יו! עוד אנשים ערים בשעות כאלה X_X
אוי אוי דרורית איפה הם הימים שהיית עושה איתי לילה לבן?? בכל מקרה לענייננו- שירי לב"ט מומלצים- Fine Line I'm With The Band That's Where I'll Be Novocaine Only What You Make Of It A Place To Land Lonely Enough
Good Lord Willing Little More You וכמובן Life In A Northern Town יחד עם שוגרלנד שכל פעם שיש את הפרסומת הזאת של סלקום (נראה לי) בטלוויזיה ויש את השיר הזה אני כזה יו! זה השיר של לבט ושוגרלנד XD אז מה אם זה לא בגרסה שלהם וגם לא ממש השיר שלהם. זה עדין השיר שלהם!
אוי שירי דיקסי יש מלא
חוץ מסטנד ביי יור מן שאני לא יכולה לסבול (בשום גרסה שהיא) אני אוהבת את כל מה שציינת בנוסף לאלה: I Can Love You Better Landslide If I Fall You're Goin Down With Me Cold Day In July
Easy Silence
אחד ה-שירים! אלה הבולטים האמת. יש עוד כל מיני טובים אחרים אבל אלה בנוסף למה שציינת הם האהובים עליי
בקשר לאומנים אחרים עושה רושם שאת מכירה די הרבה אמנים "לא מוכרים" ככה שאני לא יודעת מי את מכירה ומי לא אז אני פשוט אעשה רשימה של כל אמני הקאנטרי בפלייליסט שלי, תגידי לי מי את לא מכירה או מי מהם את רוצה שאני אמליץ לך על שירים שלו/שלה/שלהם ואשמח לעזור
טוב בסדר אלפאבתי (ואל תשימי לב אם יש אמנים שאת בטוח מכירה אני פשוט עושה העתק הדבק לכל רשימת הקאנטרי שלי בלי סינונים)- Allison Moorer Blake Shelton Brad Paisley Carolyn Dawn Johnson Carrie Underwood Crystal Shawanda Deana Carter Dierks Bentley Dixie Chicks Emily West Faith Hill Gretchen Wilson Hank Williams Jr Heidi Newfield Jack Ingram Jessica Andrews Jessica Harp Jo Dee Messina Josh Turner Julianne Hough Julie Roberts Keith Anderson Keith Urban Kellie Pickler Kenny Chesney Kristen McNamara Kristy Lee Cook Lady Antebellum LeAnn Rimes Lee Ann Womack Linda Ronstadt Little Big Town Martina McBride Miranda Lambert Rascal Flatts Reba McEntire Rhonda Vincent Sara Evans Sarah Darling Shania Twain SHeDAISY Sugarland Taylor Swift The Wreckers Whitney Duncan