פורסם היום בידיעות טיזר לכתבה על לי קורזיץ

• פותח הנושא u999
  • פורסם בתאריך

nitsansh

New member
היה ידוע שיש לה בעיה רפואית קשה כבר חצי שנה

רק הפרטים על המחלה הוסתרו מהציבור.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי שום טענות לכתב; אתה זה שהוציא מההקשר

כי אף אחד מהם לא אמר שהיא פספסה את המדליה כי היא לא הייתה חזקה מנטלית. אני לא מסכימה שזה נאמר מבין השורות, אני גם לא מסכימה שהיה לא ראלי לצפות ממנה למדליה. היא הייתה במקום השני לפני שיוט המדליות, השיוט היה קרוב לחוף בתנאים שהיא לא טובה בהם, היא קיבלה החלטה שגויה בזינוק ולכן השתרכה מאחור. לכל זה אין קשר למחלה שלה והיא עצמה לקחה אחריות על הדברים ואמרה זאת בעצמה, מה שאתה עושה כרגע עושה לה עוול בעיניי.

לא ראיתי איש מנמיך ציפיות ממנה, היא לגמרי הייתה בטווח המדליות וגם את הקודמות היא השיגה בזמן שהיא הייתה חולה, למעשה, אז זה לא קשור וגם כששאלו על כך את גור הוא אמר שזה לא קשור. לא דיברו בשיפוטיות על אף ספורטאי שהגיע להישג גבוה. לא ראיתי מישהו אומר משהו שיפוטי יותר על שטילוב או סלחני יותר על לי. גם משחר צוברי לא ציפו למדליה כי ידעו שתנאי הרוחות לא לטובתו. הייתה אכזבה מענף השיט כי שייטי המפרשיות היו כבר מנוסים יותר והשיגו תוצאות טובות והשיפוטיות היא לא כי הם לא הביאו מדליות אלא כי הם גם לא היו קרובים להביא, הם לא התקרבו בכלל למקום הראלי שלהם. זה ההבדל בינם לבין לי, לא המחלה שלה.

aaa123

Member
זה לא כל מה שהם אמרו לפי הציטוטים בפורום

הנה החלקים הרלבנטים שיכול להיות שלא היו נאמרים אילו הם היו יודעים על המחלה שלה:

גל פרידמן: "הלחץ כנראה הכריע אותה והיא לא הגיבה לשום דבר שקרה בשיוט"
עמית ענבר: " . היא נראתה כבויה על הגלשן, ציפיתי לראות יותר אש בעיניים שלה"

זה נשמע לי יותר גרוע מלומר שהיה לה זינוק גרוע והיא לא הצליחה להתאושש ממנו.

BentzWatchJudo

New member
לא צריך להיתפס לכל משפט

צריך לשפוט לפי כל הדברים שהם אמרו וגם עם הם טעו בנקודה זו או אחרת אם הם מכירים בטעות אז לא קרה שום דבר.
כל אחד יכול לטעות בטח בשידור חי או בשידורים מיד אחרי התחרות ואחרי האכזבה של אובדן המדליה שלרגע טישטשה את התמונה הכללית.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל הם כן ידעו... ואני עומדת מאחורי מה שכתבתי

BentzWatchJudo

New member
לפחות אצלי צוברי צבר פה עוד נקודות זכות

פרשנות עניינית ולא מתלהמת וזה מתחבר להופעות אחרות מוצלחות שלו בתקשורת.
(למי שיש ספק גם את נמרוד משיח אני מסמפט)

uma cuica

New member
היא גיבורה אולמפית

זה מסוג הסיפורים שחייבים להסתיים במדליה

RoieS316

New member
היא היתה ספורטאית למופת לפני לונדון

והיא נשארה כזו גם אחרי. ומה שכמה כתבים שלא מבינים דבר כותבים, לא ישנו את זה. מה שהבחורה הזו עברה בשנים האחרונות, ומה שהיא עוברת כרגע, אי אפשר לרגע שלא להעריך את האופי המיוחד שלה.
אני מאוד מקווה שהיא תהיה בריאה, המדליות וההישגים כ"כ הופכים למשניים ברגע כזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מבחינתי היא הייתה ונשארה אלופה

עם או בלי מדליה, עם או בלי מחלה (ושמעתי שמדברים על זה וגם היא הזכירה, אבל גילי או גור לא נכנסו לזה ואמרו שזה לא רלוונטי).

JonJon9

New member
אני מקווה מאוד

שהסיפור הזה ישתיק את כנופיית פלג ושות', כשהם באים להטיל רפש בספורטאים שלנו, ויגרום להם לכבד אותם קצת יותר.

shlomy85

New member
כואב לקרוא ולשמוע על הסיפור הזה שלה

תיארתי לעצמי שיש לה משהו קשה, אבל עכשיו שיודעים בוודאות זה כואב.
שתהיה לה רק החלמה מהירה ושתמיד תשמור על אופטימיות ועל החיוך היפה שלה.
בהצלחה בהמשך !

כישראלי שמביט על הדברים בפרספקטיבה

אני חושב שמה שקורזיץ מהווה השראה יותר גדולה לדור הבא, יותר מכל מדליה אולימפית עם כל הכבוד שספורטאי אחר היה מביא -אפילו יותר מאשר של אריק זאבי.

צעיר או צעירה שרואה ולומד את סיפור החיים של קורזיץ שמלווה גם בהרבה פטריוטיות כפי שניתן לראות ולא סתם מאבק למען הצלחה אישית, גם בהיבט, של צניעות, חוסר בכיינות ונכונות להתמודד עם מחסומים שגורמים לאחרים מזמן להתייאש או/ו להכנע לקשיים/ מחלתם ולהתמודד מול אנשים בריאים בלי לבקש פטורים, "שתו לי, אכלו לי" וכו' יכול לשאוב עידוד וכאמור השראה.

למעלה