פורום The Voice נפתח, אתם מוזמנים!

היויו

New member
את!!

תגידי את פסיכית? את יודעת שאני בחו"ל, הייתי קונה לך ושולח לך בדואר רגיל, יש סיכוי טוב שהיה יוצא די זול !! (למרות שיקר פה ברמות שאת לא מאמינה. ממש,אבל ממש יקר...)

MissSin7

New member
אוף!

ידעתי שאתה בחו"ל אבל לא חשבתי על זה בכלל כי לא נעים לי להכביד עליך עם הקניות שלי, בטח יש לך קניות משלך:) בסוף הלכתי לנוקס למדוד אותן וכמובן שלא היה את המידה שלי, אבל קניתי אחרות, היה 30 אחוז הנחה והן יצאו יותר זולות מהאינטרנט. א ק א 290 ש:ח!!! מצב תמונה

היויו

New member
יא חיית פינאפ שכמוך

ות'אמת שלא היה שם הרבה איפה לקנות, וגם לא היה לי יותר מדי זמן (תראי את הסופ"ש שחפרתי עליו אצלנו בפורום). לא כיף לעבוד 14 שעות ביום, 7 ימים בשבוע.

גרביון כתום

מחפשת גרביון כתום-אטום, אפשר מצמר או מניילון עבה (לנשים). מישהי נתקלה באזור מודיעין / ירושלים / חנויות אונליין בארץ?

MacabreDoll

New member
ראיתי היום בתל אביב!

בקינג ג'ורג' 75, אפילו נכנסתי פנימה לשאול איזה מספר זה בשבילך D:

Orcoblin

New member
רציתי לשתף בסיפור שקרה לי ^^

אשתדל לעשות את זה קצר. לפני פחות משבוע (יום שלישי) הייתי בת"א לאיזה סידור ובדרך עברתי דרך ג'יפה (החנות) בקינג ג'ורג'. כמובן שהעיניים שלי נשטפו ממגוון המרטינז שלהם, והיה זוג ספציפי שמשך את תשומת ליבי, זוג סגול מקטיפה. לטענת המוכרים הוא היחידי שהם הזמינו, מכך משתמע מפיהם שהוא היחיד בארץ, ואם הוא טוב עליי אז אני יוצאת מלכה. אכן הזוג הטעים בול, והיה נראה מדהים, הבעיה היחידה שהוא עלה 700 ש"ח. בגלל שאין לי כסף על התחת ביקשתי מהם שישמרו לי אותן ואני אחזור כשתכנס לי משכורת השבוע, אבל מכיוון שזה הזוג היחיד בארץ (!!!!) הם אמרו שאני חייבת לשלם מקדמה של לפחות 100 ש"ח כדי שישמרו לי. שילמתי. מאוחר יותר באותו היום החלטתי לבדוק כמה הזוג עולה באינטרנט. בחיפוש של פחות מדקה נתגלה לי שהמחיר הרישמי שלו (מהחנות הרישמית של מרטינס) הוא 350 ש"ח!!חצי מחיר פחות!!! הרגשתי קצת טיפשה מצד אחד, מצד שני שמחתי שלא קניתי אותן באותו הרגע. הזמנתי אותן מאמאזון, עם המשלוח העניין קצת התייקר לאזור של 400 ש"ח, עדיין 300 ש"ח פחות מהמחיר של ג'יפה. המשלוח הגיע היום בפחות משבוע, אפילו כשהיה סופש באמצע, ועד הבית! מחר אני אלך לבקש החזר כספי / ביטול עיסקה או זיכוי בתמורה למקדמה ששילמתי להם. המוסר השכל הוא - אסור לנו להיכנע לאימפולסיביות! דבר שאני יודעת שיש להרבה בנות, בעיקר לי. כי תכלס, אם היה לי את הכסף באותו הרגע, הייתי קונה את הנעליים ב- 700 ש"ח ואחר כך מתבאס תחת כשהייתי רואה אותן באינטרנט. אל תהיו פזיזות, ראיתן משהו יפה בחנות, נדלקתן, המחיר היה קצת גבוהה, אל תכנעו! לכו הביתה, תבדקו באינטרנט בכמה אתן יכולות להשיג אותו ולפי זה תפעלו. יש הרבה בנות שכל העניין של הזמנות מהאינטרנט מפחיד אותן משום מה, או נראה להן מסובך כשזה בעצם הרבה יותר פשוט. לפעמים זה באמת לא משתלם, אבל לפעמים זה מגוחך כמה שזה יכול להוזיל. דבר שני, ספציפית על מרטינז-אני רואה הרבה בנות פה ששואלות על מרטינז ומפנים אותם הרבה לג'יפה, שזו אחלה חנות עם אחלה דברים, יש להם את הסיבות שלהם להעלות את המחיר למחיר שהעלו, וזה בסדר, זכותם המלאה. מצידי שימכרו ב- 1000 ש"ח, אבל לפני שאתן מחליטות לקנות משם בחייאת תבררו לפני מי מו מה. צירפתי תמונה של הזוג המדובר, מיותר לציין שהתמונה לא עושה עימם חסד. סליחה שחפרתי.

ש י ר ד ן

New member
יואו ראיתי אותן גם, הן מעלפות

וגם אני מחפשת לקנות מרטינס... הבעיה היחידה שלי עם הקניות באינטרנט זה שהחוק של המכס עוד לא מבוצע, וזה מעלה את המחיר מאוד... :/ בכל מקרה אפשר קישור לאיפה שקנית? נשמע מחיר סבבה אפילו אם יש מכס ^^

ש י ר ד ן

New member
תודה!

אפשר לשאול למה לא שילמת מכס..? כאילו החוק של המכס החדש כבר בתוקף או בדרך אחרת כלשהי?

Blue Emptiness

New member
וואו, הן ממש יפות!

בהחלט היה משתלם יותר להזמין, אבל זה מאד תלוי. חברה שלי הזמינה מרטינס ב400 ש"ח ועם המשלוח והמכ"ס זה הגיע כמעט ל1000 ש"ח שכבר היה עדיף לה לקנות בארץ. :| (למרות שלא ראיתי בארץ את הדגם שיש לה, והוא מושלם
) אני אף פעם לא מזמינה מהאינטרנט פרטי לבוש והנעלה, כי אני חייבת למדוד קודם ולראות שזה מתאים. למרות שמרטינס יש לי ככה שאני כבר יכולה לדעת איזו מידה להזמין, אבל מפחדת שבאמת ייצא לי יקר נורא.

Orcoblin

New member
תודה! D:

את צודקת.זה מאוד תלוי, למרות שלדעתי, עם מספיק חיפושים באינטרנט תמיד אפשר למצוא משהו משתלם יותר. לי דווקא לא קרה עדיין שהזמנתי משהו מהאינטרנט וזה לא התאים O: אני בדרך כלל בודקת היטב את המידות לפני שאני מזמינה ובדרך כלל זה יוצא מדויק. פעם אחת קרה שקניתי זוג נעליים שהיו גדולים באיזו חצי מידה אבל עם מדרסים זה בול ^^ עם המרטינז באמת הסתכלתי כבר על המידה שיש לי ואכן זה התאים. אני מאמינה שעם חיפושים טובים את תוכלי למצוא דיל טוב, ועכשיו שמורידים את המכס אז בכלל.

Blue Emptiness

New member
אני סופר בעייתית עם בגדים ומידות

וגזרות, בעיקר. אז אני חייבת למדוד הכל, גם בנעליים... ומפחיד אותי להזמין סתם :( אבל מרטינס אולי אני באמת אחפש באיטרנט אם לא אקנה את אחד החיקויים בקינג ג'ורג'~

cindy in town

New member
לי קרה די הרבה

שנכנסתי למדוד נעל ויצאתי בלי כי היא לא הייתה לי נוחה. במרטינס קל לקנות באינטרנט, אבל לא עם כל נעל זה יתפוס, לפחות למי שכמוני קשה לה להתפשר על הנוחות.. דרך אגב, מה ג'יפה אמרו כשביטלת + לגבי הפער במחיר?

ש י ר ד ן

New member
היי, התייעצות D:

שלום
בלי חפירות אני אגב ישר לעניין - אני ממש רוצה כבר מלא זמן מרטינס ורודות ופשוט לא מצליחה להשיג, בלי קשר למחיר. פשוט אין במידה שלי בשום מקום או שלא שולחים לארץ וזה כבר מתסכל בקטע אחר. אז התחלתי להסתכל על צבעים אחרים ורציתי לשמוע את דעתכן :) יש את הזוג הזה שהאמת שהוא חביב כזה, אבל מה שהכי מוצא חן בו בעיניי זה המחיר חחחחחחחחח ואם אני קונה אותו בעיקרון יש לי תקציב לעוד זוג בכל מקרה... השאלה מה דעתכן עליו? עם מה אפשר לשלב אותו בכלל? מה הולך איתו? מעבר לזה חשבתי לחפש אדומות, כי יש לי את המעיל הזה (הוא כבר לא קיים באתר שלהם וזו התמונה היחידה שלו שמצאתי בגוגל אז תדמיינו חחחח) וחשבתי שמרטינס אדומות ילכו איתו מעולה. מה אתן אומרות? נתקלתן אולי בדגמים מעלפים אחרים? תודה מראש

למעלה