דיגיפק**
D Dug E New member 11/7/07 #1 פורטה - העטיפה (??) ../images/Emo12.gif נראה כמו דיסק של איזו להקת מטאל. קודר מידי, לא ממש אהבתי. אבל לא מסתכלים בקנקן אלא במה שיש בו. תודו שעכשיו זה נראה קרוב מתמיד
פורטה - העטיפה (??) ../images/Emo12.gif נראה כמו דיסק של איזו להקת מטאל. קודר מידי, לא ממש אהבתי. אבל לא מסתכלים בקנקן אלא במה שיש בו. תודו שעכשיו זה נראה קרוב מתמיד
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 11/7/07 #5 עם כל הכבוד ליהודים... זה לא קרוב ליפה לדעתי.. אפילו השילוב של הכיתוב עם הרקע נראה כמו עבודת צייר פשוטה... מאכזב... מקוונה שמה שיש בקנקן פחות מאכזב מהקנקן עצמו..
עם כל הכבוד ליהודים... זה לא קרוב ליפה לדעתי.. אפילו השילוב של הכיתוב עם הרקע נראה כמו עבודת צייר פשוטה... מאכזב... מקוונה שמה שיש בקנקן פחות מאכזב מהקנקן עצמו..
M MrBurns New member 11/7/07 #8 אחריי שחיכינו שלוש שנים, כדאי שהקנקן לא יהיה מאכזב. (שלוש שנים,נכון? )
M MrBurns New member 14/7/07 #69 ההודעה באנפלגד הייתה הודעה ראשונה רשמית,לא? ולאנפלגד היה לא מזמן 3 שנים,או שאני מתבלבל?
I izzys New member 11/7/07 #10 לא מצאת תמונה יותר קטנה?../images/Emo3.gif. ( מה עפתם? כאילו העטיפות של שאר האלבומים ססגוניות ומאושרות. )
לא מצאת תמונה יותר קטנה?../images/Emo3.gif. ( מה עפתם? כאילו העטיפות של שאר האלבומים ססגוניות ומאושרות. )
י יפית פית פית New member 11/7/07 #15 לדעתי... אתם שופטים מהר מידי.. אני דווקא נורא אהבתי לא יודעת לא שמעתי את האלבום יכול ליהיות שזה יתאים לתכנים שלו ולי זה לא כל כך קודר דווקא טוב אבל כל אחד והדעות שלו אז יומטוב
לדעתי... אתם שופטים מהר מידי.. אני דווקא נורא אהבתי לא יודעת לא שמעתי את האלבום יכול ליהיות שזה יתאים לתכנים שלו ולי זה לא כל כך קודר דווקא טוב אבל כל אחד והדעות שלו אז יומטוב
ש שמעון השכן2 New member 11/7/07 #16 לא כל כך רואים אז אין מה להגיד כל כך חוץ מזה למה שמתם אותו זה חלק מגורם הפתעה
D Dug E New member 12/7/07 #28 אז סליחה שלא שמתי ספויילר. אתה רואה בכותרת ההודעה שכתוב עטיפה ויש קובץ מצורף? אם אתה רוצה להיות מופתע אל תפתח תהודעה.
אז סליחה שלא שמתי ספויילר. אתה רואה בכותרת ההודעה שכתוב עטיפה ויש קובץ מצורף? אם אתה רוצה להיות מופתע אל תפתח תהודעה.