פורום "מנסים להרות" בYNET

גילי דר

New member
ליהי - הגלריה עוד לא עלתה. אני רוצה

לאסוף מינימום 20 תמונות לפני שאני מעלה אותה לכן ביקשתי שישלחו לי במייל את התמונות. אפשר לשלוח לכתובת: [email protected] אשמח לכל עזרה בגיוס התמונות לגלריה תודה גילי

koralv

New member
אנו הגולשות מהוות רק חלק מאוד

מסויים מאוכלוסית המטופלות,האם ניתן למצוא הדרך להרחיב זאת למעבר לאלו השותפות בפורומים,האם קיימת אפשרות להחתים הבנות בבתי החולים,בעת עמידתן בתור לבדיקות הדם ולרכז ולהעביר זאת למטה?

גילי דר

New member
קודם כל מציעה בחום להמשיך להפיץ

את המייל עם הקישור לעצומה. רשמתי את המייל המקורי כפי שניסחתי אותו הבוקר ואתן מוזמנות לעשות להעתיק אותו ולשלוח לכל רשימת התפוצה שלכן, וכך להגיע להמון המון אנשים שלא גולשים בפורומים אבל משתמשים במייל לגבי החתמה במקומות שונים - צריך הרבה יותר כח אדם ומשאבים כמו צילום דפים ודברים מסוג זה. יש למטה את האפשרות?? גילי

אני יכולה לצלם כמות סבירה

ולהחתים כמובן אני משערת שרבים מאיתנו שעובדים במשרדים יכולים להפיק כמות של כמה עשרות בלי בעיה, וצריך לחשוב על מקומות בהם אפשר לעמוד ולהחתים צוות לוגיסטיקה, אם זה בסדר שאני פונה מעל דפי הפורום - מה דעתכם?

גילי דר

New member
אחרי שעולה הודעת התודה על החתימה

מחכים כמה שניות ועולה לבד המסך עם כל החתימות. לדעתי ראיתי את חתימתך (מספר 124). את יכולה להיכנס לכתובת: http://petition.damka.com ולראות... לגבי הפצה - מציעה לך להעתיק את נוסח המייל ששמתי בהודעה מוקדמת יותר ולהפיץ לכל רשימת המיילינג שלך. הוא כבר הגיע למאות אנשים ונראה לי שכדאי להמשיך להפיץ את אותו האחד תודה גילי

גילי דר

New member
יש לי גרפיקאית לעניין הלוגו

תזכירו לי למי אני מפנה אותה? גילי דר

גילי דר

New member
כמעט 300 חתימות בפחות מ-24 שעות!

תמשיכו להפיץ את העצומה. על פי הסטטיסטיקה חייבים להשיג לפחות 1200 חתימות ואני בטוחה שנשיג יותר! גילי

למעלה