פורימונים 2007

אין לכם ביתנים מחנאיים בפורימון?

יאללה.
קדימה. ספרו מה יש גם אצלכם בפורימון...
חח...

../images/Emo151.gifבמה../images/Emo151.gif

הפעולת על הבמה... יש?
משחקים? תחרויות? פרסים?
תוכנית אומנותית אחרת?

../images/Emo152.gif הבמה..../images/Emo124.gif

תחרות תחפושות- כמוווובן.
עוד לא התחלנו עם הפעלות, אבל מה שבטוח- יהיו.

../images/Emo152.gifמזנון..

יש לנו מזנון
. מוכרים שתייה, חמצוצים, קשיות סוכר, מסטיקים, חטיפים... כל הבנאליים האלו.
שנה שעברה גם היו פיתות עם חומוס. לפני שנתיים היו גם נקניקיות, צמר גפן מתוק ופופקורן.

../images/Emo151.gifשאלון פורימון../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בצוות פורימון (אם יש):
תאריך הפורימון:
מה זה בשבילכם פורימון?
:
נושא הפורימון השנה:
נושא הפורימון בשנה שעברה:
המקום בו נערך הפורימון השנה:
המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה:
הביתנים שיש השנה בפורימון:
הביתנים שהיו שנה שעברה בפורימון:
הביתנים המחנאיים שיש השנה בפורימון:
הביתנים המחנאיים שהיו שנה שעברה בפורימון:
הדוכנים שיש בפורימון?
הדוכנים שהיו שנה שעברה בפורימון?
דרכי פירסום:
סתם משו שבאלכם להוסיף לגבי הפורימון:
לכולם עם הפורימון. אני מקווה שהשירשור הזה יופצץ בדברים הקשורים לפורימון
, ויוכל לעזור לכולם.

עונה... =]]

שם: לילך שכבה: שביעיסטית...=]] סניף: ראשל"צ מערב תפקיד בצוות פורימון (אם יש): רכזת ביתנים... =]] =]] תאריך הפורימון: אין עדיין....מתי שלא תהיה האגלוגידה..
מה זה בשבילכם פורימון? וואאווו הרבה, כייף, הכנות, ביתנים, כסף.... נושא הפורימון השנה: אי בודד
רוצים לבוא
נושא הפורימון בשנה שעברה: ג'ונגל המקום בו נערך הפורימון השנה: לא ידוע עדיין.... המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה: בבית הספר בשכונה של הסניף.... הביתנים שיש השנה בפורימון: לא החלטנו עדיין... אבל יש לנו ה-מ-ו-ן רעיונות!!!! יום שישי בטח נבחר את אלו שאנחנו עושים... הביתנים שהיו שנה שעברה בפורימון: אממממ, לחלוב את הפרה, תפוס ת'עכביש, ברכת עיתונים, באולינג, זה מה שאני זוכרת... הביתנים המחנאיים שיש השנה בפורימון: לא הוחלט עדיין, אבי יהיה לפחות 2-3...!!! הביתנים המחנאיים שהיו שנה שעברה בפורימון:לא היו...
הדוכנים שיש בפורימון? לא הוחלט עדיין..... הדוכנים שהיו שנה שעברה בפורימון? איפור..... דרכי פירסום: עיתון, רדיו, שלטים ופליירים בכל חור, לשים על מכוניות.... סתם משו שבאלכם להוסיף לגבי הפורימון: פורימון 2007 של ראשל"צ מערב הולך להיות אחד השווים

Rioter

New member
לילך...

לפי מה שהבנתי מיוסי - התאריך נקבע וגם המקום (כנראה) - הרביעי במרץ (4.3) בביה"ס היסודי.

:)

שם:טל פלג שכבה: שישיות סניף:ראשון לציון תפקיד בצוות פורימון (אם יש): אין.. תאריך הפורימון:עדיין אין מה זה בשבילכם פורימון? : המפעל הכי גדול של הסניף:) נושא הפורימון השנה:המערב הפרועע נושא הפורימון בשנה שעברה: מיתולוגיה יוונית המקום בו נערך הפורימון השנה:בסניף המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה: בסניף הביתנים שיש השנה בפורימון: לא ידוע עדיין הביתנים שהיו שנה שעברה בפורימון: המווון הביתנים המחנאיים שיש השנה בפורימון: לא ידוע עדיין הביתנים המחנאיים שהיו שנה שעברה בפורימון: המגניבים זה היה שור זועם ואומגההההה הדוכנים שיש בפורימון? כמו תמיד הדוכנים שהיו שנה שעברה בפורימון? מזנון והפתעות דרכי פירסום:שלטים גיוסים תהלוכה בעיר פליירים פפורימון כיפי לכולנווווו:))

Rioter

New member
תשובות. ../images/Emo9.gif

שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב
תפקיד בצוות פורימון (אם יש): אין
תאריך הפורימון: 4 במרץ
מה זה בשבילכם פורימון?: אממ, אף פעם לא הייתי בפורימון של מכבי, אז.. לא יודעת. ^^
נושא הפורימון השנה: אי בודד
נושא הפורימון בשנה שעברה: ג'ונג'ל, לפי מה שהבנתי
המקום בו נערך הפורימון השנה: ביה"ס היסודי בשכונה, נדמה לי?
המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה: אין לי מושג את כל השאר אני לא יודעת
.

שקד9

New member
עונההה

שם:שקד שכבה: שישיותתת סניף:זכרון!! תפקיד בצוות פורימון (אם יש):עדיין לא קבענו.. תאריך הפורימון:4.3 מה זה בשבילכם פורימון? : ממ.. הפעל הכי כייףף.. חוץ מהמחנה.. נושא הפורימון השנה: עדיין אין.. נושא הפורימון בשנה שעברה: מונופול =] המקום בו נערך הפורימון השנה: אולם.. המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה: אותו אולם.. הביתנים שיש השנה בפורימון: עדיין אין.. הביתנים שהיו שנה שעברה בפורימון: אממ.. לא זוכרת תשמות.. בריכת עיתונים, חדר חושך, רכבת שדים.. לא זוכרת.. הביתנים המחנאיים שיש השנה בפורימון: לא יודעת.. הביתנים המחנאיים שהיו שנה שעברה בפורימון: פגע בבוגר.. משו כזה..ונערת המים.. נראה לי.. לא זוכרת את השמות.. הדוכנים שיש בפורימון?צמר גפן, פופקורן, ממתקים, מתנפחים, נקניקיות.. הדוכנים שהיו שנה שעברה בפורימון?אותו דבר דרכי פירסום:בתי ספר, בסניף, שלטים, פליירים סתם משו שבאלכם להוסיף לגבי הפורימון:שיהיה בהצלחה לכולם!!

עונה. ../images/Emo9.gif

שם:נועה. שכבה: שישיות או לא להיות? (ברורררר שלהיות.
) סניף: ראשון מערב שווה זהב.
תפקיד בצוות פורימון (אם יש): ע. רכז. תאריך הפורימון: לא סגור.
מה זה בשבילכם פורימון? : מכבי.
חחח.. נושא הפורימון השנה: אי בודד. נושא הפורימון בשנה שעברה: ג'ונגל. המקום בו נערך הפורימון השנה: בית ספר נווה דקלים. המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה: אותו מקום. הביתנים שיש השנה בפורימון: יש המון, לא סגורה על זה עדיין.. הביתנים שהיו שנה שעברה בפורימון: חלוב את הפרה, הנחש בא, הפל את הפחיות, באולינג, בריכת עיתונים, כמה יש..
הביתנים המחנאיים שיש השנה בפורימון: לא ידוע. הביתנים המחנאיים שהיו שנה שעברה בפורימון: לא היו.
הדוכנים שיש בפורימון? עוד לא ידוע.
הדוכנים שהיו שנה שעברה בפורימון? איפור, דפי צביעה, מזנון.. דרכי פירסום: פלייארים, שלטים (מסדינים ומבריסטולים), עיותנים מקומיים, הפורום המגניב הזה...ו.. יהיו עוד. ^^ סתם משו שבאלכם להוסיף לגבי הפורימון: הולך להיות השנה מטווווווורף.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hadita22

New member
גדדדרה

שם: רביד שכבה: חמישיות סניף: גדרה תפקיד בצוות פורימון: אין תאריך הפורימון: אין עדיין מה זה בשבילכם פורימון: אחד המפעלים הכיפיים של מכבי=] נושא הפורימון השנה: אממ עדיין לא הוחלט נושא הפורימון בשנה שעברה: טלווזיה=] המקום בו נערך הפורימון השנה: ניראלי בסניף, כמו כלה זמן. המקום בו נערך הפורימון בשנה שעברה: בסניף.. הביתנים שיש השנה בפורימון: אממ היות ואין נושא אז גם אין ביתנים=\ הביתנים שהיו שנה שעברה בפורימון: אממ הטביע את הרעים, בובספוג, הפיג'מות... הביתנים המחנאיים שיש השנה בפורימון: לא ידוע עדיין. הביתנים המחנאיים שהיו בשנה שעברה בפורימון: אממ מבוך נחשב? הדוכנים שיש בפורימון: אני מאמינה שנביא שתייה וממתקים וכאלה.. הדוכנים שהיו בשנה שעברה בפורימון: אממ קיוסק כזה עם ממתקים ושתיה, הכנת פיתות בטאבון [יאממ] ונקנקיות. דרכי פירסום: שלטים בכל הכיכרות של גרדה [ויש המון], אממ ניראלי גם פתקים וכאלה..] סתם משו שבא לכם להוסיף לגביי הפורימון: אמממ.. שיהיה כיף [?!]

את יכולה לפרט יותר

על הביתנים שלכם של שנה שעברה?? מה עשיתם בביתנים? מה זה בעצם, למשל, הביתן של בובספוג?
מראש... =]]

למעלה