לפי מה שהבנתי.. הדיסק יוצא בצורת גידיפק.. שזה אמור להיות משהו עם חוברת מילים כזאת מצורפת.. ולפי הכתבה שמצורפת למטה, כתוב שהעטיפה מאוד מושקעת, אז צפו להפתעות! אני אהבתי מאוד ד"א http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=12556
שזה משהו קשיח (כמו למשל האלבום The Open Door של אוונסנס)? אני שונא שונא שונא אלבומים עם עטיפה מקרטון >< בדיוק מקודם קיללתי את האמא של האנפלאגד שמסרב להיכנס למתקן דיסקים בצורה נורמלית.
אין לי דיסק דיגיפק תאמת.. אבל למי שיש את חמצן של ריטה, זה משהו בסגנון אבל רק פתיחה אחת ולא שתיים כמו בחמצן. דיגיפק שונה רק בחומר ממנו עשויה העטיפה..המימדים הם של אריזת פלסטיק רגילה.
אז במוצ"ש-ראשון בבוקר אפשר יהיה לרכוש אותו כבר..זה די משתלם לעשות את זה בהנחה שאנשים חושבים שהדיסק יצא ב15. נתקלתי בהרבה יציאות של אלבומים יום-יומיים/ערב לפני התאריך המיועד.
באמת אמרו שהדיסק יוצא ב-15. אבל אפשר להשיג אותו כבר איזה יום יומיים לפני....במקרים מסויימים. לדוגמא: הדיסק "פחד מוות" יצא ב-9 ליולי ואני כבר קניתי אותו יום לפני. יש גם איזה אתר אינטרנט שפירסם כתבה על הדיסק החדש, והיה רשום שהדיסק יוצא ב-13 עכשיו גם מיוזיק נטו אומרים שהוא יוצא ב-13 יש מצב שכבר ביום שישי נוכל לקנות אותו, לא לתפוס אותי המליון אחוז בן
התקשרתי לסניף של "צליל" (במרכז חורב, חיפה - למעוניינים) והמוכר אמר לי שהדיסק צריך להגיע היום בצהריים או מחר בבוקר, לכל המאוחר. יש מצב שהוא עבד עליי, אני מקווה שלא.. בכל מקרה הוא אמר לי להתקשר בסביבות 1 ולברר אם הדיסק כבר הגיע.
זה אפל, כן.... אבל זה לא מה שהפריע לי. היהודים אף פעם לא הוציאו דיסקים עם ציורים של שמש ופרחים מסביב. זה נורא חפיפניקי כזה, נראה כמו משהו שעשו בכמה דקות (ויסלחו לי הגרפיקאים שעשו את זה) נו, נחכה ליום ראשון (?) ונראה....
אפשר להגיד שזה נראה משהו שעשו בכמה דקות? גם ככה אנחנו רואים את זה אינץ' על אינץ' זה ממש קטן! אז איך אפשר להגיד שזה לא משהו? או שהגרפיקאים לא משהו? כמו שאמרת נחכה ליום ראשון ונראה..... נ.ב אני חושב שהעטיפות של היהודים עד היום יחסית מאוד מושקעות....דעתי בלבד