פורומפגש....מילה חדשה למפגש-פורום..

gorck

New member
פורומפגש....מילה חדשה למפגש-פורום..

כמובן שזה יהיה בעזריאלי, באיזה יום רביעי או חמישי.... מה הכי נוח מבין הבאים: 6/12 13/12 14/12 27/12 28/12 3/1 10/1 11/1 18/1 25/1 31/1 מוזמנים לכתוב יותר מאחד....נעשה שני מפגשים בחודשיים האלה....כי אנחנו פורום יחסית חדש וצריכים להתגבש...

gorck

New member
זה בעיה....

חנוכה זה בדר"כ חג של טיולים ו/או חופשות בחו"ל.....

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעדיין...

בזמן לימודים זה לא מתאים. מבחנים, עבודות, שיעורי בית וגם כיתה י"א מסיימים הרבה פעמים מאוד (4 או 5 בצהריים). לדעתי צריך לחכות לחנוכה, לחופש. קחו בחשבון שלא יהיה אף פעם מפגש שכולם יגיעו ולכן צריך לבדוק באיזה תאריך רוב הפורום יכול להגיע. בקשר לעזריאלי. לדעתי זה המקום המושלם להיפגש בו. אנחנו מגיעים מכל רחבי הארץ, והרבה מאיתנו מגיעים ברכבת שמגיעה היישר לעזריאלי בלי להסתבך בתוך ת"א, או לקחת אוטובוסים מיותרים. אפשר להיפגש בעזריאלי ואח"כ לעבור למקום אחר (מה שקורה ברוב מפגשי הפורום)

gorck

New member
מצידי זה בסדר....

אמרתי שאני רוצה שיהיו 2....אחד בדצמבר ו1 בינואר.... אז את תגיעי לזה שבינואר....

eynav br

New member
לא ניראה לי שיהיה 2

לחלק מכם אין בדרויות וכל זה?. יש אנשים שלא יכולים לבוא הרבה לת"א וגרים רחוק וכל זה.. בגלל זה לא ניראה לי שיצא לכם לעשות 2...

tttttttttt1

New member
כמובן שזה יהיה בעזריאלי?

מה כל כך מיוחד שם? למה כל הפורומים עושים דווקא שם מפגש?!? אגב, לפי דעתי היה נחמד אם כולם היו מציעים מקום ואז בבחירות דמוקרטיות היה נבחר עזריאלי..לא חושב שכל כך יפה להחליט על מקום כזה לבד.....אבל אולי זה רק אני....

מבחינת תחבורה ציבורית,

אז עזריאלי מעולה....כי יש כמעט קווים מכל הערים שמגיעים לשם,וכנ"ל גם תחנת רכבת צמודה. בנוסף לזה, לא חייבים להיתקע בעזריאלי....עזריאלי זה המרכז,אפשר ללכת גם לגן המשולש ליד ולשבת שם וכ'... פשוט עדיף מקום גדול ומרווח,והגג של עזריאלי דיי עונה על הדרישות. אם יש לך מקום אחר להציע אתה מוזמן, אבל זה לא שעזריאלי יותר נוח לאנשים מסויימים-זה פשוט מקום מעולה למפגשי פורום חחח

האמת,

אני יכולה להתארגן אם אחת החברות, או עם אחד מעשרות הבנות פה מעפולה

eynav br

New member
אם יהיה מפגש

כשאני יהיה בארץ, את יכולה לבוא איתי.. אני גרה ליד עפולה...

למעלה