פורום!!

THE WALL1

New member
פורום!!

אתמול הייתי בת"א, ונזכרתי שחברה שלי חן [שהיא גם חברה בפורום] סיפרה שלי שמישהו מפה אמר לה שיש חנות שקוראים לה תומר בדיזינגוף, אז הלכתי, באמת אחלה חנות, היה ממש כיף ואני ממליצה ללכת לשם, קניתי 3 סיכות של פינק פלויד ופוסטר גדול של הדארק סייד- פוסטר א-ד-י-ר!!!

THE WALL1

New member
זה בדיזינגוף

במרכז קניות שם, יש חנות שפשוט קוראים לה תומר, רואים את זה בצהוב דיי בגדול, אני לא זוכרת איפה ב-ד-י-ו-ק... לא קשה לראות ולמצוא את החנות.. =] מומלץ!!

One Echoe

New member
חח דווקא כן.

גם אני הייתי אתמול בסנטר.. זה פרוייקט למצוא את החנות הזאת.

One Echoe

New member
תלוי מאיפה את נכנסת.

לי, בכל אופן, היה ממש קשה למצוא אותה בפעם הראשונה..

נימרודל

New member
טוב... מי שבנה את הסנטר

הוא מגאלומן סכיזופרן בעל פיצול אישיות ומאניה-דיפרסיה. (זהו, סיימתי)

new revolution1

New member
../images/Emo3.gif

חנות ממש ממש יקרה.. וסיפור למצוא אותה. יש שם דברים יפים, רק חבל שהחנות כל כך צפופה וכל כך יקרה.. היינו שם במפגש וזה היה קצת מעצבן שרונו היינו שם ולא היה לנו מקום להסתובב ורוב הזמן פשוט היינו שם עסוקים בהסתכלות "עמוקה" ביריאת כבוד..
הדבר היחיד שאי פעם קניתי שם זה מחזיק מפתחות. חנות נחמדה בהחלט

את לא בטיול או משהו?

כפי שכתבתי בקומונה החברתית, יש עוד חנות של תומר בצד השני של הסנטר ומוכרים בה פוסטרים. היא גם פחות צפופה. קניתי בה פוסטר מקרטון של הצד האפל בשבוע שעבר והרבה תמונות משם ממוסגרות בסלון אצלי. כדאי לבקר. החנות נמצאת בקומה השניה.

ממש אבל ממש יקר שם

חברים שלי קנו לי ליומהולדת גם כמה סיכות... ואח שלי גם קנה לי שמה חולצה של The Wall באיזה 80 שקל... ותמונה של WYWH באיזה 150... הם מטורפים!! אבל כן.. יש שם אחלה דברים...

NIR Y

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

למעלה