פורום The Voice נפתח, אתם מוזמנים!

פורום The Voice נפתח, אתם מוזמנים!

ארבעה אישים גדולים מתחום המוזיקה הישראלית מתחרים ביניהם על מציאת הקול הגדול הבא של ישראל - אביב גפן, רמי קליינשטיין, שרית חדד ושלומי שבת בוחרים את הזמרים אותם ירצו לקדם, באופן בלתי מושפע ממראה חיצוני - בעזרת "האודישן העיוור" - והופכים למנטורים שלהם
הגירסה הישראלית של The Voice עולה ביום שבת הקרוב ואתם מוזמנים לפורום החדש - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2259

Tempologist

New member
גרביים לכפכפים

מקווה שזה המקום הנכון לשאול... אני מחפש גרביים עם חריץ לאצבע, כמו נעל יפנית. או אפילו נעל יפנית. מישהו\י מכיר\ה?

cindy in town

New member
ראיתי השבוע

2 סוגים (באתר שאני כותבת לו) אחד עם הפרדה אחת לבוהן ואחת לשאר האצבעות כמו זה ואחד עם הפרדה לכל אצבע

julietb

New member
שאלה

התלהבתי מהעובדה שיש עגילים שנראים כמו אלה שמרחיבים את התנוך מבלי שהם באמת ירחיבו את התנוך כמו זה מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ כאלה דברים? או שזה רק להזמין מחול?

MacabreDoll

New member
אני רואה הרבה כאלה

בחנויות אקססוריז השונות ובשווקים לאו דווקא חנויות אקססוריז כמו דיווה וטופ טן אם אני לא טועה יש במון סטון בתל אביב אבל אני רואה שאת מהצפון, נסי לאתר איזו חנות שמוכרים בה ניטים וכ'ו

MeshiNS

New member
בכל סטודיו לפרסינג וקעקועים שמכבד את עצמו יש.

MissSin7

New member
חשקה נפשי בbordello

הי, אני מחפשת את הנעליים האלו, הן יקרות מדי בנוקס, בחול הן עולות כ 56$ רק שגם המשלוח הוא 50$, יש למישהי מושג איפה אני יכולה להשיג אותן בארץ במחיר שפוי יותר מ600 ש"ח? מישהי אמרה לי שיש בחורה שמוכרת אותן בראשל"צ לפי הזמנה ב350 ש"ח אבל היא לא יודעת מי זו או איך מוצאים אותה? צריכה עזרה :)

Aussie Girl

New member
HOT!

איזה נעליים משגעות! ההזמנה מחו"ל יוצאת פחות מ600ש"ח אז מקסימום תזמיני מחו"ל, לא? בהצלחה! סורי שלא יכולה לעזור. באתרים אוסטרליים הם בכלל עולים $105 עוד לפני משלוח...

v cd

New member
בבקשה: לא בארץ, אבל ב 90$ כולל הכל

http://www.endless.com/s/ref=topnav...o+teeze&asin=B002HJYH8I&ref=sr_1_2&pageCode=d שיטת המשלוח ב endless היא: 10$ דמי משלוח להזמנות מתחת ל 100$, חינם להזמנות מעל. בתהליך ההזמנה הם גם נותנים הערכה של המסים (מכס, מע"מ) שיהיה צריך לשלם בארץ (במידה וסכום ההזמנה עובר את תקרת המכס), ואותם משלמים כבר להם - כלומר, בארץ לא משלמים עוד שום דבר, פשוט מקבלים את החבילה וזהו. מוצהר בתנאי השימוש שלהם שאם סכום המסים האמיתי נמוך יותר מההערכה, החשבון יזוכה, ואם הוא גבוה יותר - *לא* יהיה צורך להוסיף. זה עליהם :) עשיתי נסיון והוספתי את הנעל הזו לסל, יצא 12.48$ מסים. (הסכום האמיתי של המסים בארץ היה יוצא בערך 25$). ולסיכום: נעל (68) + משלוח (10) + מסים (12.48) = 90.48 אני מאד מרוצה מהאתר הזה :)

v cd

New member
אגב, אם יש לך סבלנות לחכות

מדי פעם יש מבצעים וקופונים שווים (בסייבר מונדיי היה 30% הנחה, למשל), אם נרשמים לניוזלטר מקבלים אותם במייל.

חורה

New member
וטיפ קטן למזמינות

למרות שזה נראה לי די חצוף אני חושבת ששוה לכן לקפוץ לנוקס גם כדי לשאול על מבצעים אפשריים וגם כדי לראות את המידה שאתן צריכות. הרי אחד המינוסים הכי גדולים בקנייה באינטרנט זה חוסר התאמה במידות.

MissSin7

New member
אכן אתמול קפצתי לנוקס

והן היו ב30% הנחה!!! כמעט לא היו דגמים או מידות אבל קניתי את הדגם המנומר באדום שיצא אפילו יותר זול מלהזמין את זה באתר הכי זול באינטרנט. אקא 290 ש"ח :):):)

למעלה