מופה-חצבה? מה זה?
ה העוגייה של דפנה New member 21/12/06 #19 ונועה לא ידעה../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif נועה להיות מפגרת. נועה צריכה לפתוח אטלס
ה העוגייה של דפנה New member 22/12/06 #22 ../images/Emo2.gifשיהיה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif קורמונים מזכיר לי קרמבו זה מזכיר לי איזה מאפייה בשינקין שמוכרים שם שילוב של סופגנייה וקרמבו. הם מוכרים מטוציות!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו חייב לעצור את זה.
../images/Emo2.gifשיהיה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif קורמונים מזכיר לי קרמבו זה מזכיר לי איזה מאפייה בשינקין שמוכרים שם שילוב של סופגנייה וקרמבו. הם מוכרים מטוציות!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו חייב לעצור את זה.
נ נעמקה19 New member 23/12/06 #24 מישהו חייב לתת לי לטעום את זה ../images/Emo2.gif אני מקווה שהם ימכרו כאלה גם אחרי חנוכה XD
ה העוגייה של דפנה New member 30/12/06 #29 יאו גמני שונאת קרמבויים../images/Emo85.gif ותמיד צוחקים עליי שאני לא אוכלת קרמבו אני אוהבת רק את הביסקוויט שבסוף. וגם לא ממש
יאו גמני שונאת קרמבויים../images/Emo85.gif ותמיד צוחקים עליי שאני לא אוכלת קרמבו אני אוהבת רק את הביסקוויט שבסוף. וגם לא ממש