פורסם המסלול של הטור דה פראנס

סתמיקו

New member
../images/Emo41.gif רוץ מיקו רוץ ../images/Emo41.gif

יופי מצויין ! כל מה שאתה צריך לעשות זה לרוץ לחנות הצבעים הקרובה לביתך ולהתחיל להתאמן בלצייר מזרקים ושאר "ברכות" בכדי שתהייה מוכן שלאנס יעבור...

miko1810

New member
ניק נחבא

מזרקים וציורים זה לא בשבילי. אני בדרך כלל הולך עם פטיש חמש קילו!

משהו שלא קשור כ"כ (או שניים)

1. נראה לי שהם ימצאו תירוץ לעשות את המסע ברחבי פאריס ביום הסיום, שימו לב (מומלץ בחום). 2. מי יכול לנסות ולהציע מקומות טובים לטיול לטור? (לא שאני אוכל לעשות זאת השנה, כמובן).

ועוד משהו "מסביב"

(או שניים) מבקרים בגרמניה. בפעם האחרונה זה היה מחזה מדהים: מאות אלפי אנשים ויותר בצידי הכבישים. שימו לב לשלב הראשון: 19 ק"מ! אין פרולוג השנה.

בכנות אני לא מצליח להבין את המסלול

או יותר נכון אני לא מצליח להבין, מה מארגני הטור חשבו לעצמם. נתחיל עם הקטע הראשון, זה לא חלב לא בשר. או שעושים פרולוג או שלא עושים פרולוג. אבל הקטע הזה, מצמצם את האפשרות לרוכבים שהם לא העלית שבעלית ללבוש את הצהובה ביום הראשון. 9 קטעים שטוחים, ראבק 9 קטעים שטוחים, כן פעם נוספת 9 קטעים שטוחים.רק שישה קטעי הרים. משנה לשנה השתן עולה לראש של המארגנים של הטור. הם יודעים שלא משנה מה הם יעשו, ואיזה מסלול הם יתכננו. הרי בסופו של דבר בכל מקרה הקהל יגיע או יצפה בשידורים, ובכל מקרה הספונסרים ירדפו אחריהם. אז אם בכל מקרה הטור יצליח, אפשר לבחור מסלול משעמם (יחסית) ופחות אטרקטיבי, והקהל בכל מקרה יגיע. חבל...

הקטע ה-15 נראה לי המרתק ביותר

הקטע האחרון שמסתיים בפסגה. למעשה הקטע ההררי האחרון. אמנם יש את הקטע שמסתיים בפו ונחשב כהררי אך קשה לראות שבקטע הזה אפשר ליצור שינוי. למחרת יש יום מנוחה. 6 פסגות תלולות (יחסית לטור) כך שאם מישהו ירצה לשנות משהו בדירוג הכללי לפני ה-TT כנראה שזו תהיה ההזדמנות האחרונה.

SC SL

New member
נראה לי שזה בדיוק מה שהם רוצים

שזה יהיה לא זה ולא זה. שלארמסטרונג לא יהיה דבר אחד מובהק להתאמן עליו כל השנה, אלא שיצטרך להתאמן על הכל (=פחות מושלמות). אולי זו הטקטיקה החדשה שלהם..

miko1810

New member
למה נראה לי שכולכם חושבים

שזה הנהלת הטור נגד ארמסטרונג?? הטור הוא עסק מסחרי! הוא עסק מסחרי בקנה מידה עולמי. (לפחות באופניים הוא הכי גדול). אתם יודעים בודאי שכל עיר, עיירה, כפר או כפרון שהטור עובר דרכם משלמים הון תועפות עבור ה"זכות" הזו! למעשה יש כאן ריבים נוראים בין ראשי העיירות והכפרים על מסלול הטור. זוהי פרסומת הנמשכת מעכשיו ועד יולי שנה הבאה, כולל המון סיפורים היסטוריים, אנקדוטות של המקום, ובכלל, זה מביא המון תיירות (פנים בעיקר אבל לא רק). אז נראה לי שעליתם כאן על סתם עץ. מארגני ומנהלי הטור לא מנסים ל"דפוק" את ארמסטרונג. הם מנסים להכניס כמה שיותר כסף לטור, ומי שמשלם יותר, הטור עובר דרכו.

אני מסכים מאד עם הגישה הזאת

קשה גם לראות את ההגיון שבמלחמה של מנהלי הטור בתרנגולת המטילה את ביצי הזהב - ארמסטרונג.

למעלה