פורים נגמר

פורים נגמר

לצערי אחד החגים שאני הכי אוהבת ואני בבית עם 38.5 חום ללא גימלים.... (נאלצתי לקחת יום חופש) אבל פורים היה סוף? אני מקווה שכולכם התחפשתם
אז בואו ונסכם את החג - למה התחפשתם
איך יצא
הששתתפתם בתחרות
זכיתם
לכמה מסיבות יצאתם
איפה
איך היה
עשיתם משלוח מנות
טוב יאללה זהו השאלות אני הולכת לישון לילה טוב לכם מחר אני יענה

../images/Emo41.gifעונהההההה../images/Emo41.gif

למה התחפשתם
למועדדת
איך יצא
מהמם הששתתפתם בתחרות
לא ... זכיתם
לכמה מסיבות יצאתם
2-3
איפה
חמישי - בוקה, שישי היהיתי באיזה בר בת"א שלא מצא חן בעיני ובעיני חברים שלי אז יצאנו לחפש מקום אחר... ולא מצאנו אז נסענו להרצליה ולא מצאנו גם שם מקום נורמלי. וראשון - גם הלכתי לבוקה
איך היה
סוף
עשיתם משלוח מנות
כן

מתן4ל

New member
אוי, מסכנה.

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. למה התחפשתם - לא התחפשתי. איך יצא - אני נראה רגיל (אף אחד לא אמר לי שאני יפה במיוחד). הששתתפתם בתחרות - לא זכיתם - לא לכמה מסיבות יצאתם - 0 (או במילים של בני אדם לא יצאתי) איפה - {} איך היה - {} עשיתם משלוח מנות - כן!

mar blue sky

New member
אוווו פורים...

למה התחפשתם?- לחתול במגפיים \ זורו לא ממש בטוח מה זה היה אבל הכוונה הייתה לחתול במגפיים איך יצא? לא רע... הששתתפתם בתחרות? לא זכיתם? לא לכמה מסיבות יצאתם? לא יצאתי... רק בבית של חברה אם זה נחשב... איפה?... איך היה? נחמד למדיי עשיתם משלוח מנות? כן

הממתקים זה הדבר הנורא בפורים

הם טעימים ואוכלים יותר מדיי. אמנם מי שלא אוכל ממתקים בכלל חי כשנתיים בממוצע פחות ממי שאוכל ממתק-שניים בחודש, אבל בפורים קשה להסתפק בכ"כ מעט.

דווקא ..

זה טוב כי זה תירוץ טוב לאכול הרבה ממתקים אבל המשלוח שלי היה כעמט כולו מלא סוגים של סוכריות
ואני בכלל לא אוהבת סוכריות
וככה אחרי פורים יש עוד סיבה טובה לעשות דיאטה אפילו אם לא אוכלים הרבה כל כך

למה בלי גימלים ?

אם אפשר לקבל חופש מהצבא למה לא לקחת ? או לפחות לקחת יום ד', מגיע לך פעמיים בשנה עד כמה שאני זוכר.. לא התחפשתי, לא יצאתי, בקיצור לא עשיתי כלום, חוץ מלבוא על אזרחי ליחידה ביום שני, שזה היה נחמד למדי. הייתי מצונן, לא הרגשתי כל כך טוב, אז אני מזדהה איתך

10 ?!

איפה כתוב את זה ? אז למה לא לקחת יום ד' ? ולא, זה לא מוכר לי, כי עדיין לא הייתי באמת חולה מאז שהתגייסתי (רק צינון). ראיתי שיש בעיה של תורים, אבל יש חרפ לא ?

למעלה