פורים שמח לכולם!!!

galush29

New member
היה לי תחפושת עלובה.

אבל היה כיף במסיבהP: איך אני מעבירה את החג?כרגיל,בצופים
צוות מחסן שולט

john has left the building!

אני וחברה היינו אמורות להתחפש לג'ון ויוקו, אבל זה ירד מהפרק כי אילת היא עיר מעפנה שאפילו פאה שחורה ארוכה ומשקפיים עגולות אי אפשר למצוא.......!! בסוף החלטנו 3 חברות שכל אחת תשים טוטו ובגד גו בצבע אחר ונהיה "מלכת האדום/הכחול/הלבן". תכלס אנחנו סתם מתלבשות בצבע, אבל יותר כיף להגיד שזה מלכה [אפילו כתר אין לנו]. בכל אופן, הנה תמונה מכל מיני מדידות בכפר השעשועים:

למכשפה../images/Emo6.gif

ואני מעבירה בעבודה
סביר להניח. ובטח במפגש,אם יהיה לי כוח ללכת.

Musedol

New member
../images/Emo3.gif

קיבלת בראש מניקו במקומי
ניקו, אני יודעת שאתה לא יכול לכעוס עליי, אבל אנא ממך, השתדל שלא להוציא זאת על אחרים!

handlessman

New member
יאללה בקטנה...

יש לי לפעמים דחפים כאלה "לקפוץ על מציאות"... תתחילו להתרגל לזה חחח

LightbuIb sun

New member
יש לזה סרטי המשך?

אני שמח שלא הייתי מודע אליהם. אתה חובב סרטים? כי אתה מדבר עם מס' 1 בחפרני הסרטים האיכותיים

חובב

יש לי אוסף סרטים מכובד. אתה אולי לא מדבר עם חפרן סרטים מס' 1, אבל אתה מדבר עם וואנאבי במאי/תסריטאי לעתיד.
ואם לא ראית את ההמשכים, יש לך מזל. בעיקר אם קראת את הספרים. זה פשוט מביש.

LightbuIb sun

New member
וואלה?

אוקי אז אני שמח שלא ראיתי את ההמשכים. ואמממ, יש לי ספריית ווידאו ענקית (בגלל אחותי בעיקר, שהיא חובבת קולנוע ענקית), ואני די ירשתי את המסורת של הקולנוע...ואני נכנסתי לזה חזק בשנים האחרונות. יש לי כמובן את כל הקלאסיקות, וגם כמה לא ממש מוכרים. למשל סרט בריטי אחד ששמו בעברית "משהו לחלום עליו", באנגלית Purely belter"", שזה פשוט סרט בריטי מקסים, ואממ.ץ...לא יודע, לפעמים אני ממש אוהב סרטים שאחרים ממש לא אהבו. (גם שלשום יצא לי להיות בהקרנת טרום בכורה של הסרט "בופור" שמבוסס על הספר "אם יש גן עדן")

LightbuIb sun

New member
וואלה?

אוקי אז אני שמח שלא ראיתי את ההמשכים. ואמממ, יש לי ספריית ווידאו ענקית (בגלל אחותי בעיקר, שהיא חובבת קולנוע ענקית), ואני די ירשתי את המסורת של הקולנוע...ואני נכנסתי לזה חזק בשנים האחרונות. יש לי כמובן את כל הקלאסיקות, וגם כמה לא ממש מוכרים. למשל סרט בריטי אחד ששמו בעברית "משהו לחלום עליו", באנגלית Purely belter"", שזה פשוט סרט בריטי מקסים, ואממ.ץ...לא יודע, לפעמים אני ממש אוהב סרטים שאחרים ממש לא אהבו. (גם שלשום יצא לי להיות בהקרנת טרום בכורה של הסרט "בופור" שמבוסס על הספר "אם יש גן עדן")

למעלה