פותחים את הבוקר בראש טוף

פותחים את הבוקר בראש טוף

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:
יש אצלכם שביתה?:
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:
אתם הולכים לשופינג?:
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:
איזה דברים טובים קרו לכם היום?:
תמונת השבוע שלכם?: ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 1)פאקאצות
2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות
3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי!!
---הציטוט היומי--- שא חזונך לפניך.. הסבר: עשה הכל כדי להגשים את חלומך ---ולסיום--- שיהיה לכם יום טוב. יום יפה ומדהים ואל תשכחו לחייך ותשימו פסססס על כל מי שמציק לכם ובקיצור.. יום טוב נפלא רוגע ושליו! צ'או

תשובות

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:לא הלכתי יש אצלכם שביתה?:לא גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:נראה לי.. לא בדקתי XD אתם הולכים לשופינג?:בעזרת ה' אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:בטן גב בטן גב[המבין יבין. זה ביטוי!] איזה דברים רעים קרו לכם היום?:הלוו!! רק עכשיו קמתי!! איזה דברים טובים קרו לכם היום?:רק עכשיו קמתי!! תמונת השבוע שלכם?:הוספתי ---הסקר היומי--- תשובה מס' 2!!

gorck

New member
מה הולך פה?!

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: בצפר?!?! יש אצלכם שביתה?: בטח גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא אתם הולכים לשופינג?: לא, יש צופים אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: למדנו, שיעורי בית לשביתה, בערך 600 עמודים בספרות... איזה דברים רעים קרו לכם היום?: שקמתי איזה דברים טובים קרו לכם היום?: שקמתי תמונת השבוע שלכם?: אין תמונה...שונא להתעסק עם זה... ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 1)פאקאצות ובנים שלא מפחדים מהמיניות שלהם...

Riddler Riddler ask me why =o

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: שביתה. יש אצלכם שביתה?: כן גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: אה? אתם הולכים לשופינג?: לא אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: כלמיני דברים איזה דברים רעים קרו לכם היום?: האלרגיה לאבק תוקפת שוב O_O איזה דברים טובים קרו לכם היום?: כלום. תמונת השבוע שלכם?: |תמונתשבוע| ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי!!

koalali

New member
../images/Emo205.gif

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: אין לי בצפר כי יש לי.. יש אצלכם שביתה?: שביתהD: גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: הממ לא נראה לי אתם הולכים לשופינג?: לא היום אני עוד מרוששת מסוכות.. אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: בעיקר צופיםP: איזה דברים רעים קרו לכם היום?: הממ שומדבר:) איזה דברים טובים קרו לכם היום?: נפגשתי עם חברים והיה מצחיק >< ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות יומטוב לכםD:

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: היה נחמד
. יש אצלכם שביתה?: כן, אבל המורים המסתדרות המורים כן מלמדים. גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא. אתם הולכים לשופינג?: היום? לא נראה לי. אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: אני הולכת לבי"ס, רק יש חלונות במקום הרבה מקצועות
. איזה דברים רעים קרו לכם היום?: שוב דיברתי עם חברות על הפרידה מהחבר... אני צריכה להפסיק כבר לדבר על זה
. איזה דברים טובים קרו לכם היום?: היה נחמד בספורט ומעניין בפיסיקה (בגלל השביתה זה כל מה שלמדנו היום
), כיף עם החברות
. תמונת השבוע שלכם?: אין
. ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 1)פאקאצות 2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות 3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי! אמממ אני נוטה בין 1 ל- 2
.

../images/Emo15.gif

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: לא היה יש אצלכם שביתה?: כן גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא O_ס אתם הולכים לשופינג?: לא אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: ירדתי עם הכלב לעשות את צרכיו. איזה דברים רעים קרו לכם היום?: כלום איזה דברים טובים קרו לכם היום?: כלום תמונת השבוע שלכם?: אין לי כח ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי!!

oFka7

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:
לא היה בצפר יש אצלכם שביתה?:
אכן גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:
לאD: אתם הולכים לשופינג?:
לא אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:
עובדים וישנים איזה דברים רעים קרו לכם היום?:
הייתי חייבת לסדר את החדר איזה דברים טובים קרו לכם היום?:
הצלחתי לסדר את החדר^^ תמונת השבוע שלכם?:- ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 1)פאקאצות 2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות 3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי!! 4)ורוד זה בשבילי
<<<

Black Jane

New member
למדתי...ונאלצתי להבריז מהשעתיים האחרונות.

אני לא אמורה לעודד הברזות, אבל בואו נהיה ריאליים...למי יש כוח להישאר בי"ב לשעתיים אנגלית תקועות? תביאו תבגרות ואני אעשה אותה כבר
עוד מעט נוסעת להצגה בקאמרי, 'חברון' למי ששמעה עליה. בגלל שאנחנו מסכנים בעוטף עזה, הקיבוץ קיבל מס' כרטיסים חינם וכל יא'-יב' שרוצים נוסעים. מרתק
דו"ח הצגה יגיע מחר לבטח. ואיך היה היום שלכם

hadarinke

New member
הממ...

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:משעמם, עם כל השביתה הזאת, למדנו רק שעה צרפתית..ולמורה כל הזמן רועדים הסנטרים...ושעתיים אנגלית עם איזו מוטיציה... יש אצלכם שביתה?:כן., חלקית גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:חח לא נראה לי:) אתם הולכים לשופינג?:היום?אולי לקנות סימס בון וואיג' אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:חלקית, והלכתי אחר5י הלימודים לידיד שלי:) איזה דברים רעים קרו לכם היום?:שיעמום, וחם!! איזה דברים טובים קרו לכם היום?:לא למדנו הרבה, וביקרתי ידיד, והמצב משתפר עם החברה שלי סופסוף! תמונת השבוע שלכם?:אני אחפש..מצאתי!

hadarinke

New member
אה והסקר..../images/Emo122.gif

לפי דעתי יורת מדי ורוד זה לא יפה.. אבל תיק ורוד או צמיד...זה סבבה[;

Over My Head

New member
הלוווווו../images/Emo42.gif

איך היה בבצפר? היה סבבה...בהתחשב בזה שהייתה לי שעה כן שעה לא במשך כל היום אז אני כבר מכירה כל שיח קטנטן שיש לי בדרך לבית ספר מרוב שעברתי אותה כל כך הרבה פעמים היום
יש אצלכם שביתה?:סוגשל...רק חלק מהמורים שובתים. היום למדתי 4 שעות. גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:המ...לא...אני חושבת
אתם הולכים לשופינג?:הלכתי אתמול ואולי אני אלך גם מחר...היום אני עושה שופינג של תרגילים בממטיקה
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:למדתי למבחן
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:כלוםכלום בלי עין הרע
בעצם אולי זה שאני לא הולכת לטניס... איזה דברים טובים קרו לכם היום?:הכל היה טוב ברוך השם
תמונת השבוע שלכם?:לא ממש מהשבוע...גם לא מהחודש
אבל אני ממש אוהבת אותה...יםםםםםםםםםם
---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... הממ...תלוי...פה ושם ורוד זה יפה...אבל לא בהגזמה. ---הציטוט היומי--- שא חזונך לפניך.. הסבר: עשה הכל כדי להגשים את חלומך. אני מנסה
---ולסיום--- שיהיה לכם יום טוב. יום יפה ומדהים ואל תשכחו לחייך ותשימו פסססס על כל מי שמציק לכם ובקיצור.. יום טוב נפלא רוגע ושליו! צ'או תודה, גם לך
שיהיה לכם יום נפלא!

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

איזה באסה שאני לא יכולה ללכת לשם בקביעות
אני כל כך אוהבת אותוווווווו

Efrat K

New member
יחי השביתה!

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:היה ממש אחלה,כל היום לא למדתי כי עשינו הכנה לטקס בפולין עם המורה שלנו והיה נחמד יש אצלכם שביתה?:חלקית,כי יש מורים מההסתדרות. גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:לא,אבל ביום שישי כן,אוך שונאת אותם! אתם הולכים לשופינג?:לא אבל אני צריכה לקנות מעיל לפולין. אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:הייתי במחשב,אני באמת שצריכה להתחפף וללמוד לתנ"ך. איזה דברים רעים קרו לכם היום?:שום דבר. איזה דברים טובים קרו לכם היום?:היה לי שיעור נהיגה נפלא,אח"כ ראיתי את המורים יושבים במרכז חורב(בחיפה)במסעדה,זה היה מצחיק כי הייתה להם שם ישיבה.

dragonit12

New member
אפשר גם?

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:שביתה..לא למדתי... יש אצלכם שביתה?:יאפפפפ:) גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:לא שידוע לי
אתם הולכים לשופינג?:איכסססס אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:הייתי אצל הרופאה
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:לשם שינוי לא קרה היום שום דבר רע
איזה דברים טובים קרו לכם היום?:דיברתי עם ידיד טוב טוב שלי
תמונת השבוע שלכם?:אין... ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 1)פאקאצות 2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות 3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי!! ---הציטוט היומי--- שא חזונך לפניך.. הסבר: עשה הכל כדי להגשים את חלומך ---ולסיום--- שיהיה לכם יום טוב. יום יפה ומדהים ואל תשכחו לחייך ותשימו פסססס על כל מי שמציק לכם ובקיצור.. יום טוב נפלא רוגע ושליו! צ'או תודה:) גמלך(:)

ShirLewis

New member
עוונה ../images/Emo13.gif

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: לא היה
אבל טסתי לגרמניה .. הייתה טיסה טובה יש אצלכם שביתה?:חח לא XD גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: לא :) , מזל .. אתם הולכים לשופינג?: עשיתי היום .. קניתי 4 חולצות, 5 ג'ינסים, עגיל ללשון ועגיל לסיידליפ, 2 לקים, נעליים ובושם אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: -- איזה דברים רעים קרו לכם היום?: בשדה תעופה בגרמניה לא מצאו את המזוודות שלנו .. אבל אז מצאו את זה איזה דברים טובים קרו לכם היום?: קניתי מלאמלאמלא דברים .. אני סופסוף בגרמניה שזה אומר שעוד 3 ימים אני בבית
תמונת השבוע שלכם?: ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... לכולם ---הציטוט היומי--- "היי את חברה של טום XD לא אני חברה של סבתא שלך" עזבו חברה של אחותי רצתה לעשות לי פדיחות
---ולסיום--- אני ממש אוהבת את הפורום
חיחי , באמת [!!] ממש כיף פה , גררר אני חולה עליכם

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאו...קיי

איך היה בבצפר? שתפו אותנו
: כל היום הייתי בחזרות לטקס שייערך מחר ב"יד לבנים" בעיר. לא ממש למדתי, היה מתיש.
יש אצלכם שביתה?:
חלקית. אנחנו לומדים הרבה פחות, אבל לומדיםץ
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?
לא. ><
אתם הולכים לשופינג?
לא ממש
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?
היה לי זמן יקר, אבל... לא ניצלתי אותו.
איזה דברים רעים קרו לכם היום?
ארגנתי חגיגת יומולדת קטנה ורק חברה אחת באה ><
איזה דברים טובים קרו לכם היום?
ראיתי את הכלבה של אח שלי שנמסרה. ^^
תמונת השבוע שלכם?
זה משום מה לא עובר לי להוספת תגובה
אני אעלה בתגובה הבאה. ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 2)כולם. לפי דעתי ורוד זה לא רק לפאקאצות. מחקתי חלק מהתשובה כי ורוד בהגזמה כמו שאומרים ש"פקאצות" לובשות, זה לא יפה. ---הציטוט היומי--- שא חזונך לפניך.. הסבר: עשה הכל כדי להגשים את חלומך. D: ---ולסיום--- שיהיה לכם יום טוב. יום יפה ומדהים ואל תשכחו לחייך ותשימו פסססס על כל מי שמציק לכם ובקיצור.. יום טוב נפלא רוגע ושליו! צ'או תודה הילה :)

למעלה