פורום צחוקים (4)

חוכמית

New member
תראי......

גם המנהל שלנו ב"כחול"......אמממממממ........ את מוכנה להיות יותר ספציפית בתשובתך???? לא..לא...לא כל כך הבנתי

היי חוכמית ...

הייתי יכולה לצייר את כוונתי
חה חה חה אבל אין אייקונים מתאימים

תחנון

New member
תשובות קלות..

קודם כל אין להן רווח בין השיניים, וחוץ מזה הן אומרות פרי כי הן אוהבות להסתובב ללא תחתונים...

תשובות!!!!!!

1. בשביל הוריד (צדקה חוכמית... הי, מתוקה, מאיפה הידע????) 2. כי הן לא מסוגלות להוציא את ה"ז" מהפה... חה חה חה חה!!!!!!!

deep ocean

New member
שרה שרה שיר שמח! ../images/Emo79.gif

לא יודעת אם זה שייך לפה, אבל בא לי לתקוע את זה פה! סיפור מהחיים- לפני בערך שלושה שבועות?! התחלתי לחפש דירה באחד מהטלפונים הראשונים הגעתי לבעלת הדירה ששמה שרה שרה מאד אהבה לדבר איתי בטלפון בשיחה הראשונה היא תפסה אותי לחצי שעה!!! בשיחה השנייה הצלחתי להימלט מהשיחה אחרי 20 דקות בקיצור אחרי שראיתי שגם בשיחה השנייה היא מדברת איתי מלא זמן, זה התחיל לשגע אותי, והחלטתי שלא מתאים לי בעלת דירה שתבוא לדירתי בשביל לדבר כל הזמן. בכל אופן, היא ממש עשתה לי טראומה!! מצד שני היא שידרה דברים שאהבתי, אבל היא דיברה כל כך הרבה ולא יכולתי לעצור אותה, שזה ממש עשה לי מעצבן. היא מצידה מאד התלהבה ממני. עבר שבוע, לא מצאתי דירה, אז קניתי חוברת חדשה של דירות. אז כבר סימנתי את השם שלה באיקס בחוברת החדשה שיצאה, בשביל שאני לא אדבר איתה שוב! אוקיי, אחרי כמה שיחות הגעתי לדייר שנתן לי את הטלפון של בעלי הדירה. אני מטלפנת ומי עונה לי? שרהההההההה איזה פחד בהתחלה לא זיהיתי אותה אבל כאשר היא התחילה לתאר לי את הדירה-בינגו! ואז היא כזה-הקול שלך מאד מוכר לי, דיברת איתי כבר? אני עונה בחשש-לא, לא נראה לי ואז היא נזכרת בהתלהבות-כן כן קוראים לך מיכל את גרה במקום X וכו´ וכו´ בקיצור.......שוב דיברנו איזה 15 דקות, עד שאמרתי לה שתמעי ככה וככה זה לא ילך, כי אין לי כרגע שותף, ואת מוכנה שאני אכנס לדירה רק אם אני אמצא שותף. טוב ניצלתי ממנה שוב, וזה די היה תירוץ, כי היא הייתה מוכנה להתגמש, רק אני רציתי להימלט! -הגיעו החגים, עבר עוד שבוע- בינתיים מצאתי שותף (הוא בסדר גמור, לא נמשכת עליו, הוא שקט, רגוע, אוהב ספייס, בקיצור הכל בסדר). היום הלכנו לראות דירות. בחיפוש הדירות מצאנו בחורה שגם מחפשת דירות, ולרוב הדירות שהלכנו היא גם באה במקרה, בדיוק באותן שעות. מפה לשם דיברנו איתה בסוף יום החיפוש. טוב ואז היא מספרת לנו....לפי מה שאתם רוצים נראה לי שתאהבו את הדירה שהייתי בה עכשיו. היא מספרת על הדירה וכו´ וכו´, יש מקרר, יש ריהוט, יש חדרים גדולים, קרוב לאוניברסיטה, והיא לא רוצה את הדירה כי יש לה ריהוט משלה והיא לא רוצה את הריהוט הקיים. בקיצור אנחנו כבר מתלהבים והכל ואז היא מראה לי בחוברת שלי מאיפה היא הגיעה לדירה- אהההההההההההההה זאת שרה!!!!!!!!!! טוב אמרתי יאללה יאללה נמאס לי כבר הבנתי, אני כנראה צריכה לפגוש אותה הרמתי לה טלפון איך שהיא התלהבה! בקיצור מחר או ביום אחר אני כנראה אקפוץ אליה אמרתי די-אני חייבת לבדוק את זה יותר מידי פעמיים אני נופלת עליה רק חייבת לציין-בשיחה הזאת היא לא דיברה הרבה!! אבל נראה לי שזה בגלל שהערתי אותה משנת צהרים....... שרה שרה שיר שמח בסוף תהיי בעלת הדירה שלי :) חהחחה נ.ב.- בקשר לשותף, אני עדיין לא סגורה שהוא מתאים לי לא קלטתי אותו לגמרי.......

נא להתיישב בכסא ולהחזיק חזק:

מה ההבדל בין אמא מרוקאית לאמא פולניה? המרוקאית: "אם לא תאכל אני אהרוג אותך." הפולניה: "אם לא תאכל אני אמות." חה חה חה...!!!

אורלי_ל

New member
ומה ההבדל בין...

אמא פולניה ורוטווילר?... הרוטווילר בסוף עוזב את הילד...

למעלה