דומינו נכון אבל אפשר שלא להעלות ... כזאת תמונה של היפיוף שלנו
ד ד ו מ י נ ו New member 12/6/04 #27 ../images/Emo6.gif יפיוף אמיתי ומוזמן להצטרף בכל פוזה בכל צבע שיבחר.
י יוקה New member 11/6/04 #20 אגלה לכם סוד.. של פסיכית כמוני... הפוזות האלה של התמרחות מקסימות... אבל משום מה תמיד יש לי תחושה מטומטמת שאלה הרגעים הפרטיים ביותר שלהם ולא נעים לי לצלם אותן כך... רק כשהן פחות או יותר משתפות פעולה ומישירות מבט למצלמה ...פסיכית או לא? ואולי בכלל לא תבינו את הטמטום הזה שלי...
אגלה לכם סוד.. של פסיכית כמוני... הפוזות האלה של התמרחות מקסימות... אבל משום מה תמיד יש לי תחושה מטומטמת שאלה הרגעים הפרטיים ביותר שלהם ולא נעים לי לצלם אותן כך... רק כשהן פחות או יותר משתפות פעולה ומישירות מבט למצלמה ...פסיכית או לא? ואולי בכלל לא תבינו את הטמטום הזה שלי...
F f e l i n e New member 11/6/04 #23 ../images/Emo23.gifאהבתי את נושא השרשור../images/Emo6.gif טילי ונושי - לא נראה שהן מסתתרות מהפפארצי למרות שהפתעת אותן בפוזה אינטימית למדי .
../images/Emo23.gifאהבתי את נושא השרשור../images/Emo6.gif טילי ונושי - לא נראה שהן מסתתרות מהפפארצי למרות שהפתעת אותן בפוזה אינטימית למדי .
F f e l i n e New member 11/6/04 #22 ג'ינג'ית ועדידושש גם ללוסי יש תמונה על אותו כיסא אדום בדיוק ואני די בטוחה שהיא זו שאבחר עבור לוח השנה של הפורום .
ג'ינג'ית ועדידושש גם ללוסי יש תמונה על אותו כיסא אדום בדיוק ואני די בטוחה שהיא זו שאבחר עבור לוח השנה של הפורום .
ק קרני4 New member 12/6/04 #28 ../images/Emo9.gifדוגמני הפורום. מתוקים אחד אחד! והרקע תמיד מוסיף לחינם הטבעי. מחכה כבר לאוסף התמונות. קרני
../images/Emo9.gifדוגמני הפורום. מתוקים אחד אחד! והרקע תמיד מוסיף לחינם הטבעי. מחכה כבר לאוסף התמונות. קרני