פורום צחוקים... הגיע הזמן לצחוק!

לי באופן אישי הצחוק עוזר להתמודד

עם דברים הקשים לי. אם יש מישהו שקשה לו לקרוא בדיחות כאלה, אני מאוד מבקש ממנו שלא יקרא אותן (גיל גיל הזהיר מראש!) ואני לא צוחק! אין כל טעם בכך שתרגישו רע...! וגיל גיל, אנא, שרשר עוד בדיחות אם יש לך...

גיל גיל

New member
עוד בדיחות כאלו?

יש לך ממש טעם רע!!! כמו שלי!!! תן לי נושא, לא משנה מה, ותראה את כמות הבדיחות... קדימה!!! תתקיל!

רעיון / הצעה...

אני אציע שלוש דרכי התמודדות עם הבעיה: 1. לא לכתוב בדיחות כאלה; 2. לכתוב - ואלה שקשה להם, יתמודדו ויצמחו כתוצאה מכך, עד שילמדו להגיע למצב שזה כבר לא מפריע להם; 3. לכתוב - ולהזהיר בתחילת ההודעה שהבדיחה "מוגבלת" וכך כל אחד יוכל לבחור וכולם יהיו מרוצים. מה דעתכם???

אממממ. בן בן מה שלומך?

לא רואים. לא שומעים. מה יהיה?? אמממ אני אבחר ברווק מס´ 3. אבל!! כבר בכותרת לכתוב טריגר ובמילה אחת או שניים -נושא הבדיחה שני. נ.ב- תכתוב בפורום השני אם אתה בא מחר.. כאילו זה לא ברור.. שני. את מערבבת. ביישי לך. <וגאה בך שאתה חלק מהבעיה גם. חח>

~דויד~

New member
אני אישית לא אוהב בדיחות כאלה

נושאים אלו הם רגישים ויש אנשים שעלולים להיפגע. לכן עדיף לספר בדיחות שכולם יאהבו ולא לקחת סיכון. בסדר גיל גיל?

~דויד~

New member
בן, אני רוצה להודות לך

הרעיון להכניס לכאן הומור הוא נפלא!!! ומי אוהב אותך?

Jerald_Admonds

New member
גם בדיחה גם שעור! אהבתי...

גם לי יש אחת. אדם משחק סנוקר בפאב אחד, פתאום הוא מפספס כדור ומתחיל לצעוק, "לכל הרוחות פיספסתי!" דתי אחד שישב ליד הבר שמע אותו קם פנה אליו ואמר. "בבקשה אדוני תעשה טובה זה מקום ציבורי ולא נעים לי לשמוע אותך מקלל ככה.." ואז חזר למקומו. אותו איש המשיך לשחק וכעבור זמן מה שוב צעק "לכל הרוחות פיספסתי!" אותו דתי שוב הלך אל האיש וביקש ממנו שוב לא לקלל. לאחר מספר דקות שוב צעק האיש "לכל הרוחות והשדים! פיספסתי!" ניגש אליו הדתי ואמר "אדוני ביקשתי ממך פ-ע-מ-י-י-ם יפה להפסיק לקלל אל תכריח אותי לבקש עוד פעם!!" שתי דקות לאחר מכן האיש צעק בקולי קולות "לכל הרוחות!!! פיספסתי!!" לפתע השמים התמלאו ענני סערה,רעמים הדהדו בשמים! לפתע השמים נפתחו וברק גדול התגלגל מטה אל עבר האדמה וצלה את הדתי לגמרי! קול אלוהי נשמע לפתע מהשמיים "לכל הרוחות פיספסתי!!" באהבה שי.

~דויד~

New member
צריך להרוג את הכעס עוד כשהוא צעיר

בדואי אחד הולך לשוק בבאר שבע וקונה קומקום חדש ונוצץ. מגיע למאהל וממלא אותו מים ושם על המדורה. חברים שלו שואלים אותו: מין האדא (יענו מה זה?) והוא עונה להם חכו, תיכף תראו... והוא שמח ומאושר ואז כאשר המים רותחים, הקומקום מתחיל לשרוק, ובדואי אחר
קופץ מן האוהל שלו, לוקח נבוט, ומתחיל להכות בקומקום, ומפצפץ אותו לחתיכות. בא אליו חברו וצועק "מה עשית לקומקום החדש שלי", וזה עונה לו אלו צריך להרוג אותם עוד כשהם קטנים, למה אחד גדול הרג פעם את אח שלי. (הוא התכוון לקטר של רכבת). כנ"ל לגבי רגשות שליליים שעולים לנו, ככל שנקדים לפתור את הבעיה, כך יהיה לנו יותר קל כיון שאחרת היא תגדל ותתעצם... באהבה
דויד.

~דויד~

New member
הסוסה מרילו

בריטי יושב בביתו וקורא עיתון. לפתע אשתו עוברת מאחוריו ונותנת לו בומבה בראש עם מחבט שהיה בידה, אבל בומבה מטורפת שגורמת לו הזיות מטורללות יותר מאלה של הוגי אוסלו (איזו השחלה פוליטית!). "מה זה היה?", הוא שואל בכעס כאשר הוא מתאושש. "מה זה היה?", עונה אשתו, "אולי תסביר לי אתה מה זה הפתק שהיה בכיס חולצתך, והיה כתוב בו ´מרילו´ ומספר טלפון?". "או, זה פשוט מאוד. לפני שבועיים התקשרתי לסוכנות ההימורים והימרתי על סוסה בשם מרילו במירוץ שהיה באותו יום". האשה מסמיקה ומתנצלת. עוברים שלושה ימים, הבעל שוב מונח בכורסת הטלוויזיה וקורא עיתון בנחת, ושוב אשתו עוברת ונותנת לו חתיכת מכה עם מחבט, הפעם בעוצמה שהיתה מרעידה לחלוטין כל תקרה העשויה בשיטת הפלקל. "תגידי, מה קרה לך, מה זה אמור להיות?". "מה זה אמור להיות?", עונה אשתו, "הסוסה התקשרה!".

למעלה