פורטה - העטיפה (??)

התמונה הזאת לא אומרת כלום

לפי מה שהבנתי.. הדיסק יוצא בצורת גידיפק.. שזה אמור להיות משהו עם חוברת מילים כזאת מצורפת.. ולפי הכתבה שמצורפת למטה, כתוב שהעטיפה מאוד מושקעת, אז צפו להפתעות! אני אהבתי מאוד ד"א:) http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=12556

yotem 17

New member
אממ זה מקרטון מעפן?../images/Emo83.gif

שזה משהו קשיח (כמו למשל האלבום The Open Door של אוונסנס)? אני שונא שונא שונא אלבומים עם עטיפה מקרטון >< בדיוק מקודם קיללתי את האמא של האנפלאגד שמסרב להיכנס למתקן דיסקים בצורה נורמלית.

Dug E

New member
לא, לא כמו האנפלגד

אין לי דיסק דיגיפק תאמת.. אבל למי שיש את חמצן של ריטה, זה משהו בסגנון אבל רק פתיחה אחת ולא שתיים כמו בחמצן. דיגיפק שונה רק בחומר ממנו עשויה העטיפה..המימדים הם של אריזת פלסטיק רגילה.

invAsion

New member
בקשר לעטיפה

היא קטנה ומטושטשת.. נדע לשפוט טוב יותר כשהדיסק יצא. וזה מוביל אותי לשאלה הבאה - הוא יוצא ב-15.7 או ב-13.7?...

../images/Emo121.gifנראה לי שב15.7

אין שום הגיון להוציא דיסק ביום שישי, הרבה יותר הגיוני להוציא אותו בתחילת השבוע וב"צליל" אמרו לי שהוא מגיע בראשון בבוקר.

Dug E

New member
להפך. אם מוציאים אלבום ביום שישי

אז במוצ"ש-ראשון בבוקר אפשר יהיה לרכוש אותו כבר..זה די משתלם לעשות את זה בהנחה שאנשים חושבים שהדיסק יצא ב15. נתקלתי בהרבה יציאות של אלבומים יום-יומיים/ערב לפני התאריך המיועד.

benrubin

New member
אז ככה......

באמת אמרו שהדיסק יוצא ב-15. אבל אפשר להשיג אותו כבר איזה יום יומיים לפני....במקרים מסויימים. לדוגמא: הדיסק "פחד מוות" יצא ב-9 ליולי ואני כבר קניתי אותו יום לפני. יש גם איזה אתר אינטרנט שפירסם כתבה על הדיסק החדש, והיה רשום שהדיסק יוצא ב-13 עכשיו גם מיוזיק נטו אומרים שהוא יוצא ב-13 יש מצב שכבר ביום שישי נוכל לקנות אותו, לא לתפוס אותי המליון אחוז בן

invAsion

New member
אז ככה! ../images/Emo26.gif

התקשרתי לסניף של "צליל" (במרכז חורב, חיפה - למעוניינים) והמוכר אמר לי שהדיסק צריך להגיע היום בצהריים או מחר בבוקר, לכל המאוחר. יש מצב שהוא עבד עליי, אני מקווה שלא.. בכל מקרה הוא אמר לי להתקשר בסביבות 1 ולברר אם הדיסק כבר הגיע.

invAsion

New member
טאוור רקורדס אמרו אותו הדבר

(התחלתי במסע טלפונים כדי לברר את העניין
) הם אומרים שהכל תלוי בספק והם מאמינים שמחר הדיסק כבר יהיה אצלם..

t o o s h a

New member
וואי, אז אני קופצת היום לחורב לבדוק!!

מעניין כמה הדיסק יעלה

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifלא יודעת :/

זה אפל, כן.... אבל זה לא מה שהפריע לי. היהודים אף פעם לא הוציאו דיסקים עם ציורים של שמש ופרחים מסביב. זה נורא חפיפניקי כזה, נראה כמו משהו שעשו בכמה דקות (ויסלחו לי הגרפיקאים שעשו את זה) נו, נחכה ליום ראשון (?) ונראה....

benrubin

New member
איך?

אפשר להגיד שזה נראה משהו שעשו בכמה דקות? גם ככה אנחנו רואים את זה אינץ' על אינץ' זה ממש קטן! אז איך אפשר להגיד שזה לא משהו? או שהגרפיקאים לא משהו? כמו שאמרת נחכה ליום ראשון ונראה..... נ.ב אני חושב שהעטיפות של היהודים עד היום יחסית מאוד מושקעות....דעתי בלבד

I SOG I

New member
שאלה קטנה ..

או שתיים : הדיסק יוצא לכל החנויות או רק בחנויות התו השמיני ? דבר שני , המחיר שלו אכן אמור להיות 70 ש"ח כמו שנכתב במיוזיק נטו ?

למעלה