פורמט חדש ??

RolyzCreations

New member
כרגיל, הם לא מכילים את השינויים

על כל המשתמשים. השינוי הוא בעמוד תצוגת המוצר. יש להניח אם לא ידווחו להם על בעיות השינויים יוכלו על כל המשתמשים בימים הקרובים. הבעיה כרגע שכל הסקריפטים של אטסי האקס שעבדו על העמוד המוצרים לא עובדים. אני מניחה שבקרוב גם יהיה עדכון שיפתור את הבעיה הזו, אבל זה בהחלט מעצבן....

fglass

New member
גם אצלכם יש שינוי בגודל התמונות בדף המוצר ?

הם נראות הרבה יותר גדולות

glassarah

New member
הם שינו *שוב*? ../images/Emo5.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif

או שמדובר בשינוי של לפני איזה שבועיים ועכשיו הוא אצל כולם? מה הרוחב של התמונות אצלכם עכשיו? 570 פיקסלים זה לאחר השינוי האחרון שאני יודעת עליו. בבקשה בבקשה בבקשה תגיד שזה לא עוד שינוי...

טוב, אצלי זה מעודכן... פשוט סגרתי את החלון של

ופתחתי מחדש וזה עודכן. התמונות ענקיות וזה מעולה!!!! אבל כל התוספות של הפיירפוקס נעלמו !!!!

אני חושבת שרק אם חל אצלך שינוי

בתצוגה, אז ניתן לראות כך בכל החנויות אם עדיין לא השתנה לפורמט החדש, אז לא....

סיגליתא

New member
איזה באסה, כל התמונות שלי חתוכות

אני צריכה לחתוך אותן יותר גדולו עכשיו לדעתכם אני צריכה לעבור על כל החנות ולשנות או שזה יכול להישאר? צירפתי תמונה כדי שתראו

shelly47

New member
קשה להתרגל אבל הם הכינו את

הקרקע כבר לפני שבועיים אמרו שיש ניסויים וכד'

RolyzCreations

New member
יש לך מעל 150 מוצרים בחנות

לכל מוצר 5 תמונות? לגמרי לא הגיוני להתחיל לערוך את כולן מחדש. מוצרים חדשים שתכניסי לחנות תערכי את התמונות בהתאם לגודל החדש. זה בכל אופן מה שאני עושה.

no wonder1

New member
אני לא בטוחה שצריך לשנות

כי הפרופורציות נשארו. זה פשוט נראה גדול מידי לטעמי ומגושם. אני מניחה שזה בגלל שאני לא עובדת על מסך רחב. הם גם שינו את האיקונים מימין

RolyzCreations

New member
כדאי לשנות אם רוחב התמונה פחות מ 570 פיקסלים

מקווה שאני לא טועה לגבי הגודל. אם הרוחב קטן יותר אטסי מוסיפים "מסגרת" אפורה. בגלל שכל התמונות שלי היו עד כה 500 פיקסלים רוחב את יכולה לראות את זה ברוב הפריטים שלי (חוץ מאלו שהעליתי בימים האחרונים). למי שיש במילא תמונות גדולות לא צריכה לשנות כלום.

סיגליתא

New member
גם אצלי לפעמים הם 500 ולפעמים 600

דווקא האחרונות היו 500 כי זה נראה לי יותר נכון לפריט קטן לא להיות יותר גדול ממה שהוא במציאות נו מילא, נשנה לאט לאט

RolyzCreations

New member
מעכשיו תוסיפי שוליים לבנים גדולים יותר

גם לי יש את הבעיה של להציג פריט קטן בהגדלה של פי X שמראה כל "פאק" קטן שאינו נראה כשמסתכלים על הפריט בגודלו האמיתי.

למעלה