פורום 778 זה "הרטבות בילדים" ...

maymeital2

New member
טוב אז ככה ...:

איך שאמרתי לך קניתי את הקטנוע לפני חודש ככה שאם כבר אני רק יכולה להיות מרוצה ...מה שאני לא מרוצה זה שאני בהרצה וזה מעצבן כי עד שאני אגיע ל-1000 ק"מ אסור לי לעבור את ב-70 וזה נכון גם לגבי האטילה ...אז זה מבאס אבל עשיתי הרבה נסיעות מבחן גם על הקמקו והאמת שהרגשתי ביורו שהגז נותן ונותן לא רע בכלל וזה הדליק אותי ... הניסיון שלי הוא יותר באופנועים ןלא קטנועים ככה שאולי קשה לי לגיד לך על הבדלים חוף מהנסיעות מבחן שעשיתי ועל היורו הרגשתי הכי טוב ... אני גם גבוהה דבר שהגביל אותי ולכן היה לי חשוב שקטנוע לא יהיה קטן ואכן היורו לא קטן בכלל.. אני נוסעת גם עירוני וגם בינעירוני כאשר העירוני זה הרוב והקטנוע מאוד חזק ככה שאין בעיה .. תראה אני מציעה לך משהו פשוט מאוד... קח את האטילה לנסעית מבחן וכך את היורו לנסיעת מבחן ואז תחליט כי מה שטוב לי לאו דווקה יהיה טוב לך אחרי הכל זה גם פונקציה של גובה נוחות וחיבור לכלי ואת זה רק אתה תוכל לדעת אחרי שתנסה.... המון הצלחה ותעדכן אותי מה הוחלט :) בייי

© DrorZi

New member
איפה עושים נסיעות מבחן ../images/Emo35.gif

כמו שכתבתי במטרו אמרו לי ( באלה המילים, בחיי) "הכלים האלה נמכרים מעצמם, אין לנו בשביל מה להציע נסיעות מבחן" אז מי כן יכול להציע לי
דרור זי.

vilig

New member
בעלי הניסיון

יש לך אפשרות לקבל מידע מכל שליח שתימצא ברמזור הקרוב לביתך או להגיע אלינו(עופר אבניר)ולקבל נסיעת מבחן(בתיאום מראש)

be_roo

New member
סליחה על ההדחפות

אני החצי השני של ההוא עם ה-ZI, ועל הקטנוע ניסע שנינו, בנפרד, לא יחד (לעיתים רחוקות). אמרת שאת גבוהה? מבלי לחטט יותר מידי, כמה גבוהה? אני 1.75, כך שלא נראה לי שתהיה לי בעיה להתמודד עם הגודל של היורו, אך מצד שני הדיוק (לא היה אטילה בתצוגה) לא נראה קטן מידי. את מתחום האופנועים כך שאת רגילה לכלים כבדים ומסורבלים יותר. השאלה הגדולה שמטרידה בנתיים בדילמה, היא כמה הגודל של היורו יקטין את יכולת התמרון שלו לעומת האטילה. כמו לדרור, גם לי אין נסיון קודם בתמרונים עירוניים (מעניין למה לא מלמדים זאת בשיעורים
), כך שגם בנסיעת מבחן יהיה לי מאוד קשה להעריך את ההבדלים.

™asper©

New member
כבר מסתובב לי הראש מהשירשור הזה...

טוף, קלאסיק דיוק זה דיוק 125 רגיל לגמרי עם בקליות שונות ואולי גרפיקה שונה בלוח השעונים. בתור אחד שעשה 20K על קטנוע כזה אני ממליץ חד משמעית לפסול אותו על הסף בעיקר בגלל הברקסים האיומים שלו והתנהגות לקוה בחסר (וזה עוד בעדינות..) על הניו-דיוק לא נסעתי אבל הוא קטן יותר מהקלאסיק דיוק, יכול להיות שזה יתרון ואולי זה בכלל חיסרון עבורכם. בכל מקרה הוא אמור לעצור טוב יותר מהקלאסיק. דרור, אם כבר החלטת ללכת על כלי המוני וזול יחסית לך על ההרואיזם, פשוט אחלה כלי בלי הרבה התחכמויות. אם לא הרואיזם אז אטילה גם יעשה את העבודה היטב. לקראת סיום, במיוחד בקטנועים כאלו, אין מה להסתמך הרבה על נתוני היצרן/יבואן, מה שקובע זה הת'כלס על הכביש. אם במטרו לא נותנים נסיעת מבחן זה עצוב. אני לא רואה שום קטנוע שמצדיק קנייתו ללא נסיעת מבחן עליו...בטח שלא בקטגוריה הזו.

© DrorZi

New member
אתה לא עוקב ../images/Emo8.gif

הדיון עם הרבי על הדיוק/ניו/סופר/קלאסיק היה בשביל לבלבל את כולנו הם לא מועמדים לרכישה וסתם דיברנו עליהם. האטילה בהחלט הכיוון ורק היורו מפריע לו ללכת ולהיקנות מחר (ואם היו נותנים לי לעשות נסיעת מבחן פשוטה זה היה נפתר בלי לבלבל פה יותר מידי את המוח לחברי הפורום המסכנים שסובלים מישהו שבכלל מתנייד על 4 ...)
דרור זי.

nimerart

New member
לא מכיר את היורו אבל...

שנתיים אני רוכב על אטילה שמור ומלוקק ומאד מאד מרוצה ממנו לא היו לי שום בעיות מיוחדות חוץ מרצועת וריאטור שנקרעה פעם אחת (היה שרשור בנושא לפני כמה ימים - תריץ חיפוש) ממליץ להחליף צמיג אחורי ל-מצלר,בעיקר לקראת החורף.

maymeital2

New member
היי דרור

אני בהלם!! תראה אין מצב שלא יתנו לך נסיעת מבחן ואין מצב שתקנה כלי לפני שתנסה אותו !!!! אני הלכתי למטרו בת"א , תתקשר לשם - יש שניים ותאמין לי שבשמחה הם יזמנו אותך לנסיעת מבחן ...ניסיתי שם כמה כלים ובאופן כללי אני יכולה להמליץ לך לא לקנות כלךום עד שאהת מנסה ..תתקשר אליהן ותודיע לי מה הם אמרו ... לאיזה מטרו הלכת ?? אני בהתחלה הלכתי למטרו בכ"ס ושם לא היה להם יורו לנסיעת מבחן כי הוא היה בת"א אז נסעתי במיוחד כדי לנסות אותו ... ולגבי עניין הגובה לי האטילה היה קטן ואם למישהו יש בעיה עם זה זה בעיה שלו ... מה לעשות שהיורו הרבה יותר גדול ומרווח ועם זאת חזק! הבעיה היא שהכלי עוד לא נכנס כי הוא חדש אז אנשים כנראה מפחדים לתת צאנס ,אבל ככה זה ישראלים,לא ?????

© DrorZi

New member
תראי, תשמעי

יש לי הרגשה שאנחנו לא משדרים על אותו גל אולי לך נתנו לנסוע עליהם לי בפרוש אמרו שאין, לא כי שאלתי בטלפון, לא כי שמעתי מחברים, פיזית היתי שם ואמרו לי "אין" מטרו על קיבוץ גלויות. בכל מקרה מטלפונים שעשיתי כרגע יש במפיצים שלהם את הכלים, כולל לנסיעת מבחן, אז נלך עוד שעה להציק להם...
חוויות אחר הצהריים.
דרור זי.

maymeital2

New member
בהצלחה

אני עשיתי את הנסיעת מבחן בחנות השנייה של מטרו שלא נמצאת בקיבוץ גלויות... אם לא יסתדר לך תברר שם (נראה לי שזה רחוב תושייה זה באיזור של עזריאלי)מחכה לשמוע מה נסגר איתך.....ביי בהצלחה....

tygger

New member
מטרו בשבילך... ../images/Emo4.gif

כמו תמיד, עם שירות דפוק עד הסוף. דרור, אני מצטרף מאוחר לשירשור הזה אבל יש לי מספר דברים לומר אולי בנושא. אני לא זוכר איזה גודל ג'אנט מגיע האטילה, אבל ליורו יש ג'אנט 12 אינטש'. דבר שמשפר באופן משמעותי את התנהגות הכביש של הקטנוע בכביש, הן עירוני והן בין עירוני. המשך אחר כך היות ואני עדיין עובד.

s@muel

New member
איזה קשקוש ואיזו השמצה.

קשה לי להאמין שמטרו סרבו לנסיעת מבחן. מנסיון אני יכול להגיד לך שעשיתי אצליהם 3 נסיעות מבחן בחודשיים וחצי האחרונים (ג'וי-רייד 200, יורו 150 ואטילה). כל זה בתאום עם איש מכירות שלהם בבקשה ששלחתי דרך האינטרנט (נדמה לי שלבחור קוראים יוסי). בנוסף, עשיתי טרייד אין עם 50CC שהיה ברשותי, והמחיר שקיבלתי היה הרבה יותר מהוגן (מחירון מינוס 10%), ועל האביזרים שרכשתי שם (ארגז, אזעקה, כיסוי) קיבלתי 20% הנחה. אני לא יודע מה הסיפור שלך עם מטרו, אבל ההסטוריה שלי איתם מתחילה עוד בשנת 89 עם ליד 50 שהוחלף לדיפה 125 ולאלפא 125 ולדיוק 150 (בתחילת שנות ה-90). תמיד קיבלתי שם יחס הוגן ושרות מצויין.

maymeital2

New member
אני איתך אחלה שירות!!!

נתנו לי שירות מעולה ועוד קיבלתי 20% הנחה על כל הציוד !!! הם היו 100% איתי ואני רק יכולה להמליץ עליהם!!!!

be_roo

New member
../images/Emo41.gif יש יורו למטה בחניה ../images/Emo70.gif

תודה לכל מי שעזר, הציע, התבלבל ותמך
ורק מילה אחת אני חייבת לגבי מטרו, אמנם נסיעת מבחן של ממש לא היתה, אבל סבסבנו קצת על הכלי בחניה שמאחור. אבל מעבר לזה, שירות נהדר, משלושת אנשי המכירות שהיו שם, גם על הכלים עצמם, וגם על האבזור. נחמדים, פותרים דילמות ובעיות, ומציעים עזרה מעבר למה שהם חייבים.

© DrorZi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif,או יותר נכון:

הוזמן יורוMX כסוף
בעוד שלוש שעות חמסה חמסה הוא יהיה פה בחניה
תודה לכולם על העזרה
עזרתם מאוד.
דרור זי.

למעלה