סוף סוף מקום עם הרבה אנשים מהאיזור.. אני עכשיו לא בארץ אבל בעיקרון אני מאיזור עפולההההההה אוף איזה כיף לך... היית בהופעה של שרית חדד שהייתה לא מזמן?!?! דווקא שאני לא בארץ הגברת מגיעה לצפון ועוד לעפולה...
ובכלל,לדעתי אם כבר לארגן מפגש מסודר. אז להציע את כל הימים של חופשת חנוכה...[חוץ משישי ושבת וערב חג וכ'..] אח"כ ניקח את השניים/שלוש התאריכים הכי נוחים ונעשה הצבעה. הכי פשוט
בשביל לארגן מפגש פורום שכולל קצת יותר מקבוצה של 3-4 אנשים, צריך להציע את כל התאריכים האפשריים, אין מה לעשות....לא לכווווולם זה נוח. אבל זה הכי הגיוני ככה,לקבוע מפגש על היום שלרוב זה נוח. ולא בהתאם למישהו מסויים.
ב"ה "אבא! הלכתי לחברה! אני אחזור מאוחר! ביי!" גמלי יש אבא לחצן,אבל אני מתכוונת להגיד לו שאני הולכת ויהי מה! <לו יש את הקטע של "מה אם יקרה לך משהו?!?!? לא נחמד להיות על כיסא לפעמים> אני אגיד לו שאני חייבת לעשות את זה בשביל עצמי.
זאת דוגמא לא ממש טובה....הסיכוי שיקרה לך משהו ואת תשארי על כיסא גלגלים הוא יחסית נמוך לסיכוי ש...אמממ...יקרו לך דברים אחרים......אבל זה לא אומר שצריכים להשאר תקועים בבית כל הזמן בגלל זה
כאילו אם כבר יקרה לך היום משהו [חס וחלילה כן!!] אז זה יכול להיות בכיוון של..אממ..לא עלינו..אונס...[סתם דוגמא..לא להרוג אותי!!].... הסיכוי שבאמת יקרה לך משהו שישאיר אותך בכיסא גלגלים הוא ממש נמוך.. קיצר השיחה הזאת קצת מוזרה...נראה לי עדיף לא לדבר עליה