פורים!!!!

Tripon1

New member
להתחפש אולי לא

אבל אני הולך לאיזה מסיבה, אז אולי איזה כוכע של ליצן או קאובוי יהיה נחמד.
וכן, זה יום כזה שנותן פוש לדבר והתחיל. וגם האלכוהול קצת משפיע.

הלוואי והיה לאן לצאת.. ועם מי..

יש לי רעיון בראש ובגדים מתאימים לתחפושת של כיפה אדומה, אבל לא הוצאתי אותו לפועל מהתיכון בערך. :(

אולי אקשקש על הפנים שפם של חתול ואתאפר בעיניים בהתאם. נראה מה שאר החברים לכיתה יעשו...

אבל היי,
מחפשת את החתול שלי ל''חתול במגפיים'' מהסרטים של שרק. זה נחשב?

זה מוסיף קצת צבע לחיים

הייתי מסתובבת בכיף עם פאה או כובע מצחיק או כל דבר פורימי אחר כל יום בשנה.
לא יודעת אם זה גורם לי להרגיש טוב יותר או בטוחה בעצמי, אבל להחליף את צבע השיער משפר לי את מצב הרוח פלאים, אולי בגלל זה פאה צבעונית במיוחד עושה לי כיף.

Berethor

New member
מי צריך להתחפש שמשחקים בתפקידים(במחשב)

שם זה לא רק תחפושת אלא אשכרה לשחק את התפקיד, אפילו יותר משחקנים בסרט(כי פה אין את מאחורי הקלעים
). לא התחפשתי המון שנים, למרות שאין לי בעיה עקרונית לזה, לרוב פשוט זה קשה למצוא או להכין תתחפושת, ובמלא מצפים כל פורים למשהו אחר, אז זה לא פשוט. יש גם כמובן בעיה נוספת, אם רוב האנשים מסביבך לא מתחפשים, אתה מרגיש לא בנוח, אני זוכר פעם אחרונה שהתחפשתי, נראה לי אני הייתי בין היחידים שם שהיה מחופש.

לא ממש,

אם תחפושת או בלי אני במילא לא אתחיל עם אחרים, זה כי...זה לא מתורבת, ובטח שלא מנומס להפריע לבנאדם ולהציק לו,

ובאופן כללי אני לא חושבת שלהתחיל עם תחפושת זה משהו...להפך, זה סתם בושות

C l u e

New member
אז בואי ספרי

מהן הדרכים המתורבתות לטעמך להתחיל קשרים עם בני המין השני.

לחכות שזה יקרה לבד,

אף אחד לא מת בלי יחסי מין, או לחכות לבד או להפעיל את החושים שלנו, או לדעת לתקשר רוחנית ומוחית עם אותו בנאדם שאנחנו מעוניינים בו(זה משהו שאני יודעת ועושה כשצריך)

אבל אני לא דוגמה, כי אני לא כמו שאר בני האדם בקטע הזה, אני יכולה לשלוט במחשבות של מישהו אחר, לא כולם באמת יכולים

C l u e

New member
רגע, סטופ איט.

את... יכולה לשלוט במחשבות של מישהו אחר?

Tripon1

New member
כמובן שזה בצחוק, אבל

גם אני לא הבנתי אם את רצינית או צוחקת ?
גם לגבי המחשבות וגם לגבי זה שלא מתורבת להתחיל עם מישהו...
סורי, אבל נראה לי יותר מדיי קיצוני .

אני מאוד רצינית,

נראה לך שאצחק בדבר כזה. לא מתורבת הרבה דברים אחרים לא מתורבתים אבל אנשים מטבעם לא נולדו מתורבתים,

וכן אני אישית בגלל שאני לא חייבת ליזום בצורה אקטיבית אני לא מרגישה שזה נכון להתחיל עם אחרים, למה לי להתחיל עם מישהו בו זמנית שאני יכולה לשלוט לו במחשבות שלו ולגרום לו שיחשוב עליי וירגיש צורך פנימי לגשת אליי?

טוב אני בנאדם יותר מדי מחובר לעצמו ולדברים שמעבר לפרטים חיצונים אז זה יותר קל לי אבל...לא לא אבל, זו הייתה דוגמה אישית ובבקשה לא לנסות זאת בבית

Tripon1

New member
ממממממ

טוב, מתי אפשר לראות אותך בפעולה...?

לגבי החלק השני, להתחיל עם מישהו לא קשור לתרבותי או לא.
יותר קשור לנימוס וטאקט של אנשים.

למעלה