פורום צחוקים (4)

עוד בדיחה אקטואלית

שמעתם שליונייטד איירליינס יש שירות חדש? זה נקרא "ישר למשרד"...

אורלי_ל

New member
../images/Emo25.gif איזה מתוקה את!

שלומי מזופת אבל מתחיל להשתפר. ומה שלומך?

פורום צחוקים (4) ../images/Emo99.gif ../images/Emo69.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo24.gif

בדיחות, צחוקים, קטעים, בידוחים, בידורים, שוונצים, קטלריזנים, שוונצומרים, כליכורחליקים ודנדושים - נא לשרשר לכאן...

~דויד~

New member
סליחה שאני מתפרץ...

אבל בעצם אני לא מצטער... כי אני רוצה להביע דעה אז ככה: אתן חמודות חי חי חי יאללה ביי

חוכמית

New member
תתפרץ חופשי........

האמת היא שאני ממש מחכה להתפרצות שלך. כל ההודעות שלך כל כך קצרות ומרומזות שחייבת לבוא מתישהו איזהשהיא הודעה סוחפת. מה דעתך???? יאללה ביי ביי נ.ב.- פתחתי חשבון בנק ארון איתך בסניף פולניה פינת רומניה כי לא הבאת לי שום מתנה. ולא, תודה, לא צריך להתנצל. אני אצליח לשרוד למרות עוגמת הנפש. אני פולניה ותיקה ולמודת סבל פולני אז...אין דבר... אתה עוד תתחרט אבל, אני שהשקעתי בך כל כך הרבה, אני כבר לא אהיה.......אני כבר אנוח לי סוף סוף בשקט.אוי גוטיניו.......איזה בושה .....ומה יגידו השכנים........

תחנון

New member
גם לי סיפרו

פשוט בדיחה נוראית: מה ההבדל בין בניני התאומים לאולמי וורסיי? שבאולמי וורסיי לפחות שמו מוסיקה....

קישורים לבדיחים קודמים...

ובכן, מי שרוצה קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=245&msgid=1322547 שהיה קצת יבש אבל עדיין יש בו הרבה
בריא שחבל להפסיד - קיבל. ומי שרוצה קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=245&msgid=1340059 שגיל גיל הביא - גם כן קיבל. אז מה הבעיה שלכם, הא?!?!

3 (!) בדיחות פולנים!!!

פולניה אומרת לבעלה באמצע המשגל: "נו, אז אני רואה שבכל זאת יש בי משהו טוב..." עונה לה הבעל: "כן, ואני מיד מוציא אותו."
מי שאומר שהפולנים טיפשים לא יודע על מה הוא מדבר. עובדה: הפולנים הם אלו שהמציאו את האסלה. רק אחר כך באו האמריקאים, העתיקו את ההמצאה הגאונית וכדי שלא תהיה זהה גם הוסיפו לה חור באמצע...
חמש נשים פולניות שמעו שיש בסומליה ילדים מסכנים אז הן נסעו לסומליה לבדוק הכצעקתה. כשהגיעו ראו ילדים נורא רזים. אמרו הפולניות: "לא רוצים לאכול? אז לא תקבלו צעצועים..." את הבדיחות העתקתי http://www.geocities.com/kungfunet/jok.htm של אתר קונג-פו (!!!)... יש שם באתר הזה גם מתכונים (בישול) ועוד כל מיני דברים שלא קשורים בכלל לאמנות הלחימה...

חוכמית

New member
הנה סיפור עוצמה שלי!!!

קראתי לך כל היום יקרתי. כל היום. בלשתי בכל המקומות שאת "מבקרת" בהם וקראתי לך אורלי אורלי והנה באת!!!! אז...מה שלומך???

פינת הבדיחה השחורהההההה ../images/Emo31.gif

לכאן נא לשרשר בדיחות שחורות בלבד... שומר נפשו ירחק!!!! (שני, אל תיכנסי לפה, מאמי) אתם יודעים, הכל הולך: בדיחות פיגועים, בדיחות אנסים, בדיחות דרך הלוחמים... בפינה הזאת אין פרות קדושות!!!! מותר לרדת אפילו ל... ל... אה... בלונדיניות!! כן, אפילו לבלונדיניות מותר לרדת!!! אה, על, על, התכוונתי "על" בלונדיניות מותר לרדת - לא "ל"... בעצם, אתם יודעים מה?!...

חוכמית

New member
יש לי יש לי יש לי....

איך מאכילים תאומים??? "...הנה בא אאאוירוווון...." שני אנשים יושבים בבניין התאומים........פתאום......בואינג
אני פשוט מתה על הפרצוף הזה

ככה אתה מגלה לכולם?

לא להפריע.. אני באמצע שעת סיפור בפורום עם הסימן קריאה..

ויש לי גם שתי שאלות...

בנוגע לצרפתיות: 1. למה יש להן רווח בין השיניים? 2. למה הן אומרות "פרי" במקום "פריז"? ובכן... מי שיודע - שיענה. הנותן תשובה נכונה זוכה ב... המממ... מה דעתכם? רוצים לקבוע את הפרס?!?!

תראו ..........תשמעו........

זה קצת "כחול" לאן שנושבת הרוח ולאן נעלם ה "ז" או שהן אכלו אותו סליחה
בלי סרוסים, בלעו אותו....
או שפשוט נעלם לו באיזה חור באוזון

למעלה