פותחות שבוע

haych

New member

חמישייה ליום שלישי

3 זוגות נעליים חדשות, מהממות, בלי עקבים (אז אשכרה נוחות), ובעיקר: על חשבון אמא!
אמא מחלימה ומרגישה נהדר
היה קצת יותר טוב בעבודה. אני עוד לומדת את התפקיד והוא די קשה לי, אבל אתמול היה טוב יותר משלשום, אז אולי יום אחד יהיה סבבה
סופגניות פאנסי של רולדין
הכלב מרגיש הרבה יותר טוב, הוטרינרית לא האמינה למהירות השיפור שלו. הוא גם מרעיף אהבה וליקוקים.

שבוע עמוס

מתחילה קורס ערב נחמד :) אתמול היה המפגש הראשון מתוך 12. זה קורס המשך לקורס שעשיתי שנה שעברה, וחיכיתי לו זמן רב.
חוץ מזה מקווה לפרוק סוף סוף את התרמילים ולנקות את הבית.
לקנות דברים לכלב, ולהצליח לחנך אותו קצת יותר.
לתקן את התנור והכיריים.
לגשת לקמפוס ברושים ולברר סוף סוף לגבי לימודים שם.
&nbsp
בקיצור, לא חסר :)

Ginger L Honey

New member
עבודה

עבודה
עבודה
שבעה ימים בשבוע 11-15 שעות ביום
עד ליום רביעי ה 24 לחודש....
עוד תשעה ימים וזה נגמר!

הטובים של יום שלישי

מסיבת חנוכה בבית הכנסת- האמת שמחכה לזה, זו אחלה קהילה ותמיד נחמד איתם והבנתי שאמור להיות מיוחד.
&nbsp
חיפשתי פתרון לחותכני העוגיות שלי ומצאתי חישוקי צמיד שאפשר להשחיל עליהם את החותכנים- זה יצא ממש חמוד וזה נוח, עשיתי לפי נושאים

&nbsp
זהו... ממש התאמצתי למצוא 2...
&nbsp

haych

New member
מקווה שהמצב רוח קצת השתפר

ושאת יותר אופטימית ברוח החג.

haych

New member
הטובים של שלישי

סה"כ היה יום די מגעיל. לא היה לי מצב רוח ובקושי ישנתי בלילה אז הייתי ממש עייפה.
אבל:
1. חברה מהעבודה הקפיצה אותי הביתה בסוף היום למרות שזה היה ממש עיקוף בשבילה-אז זה גם חימם את הלב וגם הגעתי הביתה מאוד מוקדם.
2. דפקתי 4(!!) שעות שנ"צ. למעשה התעוררתי רק ב-23:00... מרגישה טיפה יותר טוב אבל קמתי הפוכה. בקרוב אלך לישון שוב

3. העברתי את א' ואותי חברת סלולר. מתה על התחרות הזאת בין החברות!
4. סימנתי וי על אחת המשימות של סבתא שלי ובין רגע חסכתי לה 360 ש"ח בשנה, וזו רק ההתחלה. וגם מסתבר שהיא ממש מעריכה את זה ומספרת על זה לכל המשפחה והחברות שלה. כייף לדעת שזה עושה לה כ"כ טוב.

מחייכים גם ביום רביעי

פגישה עם חברה וביקור בצל'סי מרקט- עשינו קצת קניות, אכלנו במסעדה איטלקית נהדרת ובעיקר עשינו חיים ביחד
.
&nbsp
נראה שהארגז האחרון מהארץ הגיע... החבר'ה מחדר החבילות של הבניין יהיו משועממים עכשיו
.
&nbsp
מרגישה יותר אופטימית וחדורת מטרה לגבי דברים שהעסיקו אותי מאוד.
&nbsp
&nbsp

kisslali

New member
פרפרי - יש מצב לתמונות מצ'לסי מרקט

אפשר גם מהפעם הבאה שתלכי..

תודה ללי

בשמחה

צילמתי אתמול בנייד איזו תמונה של כניסה מלאה באורות מיוחדים שהם שמו- אעביר למחשב ואעלה יותר מאוחר.
יש לי תמונות גם מהפעם הקודמת איפשהו בנייד-אני אחפש

&nbsp
אחלה מקום ומאוד נחמד להסתובב שם

newyorkgirl1

New member
צ׳לסי מרקט

אני החברה שהייתה עם פרפרי אהבה בצ׳לסי מרקט. הנה תמונה שאני צילמתי שיהיה לך עד שהוא תעלה את שלה :)

למעלה