פורים

SwEeT4BaBy

New member
פורים../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

טוב אז ככה.... עוד שבועעים פורים למי שלא יודע אז שכל אחד ירשום פה למה הוא מתחפש

משו מגניב...

מריצה! מ"המורדים"! איך? אני יקנה חולצה אדומה, משקפיי שמש צהובות, כובע שלהם (זה שמוכרים במקדונלד'ס וזה...), ואני אצייר את הסמל של "Tליט וואי סקול" ואגזור ואני יהדק עם סיכת ביטחון לחולצה האדומה, ואז תהיה לי את התלבושת
אבל נא לא להעתיק

../images/Emo148.gif טוב אני חשבתי על להתחפש ל...

מלאך
אבל זה ממש קשה למצוא בגדים מתאימים.... כי, תחשבו עלח זה.... את ההילה אפשר למצוא בכל חנות יחד עם הכנפיים... והשאר
למזלי, נחת עליי רעיון מעולה להתחפש למלאך של שנת 2002-2003.... מה זאת אומרת
מכיוון שמלחאך עם גלימה לבנה זה הקלאסיקה הכי ברורה, החלטתי ללכת על אופנה בטוחה.... חולצה לבנה (אם מזג האוויר יאפשר
בטן.) וחצאית עםפ ג'ינס לכל אורך החלק העליון, ממנה בד לבן נשפך, מגפי ג'ינס שיתאימו לחצאית וחגורה לבנה להשלמת המראה.... נחזור עם תמונו
ביוש

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gifיוווווו איזה שאווה.... אני

חשבתי הרגע.... להתחפש ל..... שטן מגן עדן.... טוב אין לי מושג איך להתחפש לזה... אבל אפשר לחשוב על זה.. .?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gifאור ודנה

דנה ואור- זה לפי הכינויים שלכן באייסיקיו?
אור- לעזור לך? אוקיי אז ככה:
לבוש- את מתלבשת בבגדים אדומים-שחורים [עדיף כמה שיותר אדום וקצת שחור], לדוגמא- שמלה אדומה מבריקה עם גרביוני רשת אדומים או שחורים.
איפור- את מתאפרת בצבעים אדומים חזקים. לדוגמא- אודם או ליפגלוס אדום חזק מבריק, הרבה סומק וצללית וכו'...
שיער- תאספי את השיער לקוקו גבוה ותשאירי 2 שוונצים מקדימה. תקרזלי את השוונצים, ותקרזלי את הקצוות הארוכים של הקוקו. אם לא הבנת אז תגידי ואני אנסה להסביר לך קצת יותר טוב...
אביזרים- קילשון אדום, אפשר לקנות בכל חנות צעצועים. כנפיים- תנסי למצוא אדומות או שחורות [ככה שזה לא לגמרי מלאכי], ואם לא אז לבנות. והחלק שאת מחליטה- או קרניים של שטן, או הילה של מלאך.
!

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo51.gifקארינוש../images/Emo70.gifרעיון

מצמש יפה
נראה לי ככה אני יתחפש..... איזה חמודה...

SwEeT4BaBy

New member
אני ועוד 2 בנות מחפשות ל....

power puff girls נכון מאגניף?!??!!? נא לא להעתיק חחחחחחחחחח

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gifהתחפשתי לזה שנה שעברה...

עם עוד 2 חברות שלי... יצא לנו מזה חמוד... אבל גם ממש מכוער...
חפיף...

motib4

New member
לא מגלה... ../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif

אבל זה מצחיק,
, ממש מצחיק...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

ואני כבר יודעת...

למעלה