פורומפגש....מילה חדשה למפגש-פורום..

eynav br

New member
באמת!?!?!

סוף סוף מקום עם הרבה אנשים מהאיזור.. אני עכשיו לא בארץ אבל בעיקרון אני מאיזור עפולההההההה אוף איזה כיף לך... היית בהופעה של שרית חדד שהייתה לא מזמן?!?! דווקא שאני לא בארץ הגברת מגיעה לצפון ועוד לעפולה...

אני לא סובלת את המוזיקה הזאת../images/Emo122.gif

אבל מה שכן,הוכרחתי לשמוע את הגיים בויז כשהגיעו בסוכות, ממרפסת הבית שלי

eynav br

New member
לא סובלת את המוסיקה?

אני מעריצה של שרית..
היא הייתה פה בברזיל גם ב2 הופעות...ז"א עשתה 2 הופעות...טסתי לאחת

למה רק רביעי-חמישי?../images/Emo4.gif

ובכלל,לדעתי אם כבר לארגן מפגש מסודר. אז להציע את כל הימים של חופשת חנוכה...[חוץ משישי ושבת וערב חג וכ'..] אח"כ ניקח את השניים/שלוש התאריכים הכי נוחים ונעשה הצבעה. הכי פשוט

gorck

New member
למה רק?!

זה הימים היחידים שאני לא תפוס אחרי הצהריים.... וחנוכה הוא שבוע לא כולל שישבתים ואני פה רק חמישי..... וביום שחוזרים מחנוכה יש לי מתכונת במתמטיקה....

תשמע../images/Emo3.gif

בשביל לארגן מפגש פורום שכולל קצת יותר מקבוצה של 3-4 אנשים, צריך להציע את כל התאריכים האפשריים, אין מה לעשות....לא לכווווולם זה נוח. אבל זה הכי הגיוני ככה,לקבוע מפגש על היום שלרוב זה נוח. ולא בהתאם למישהו מסויים.

dark dumb

New member
המ...

סורי אין לי כ"כ גישה לת"א, לא לבד ולא עם חברות (אבא דיקטטור
)

בנוגע לאבא:

ב"ה "אבא! הלכתי לחברה! אני אחזור מאוחר! ביי!" גמלי יש אבא לחצן,אבל אני מתכוונת להגיד לו שאני הולכת ויהי מה! <לו יש את הקטע של "מה אם יקרה לך משהו?!?!? לא נחמד להיות על כיסא לפעמים> אני אגיד לו שאני חייבת לעשות את זה בשביל עצמי.

tttttttttt1

New member
על כיסא? כיסא גלגלים כאילו?

זאת דוגמא לא ממש טובה....הסיכוי שיקרה לך משהו ואת תשארי על כיסא גלגלים הוא יחסית נמוך לסיכוי ש...אמממ...יקרו לך דברים אחרים......אבל זה לא אומר שצריכים להשאר תקועים בבית כל הזמן בגלל זה

tttttttttt1

New member
אממ סתם הקטע של הכיסא לא מתאים כ"כ

כאילו אם כבר יקרה לך היום משהו [חס וחלילה כן!!] אז זה יכול להיות בכיוון של..אממ..לא עלינו..אונס...[סתם דוגמא..לא להרוג אותי!!].... הסיכוי שבאמת יקרה לך משהו שישאיר אותך בכיסא גלגלים הוא ממש נמוך.. קיצר השיחה הזאת קצת מוזרה...נראה לי עדיף לא לדבר עליה
... ערב מעולה =)

tttttttttt1

New member
אההה...אופס..יכול להיות שהבנתי

לגמרי לא נכון.....אמממ..טוב תשכחו ממה שאמרתי עד עכשיו....

אני כבר עליו

ב"ה ותאמת?אונס זה הדבר שהכי מפחיד נכות. זה ממש חוסר של חוסר אונים. בכל מקרה אני לא מתכוונת ללכת לבד.

tttttttttt1

New member
אוי מרגיש מטומטם...לא הבנתי נכון

מה שאמרת בהודעה המקורית... סליחה אם פגעתי בך או העלבכתי אותך באיזשהיא צורה [אוי..חוסר טקט לפעמים
]

חסר טאקט?עוד לא הכרת אותי

ב"ה שאלתי אישה שמנה אם היא בהריון..*מסמיקה לנוכח הטיפשות* לא אכפת לי לדבר על זה. אין לי סיבה להעלב.

למעלה