פורום פתטי זה לא יאומן...

franse

New member
Majestic 12 אם אינני טועה

amir 7899 מאשים אותך בגישה אמוּנית- דתית לנושא החוצנים בשילוב מאגיה וכישוף. אני חושב שאני פשוט אשען לאחור ואהנה מההצגה.

Majestic12

New member
טוב שהוא לא הגיע עדיין אליך franse

במקרה הזה - יהיה לי קשה מאד לדבר איתו שיש היגיון בעבמי"ם וחוצנים...

franse

New member
להפך, שיגיע אלי מתי שרק ירצה.

בניגוד לך אני מאד סבלני כלפי מי שלא חושב כמוני וגם לא חושש מהדימוי שלי. הדאגה שלך לגבי הדימוי שלך היא לכשעצמה הפרעה בדרך לעסוק ברצינות בתחום החוצנים. יתכן שלא בחרת בתחום הנכון.

scriewy

New member
amir7899 מי אמר בכלל שהאורות

שהם ראו בשמיים זה עב'ם ? הרבה אנשים פה דיווחו על אורות, אף אחד לא אמר זה חייב להיות עב'ם באימאשלי זה עב'ם נשבע לכם עב'ם עב'ם עב'ם פה עב'ם שם עב'ם בכל העולם" מה אתה טמב* ? כל מי שדיווח על אורות בפורום ובלי לזהות אותם קפץ למסקנה או ישר החליט שזה עב'ם הוא הדפקט, מה הקשר כל האנשים בפורום פה ? באיזה זכות אתה מכליל אנשים שלא שמים אפילו על דיווח שבו הצופה בעצמו לא יודע מה זה, אז איך השומע מאוזן שניה יכול לדעת מה זה היה ? ואתה לא יכול להתפלסף ולהתפחלץ כשלא ראיתה קראת והתוועדת במה שיש. באתה עכשיו עם הגיון בריא אבל ערום לגמרי, כי אתה לא מיודע בכלום מתחום העב'מים. ותחשוב באיזו רמה אתה מסוגל להעביר ביקורת כשלא בדקת תצד הזה. ולבדוק זה לא לראות תוכנית אחת של שעה וחצי, זה לראות 20 תוכניות, הרצאות, עדויות, ראיות וידאו, ואז לקרוא על כמה ממצאים ארכיולוגים במשך שבוע לפחות 10 שעות ביום, ואז יהיה לך ידע של 0.5% מהצד הזה, ואז גם תדבר אחרת, כי כמו שאמרתי יש לך הגיון בריא רק בלי עובדות שהגיונך אמור לפלוס דרכם. יענו מה שאמרת בהודעתך הראשונה זה כמו לחתוך תאויר, לא היה לך שום טיעון ממשי נגד.

למעלה