פורים שמח לכולם!!!

handlessman

New member
פורים שמח לכולם!!!

שתפו - למה אתם מתחפשים (אם כן), איך אתם מעבירים את החג??? בעע למה אי אפשר עדיין לשים אמוטיקונים ההודעה נראית משעממת...

handlessman

New member
טוב אני אתחיל...

חשבתי בהתחלה להתחפש לסטיבן אבל כדי שזה היה יוצא מושלם הייתי צריך לגזור קצת את השיער שלי שיהיה באורך שלו ולא בא לי... וגם הלכתי לכל מיני חנויות כלי נגינה לבדוק אם יש להם אולי ארגזים של גיטרות PRS שאולי אחד מהם יהיה גיטרה לפחות דומה לזאת של סטיבן ואני אגזור את זה... בד"כ יש על האריזת קרטון תמונה די בגודל מקורי של הגיטרה אז אולי זה היה יכול להיות מתאים, אבל בשום מקום לא היה... ואיך אני מעביר את החופש??? מממ שבת יש פורימאון בשבט שלי ויש ימי עבודה כל יום ובשבת באים באיזה 5 ונמצאים שם מצאת החמה עד צאת הנשמה - לסיים לארגן הכל, ואז באים חניכים, אחה"צ כשכולם הולכים צריך לפרק... בקיצור הולך להיות מתיש

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהידד, צופים.

איזה שבט? ~לאקשורה~ נו, באתי להציץ.

galush29

New member
יאאא=]

מחר פורמיון..הולך להיות ממש כיף שיש לנו את נושא אפקט בפחד מוחעחעXD וגם לנו כל יום יש ימי עבודה;( אבל בכל זאת זה כיף. ~אין לי מושג למה אני מספרת את זה~D:

MasterD_iL

New member
חג שמח../images/Emo149.gif

מתחפש לא, שם איזה כובע מצחיק ועניבה כן.. חח. תפוז איטיים, זה ידוע..

handlessman

New member
חח דוגרי לא ממש מקורי...

אבל זהו כבר נגמרו הרעיונות, ואם היו עוד כמה דברים מקוריים - כבר חשבו עליהם. אני זוכר שביסודי היה לי איזה חבר שמכיתה א' עד ו' הוא התחפש רק לגורילה... שוב היה בא פורים היו רואים מישהו עם ראש גורילה ענקית היו אומרים, אה הנה ***...!

Musedol

New member
ערב טוב

וחג שמח!
מתחפשת לגמרי אני לא עקב חוסר התקציב שיש לי. בטח אשים מחושים או משהו וארסס ספריי לשיער
ואיך מעבירים את החג? בלחרוש להיסטוריה!
חג מעולההההה!!!

פורים שמח! ../images/Emo151.gif

מתחפש... אממ... קניתי אתמול מסכה של בנץ, זה נחשב? כנראה רק אעשה 2 צמות... מעביר את החג בנחת ועם החברים...

שמיקי

New member
פורים שמח:)

אצלנו כבר התחפשו.. התחפשתי ללפרקון (שדון אירי שובב
)

למעלה