בצורה זו העצומה תגיע לכל כך הרבה אנשים שישמחו להוסיף את חתימתם, אך לא היו מגיעים לעצומה לבדם. שנה טובה ופוריה

גילי דר

New member
זה נוסח המייל שהתחלתי להפיץ הבוקר

וכבר הגיע למאות אנשים: נושא: ביבי נתניהו כרת לי את הרחם שימו לב!! יום אחד בהיר החלום שלי על משפחה גדולה נגוז והתרסק והתנפץ לרסיסים כי מישהו בממשלה החליט שאין לי את הזכות. יום אחד נודע לי שהילדה שיש לי תגדל לבד ולא יהיו לה אחים ואחיות לעולם כי ביבי לא מרשה, ולאחר שאנחנו, ההורים שלה, נלך מהעולם הזה, לא יהיה לה אף אחד יותר. יום אחד החליט שר האוצר שלנו שהוא יכול לכרות לי את הרחם. יום אחד החליט ביבי שעוד אלפי נשים בישראל שאין להן אפילו ילד אחד - ישארו עקרות לעולם ואין ספור זוגות ישארו חסוכי ילדים. יום אחד החליט ביבי שיש המון ילדים מיותרים בישראל ולכל הילדים שבאו לכאן אחרי יותר מ-5 טיפולי הפרייה בעצם אין זכות קיום. ואני שואלת: באיזו זכות?? איך הוא מעז?? האם באמת הוא כל כך אטום?? אין מילים לתאר את הכאב והעצב והתדהמה ועוגמת הנפש והצער האין סופי. ביבי - לעולם לא תצליח לקחת ממני את החלום ואת הנשיות ואת האמהות. לא אתן לך!! אנא עזרו לי, לבעלי, ולעוד אלפי נשים וזוגות בישראל להפוך את ההחלטה על פיה וחיתמו על העצומה שבלינק המצורף. http://petition.damka.com הפיצו מייל זה!! תודה גילי דר מנהלת פורום התמיכה "מנסים להרות" ב- Ynet

חתמתי

אנא הצטרפו לחתימה על העצומה והפיצו בין משפחתכם, חבריכם וכל מי שעולה בדעתכם.

למעלה