פורים נגמר

:-O חס וחסה !

לא איכפת לי מאף אחד כמעט אבל
(מי את ? תהיתי)

../images/Emo24.gifתרגישי טוב

לא התחפשתי- סתם השתמשתי בזה כתירוץ ללבוש פריט משונה שהיה לי בארון(ז'קט סיוף בסגנון המאה ה14), והיה נחמד.בתחרויות לא השתתפתי, ויצאתי למסיבה אחת- זו של האגודה למד"ב ופנטזיה ברחובות, שהיא יותר מיני-כנס מאשר מסיבה(אין ריקודים, אין אלכוהול, מצד שני יש הרבה חנונים במצב כפית).והיה כיף, למרות שהייתי צריך לעזוב רק ב2 בגלל עניני טרמפים.

תודה חומד ../images/Emo23.gif

דווקא זה נשמע חמוד וכן תמיד בפורים נזכרים בכל הדברים המזורים שיש בארון האמת גם לי יש כמה אבל גם בפורים התפדחתי לשים אותם

.

אני עזבתי ב 5:00 (בערך) בסוף.. אבל נרדמתי בסרט האחרון (בעסה, דווקא נראה לי שהייתי אוהבת את הסרט ) וגם בסדרות בהתחלה נרדמתי. הספה הייתה נוחה מדיי לשעה זו של הלילה. ובכלל באתי בגלל הסרטים.

inc0gni2

New member
עונה די באיחור

למה התחפשתם? לא התחפשתי אך התלבשתי במיטב מבגדי איך יצא? לא יצא הששתתפתם בתחרות? לא זכיתם? לא וממילא התחרות הייתה מכורה לכמה מסיבות יצאתם?6 איפה? שבת פאב אירי בת"א ראשון כנס אנימה קון שוב הפאב בת"א מסיבה אצל חברות ריקודים באדום בי_ם פאב אירי בי-ם איך היה? מהנה עך מעייף עשיתם משלוח מנות?כן היה בעבודה גמד וענק ונתתי והגרלתי את נשיא החברה , קניתי לו סושי וקישותים לאקוורים במשרד שלו

למעלה