פורמט חדש ??

glassarah

New member
ומה שמעצבן בזה

כאילו, אחד הדברים שמעצבנים בזה... זה שאם נעלה תמונות עם שוליים רחבים, אז המוצרים ייראו קטנים מדי בת'אמבניילס ואז יש פחות סיכוי שמישהו יקליק עליהם בכלל. השינוי הזה ממש, ממש מעצבן.

סיגליתא

New member
נכון, אז מה המסקנה? להראות תכשיט או חרוז

כאילו מסתכלים עליו בזכוכית מגדלת???????

glassarah

New member
כרגע אין לי מסקנה

ואין לי ממש פתרון טוב לעניין הזה. יש לי פתרון בשביל אטסי: עם כל הכבוד לאחידות, לתת 2-3 טמפלייטים לבחירה כדי שמוכרים יוכלו לבחור את הלייאאוט שמתאים למוצרים שלהם. מנחשת שאחוז מאוד גבוה של המוכרים מציעים תכשיטים, חרוזים או מוצרים קטנים אחרים, והם צריכים להתחשב בזה. אבל אני לא עובדת באטסי, אז נשאר לי רק להתעצבן בשקט ולקוות שהעניין הזה לא יביא לירידה במכירות.

RolyzCreations

New member
בתחילת השנה אטסי הודיעו

שהשנה תהיה שנה של שינויים רבים באתר. הרבה השתנה, ואני מניחה שעוד לא מעט ישתנה.

parparim2

New member
השינוי של דף המוצר מאוד לא יפה בעיניי בניגוד

לשאר השינויים שנעשו לאחרונה.הדף לא נראה ידידותי ומזמין,תמונות לא פרופורציונליות בכלל. חבל...הם ממש משפרים את האתר כל הזמן....

אלונה114

New member
אני חייבת להסכים!

חשבתי שאני צריכה להתרגל! אבל... לא! התמונה גדולה מדי ויותר מדי-IN YOUR FACE טוב, אולי בסוף כן נתרגל!

לימיצ

New member
זה ענין של מסך ורזולוציה כי אצלי

אין כמעט שינוי... ואפילו שהתמונות שלי הן סביב ה500 זה ממש לא מפריע בעין איזה רזולוציה מוגדרת לך למסך? לי יש מסך רחב, ואני גולשת ברזולוציה 768 על 1366. יש בהחלט שינוי של הפורמט שאני עדיין מנסה להבין למה הם עשו אותו והאם הוא יותר או פחות אינטואיטיבי, אבל השינוי בחלק של התמונה פשוט בלתי מורגש, ואם לא הייתן כותבות שיש פס אפור מסביב לא הייתי מבחינה בו בכלל.

מה שאותי הכי מעצבן זה שכל האטסיהאקס

הלכו קיבינימט ו עשיו איך אני אמורה לדעת על לקוח חוזר? שלא לדבר על עריה מתוך הפריט עצמו ממש ממש ממש מעצבן!

למעלה