פורטרס אנד סאנס: מלצר אנטיפט ואוכל ככה ככה

oreldi

New member
זה כבר מרגיש לי כמו משהו מכוון

בכל כך הרבה מקומות צריך פשוט להתחנן למים. ואם הם מגיעים, הם מגיעים במקרים רבים לא קרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן...
כי מסעדות גוזרות קופון שמן על שתייה

מה שקצת מוביל לביצה ותרנגולת, שכן אלמלא המחירים היו כה מופקעים יותר אנשים היו מזמינים... (אני לא דוגמה, גם בבית אני שותה בעיקר מים, ולא שותה קפה / אלכוהול). לפעמים באמת יש תחושה שהם מנסים לגרום ללקוח להרגיש רע על כך שהוא מזמין בסה"כ מים... ולא מבינים שאם הלקוח ירגיש רע שום דבר לא יצא מזה...

&nbsp
אבל הכי מרגיז הוא כשאני ממש מתחננת למים, צמאה לאללה או פשוט לא יכולה להמשיך לאכול בלי – אוכל שאינו "מרענן" (כמו סלט ירקות או אבטיח עם בולגרית) נוטה להצמיא אותי (בעיקר אם הוא חם / מתובל / מתוק / מלוח...) ואז אני פשוט לא מסוגלת לאכול עד שלא מגיעה שתייה. לפעמים מייאש עד שמצליחים להשיג מלצר/ית או עד שמקבלים את המים סוף סוף... ויש מקומות שלא מפרגנים קנקן (במכוון) אלא בכל פעם מביאים רק כוס או שתיים, ולפעמים קטנות...

מסכימה...זה ממש מעצבן...

האמת שברוב המקומות לא נתקלתי בבעיה כשביקשתי מים...
מקום אחד שאני זוכרת שביקשתי אולי6 פעמים ממספר מלצרים זה בנדיקט בהרצליה....
&nbsp
אגב, בקבוצה דל המלצרים הממורמרים בפייסבוק, נתקלתי בכמה פוסטים על מלצרים שהתרגזו שהזמינו מים (לא מניראליים) כי זה מוריד להם מהטיפ ( כי החדבון נמוך מזה שהיה יוצא אילו היו מזמינים שתיה)....לטענתם...

trilliane

Well-known member
מנהל
טיפ ניתן על שירות טוב; לא ייתנו מים, לא יקבלו טיפ

inבאלי

New member
הבקשה למים רגילים בדרך כלל היא בעייתית

בתור מי שמזמינה בד"כ מים רגילים(לפעמים לצד אלכוהול) אני יכולה להעיד שעל פי רוב רק אחרי שעובר זמן ותזכורת שלנו הם מגיעים.

ולא רק שזה לא אמור להיות, זה גם לא חוקי

הם חייבים להגיש מים. חייבים, על פי חוק. אבל בין קיומו של חוק לביצועו בשטח יש כנראה הבדל גדול...

bob68

New member
מצער שזו הייתה החוויה שלכם.

הייתי ב-"פורטר אנד סאנס" פעם אחת בחגיגות האוקטוברפסט לפני כשנה.
אני זוכר שירות לא יציב ובמיוחד לא אישי. השולחן שלנו "זכה" לטיפולם של שלושה או ארבעה מלצרים שונים. במצב כזה יש פוטנציאל (וזה גם קרה) לתקלות.
אוכל טוב, ככל שיהיה, אינו מספיק.
אני לא יודע מה הייתי עושה בסיטואציה הזו.

על הדיווח.

וואו, תודה על האזהרה....

זה באמת מדאיג, במיוחד שזה היה אחד מהמקומות שרשמתי לפני לבדוק מתישהו....

EarthWind2

New member
בתור לקוחה שהיתה שם הרבה פעמים

אני יכולה להגיד שיש שם אוכל טוב מאד, מגוון בירות מדהים
אווירה מעולה .
אישית אני תמיד העדפתי לשבת על הבר. הברמנים דיי קבועים ועובדים מעולה
סופר נחמדים..
אולי בפעם הבאה תשבו על הבר :)

האמת שכמו זו שמעליי-אני גם הייתי שם לפני כחודש

וישבנו על הבר
אני הזמנתי קדירת פירות ים
הוא-המבורגר
האוכל היה מצויין והשירות גם.
&nbsp

Gרר

New member
נראה לי שכל פעם שמזהים אתכם

ישר קוראים לו... אפילו אם הוא בבית בחופשה מתקשרים אליו תבוא תבוא מהר ה"חברים" שלך באו

חייבים ביקור רביעי כדי לאמת את זה.

וברצינות... בפעמים שאנחנו היינו בפורטר השירות היה דווקא בסדר (זכורות לי רק מלצריות אז כנראה שלא נפלנו עליו) והאוכל היה סביר מאד. גם הטעימות של הבירות תמיד הלך חלק ובלי בעיה.

זה לא יאומן איך מלצר גרוע אחד יכול להפוך התרשמות של סועד וחבל שהמקום לא עלה עדיין על הבעיה וממשיכים להעסיק מישהו כזה שגורם להם לנזק.

inבאלי

New member
זה לא רק המלצר

שבשלושה ביקורים אחרונים שירת אותנו עם אותם יחס וגישה, גם המטבח שהוציא מנה כמו שלי פישל. לחלוטין.
הרי בעבר אכלתי אותה שם והיא היתה טובה, אז איך יכול להיות שביום שבת אחר הצהריים כשאולי שליש מהשולחנות תפוסים אפשר להוציא כזו מנה גרועה?
אני מודה שבאותו היום התעצבנו, מאז לקחתי נשימה עמוקה והמשכתי הלאה....היו לי בעבר כמה ביקורים מוצלחים במסעדה, אבל קשה לי לומר שמדובר במקום שויתור על ביקור בו תשפיע עמוקות על חיי

lady D 123

New member
האוכל והאוירה שם טובה השירות פחות

אני תמיד חוזרת ואומרת שטעים לךי שם ואני די מרוצה שם מהאוכל ומהבירות אבל השירות תמיד מבולבל ועייף , ולא משנה כמה יעירו אני רואה שזה חוזר ונשנה
חבל

aשרון

New member
איזו חוויה מעייפת....

אם הבוסים שלו קוראים את הפוסט הזה, הם בטח יודעים מי המלצר ואני מקווה שיעיפו אותו לעזאזל.
ככה לא עושים את העבודה שלך, לא משנה אם אתה ממלצר בשביל המענק מהצבא, ללימודים או כדי לסגור את החודש, או כי סתם העבודה הזו לא חשובה לך ואתה מתכנן דברים גדולים יותר ורואה את המלצרות כעבודה זמנית.

למעלה