פותחים את הבוקר בראש טוף

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifתמונה.

תרגום לעילגי האנגלית
: אימואית: "עאא, העולם שונא אותי! אף אחד לא אוהב אותי" אדם עב"ם (עצם בלתי מזוהה): "היי, אל תהיי עצובה. אני אוהב אותך, את לא לבד!!!" אימואית: "אל תפריע ליייייי אני רק מנסה להיות אימוו"

מה דעתכם, אנשושים?

רוצים שאני יעשה שיהיה ככה שאלון כל יום?? ככה נוכל לשתף אחד את השני בכל מה שקרה היום... אתם יכולים לתת לי רעיונות לעוד שאלות אם אתם רוצים. לילה טוב וחלומות דבשששששששש

shaharrr53

New member
עונה.

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: יש אצלכם שביתה?:כן! D: גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:לא
אתם הולכים לשופינג?:לא
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:השתעממתי איזה דברים רעים קרו לכם היום?:כלום איזה דברים טובים קרו לכם היום?:כלום תמונת השבוע שלכם?: D: ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 1)פאקאצות -
2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות 3)לא מתאים בשקל. יאאק צבע נוראי!! ---הציטוט היומי----אין שא חזונך לפניך.. הסבר: עשה הכל כדי להגשים את חלומך ---ולסיום--- שיהיה לכם יום טוב. יום יפה ומדהים ואל תשכחו לחייך ותשימו פסססס על כל מי שמציק לכם ובקיצור.. יום טוב נפלא רוגע ושליו! צ'או

einatit4

New member
../images/Emo183.gifעונה../images/Emo199.gif

איך היה בבצפר? שתפו אותנו:
לא היה:] יש אצלכם שביתה?:
כן
גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?:
לא
אתם הולכים לשופינג?:
לא היום
אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?:
סידורים
איזה דברים רעים קרו לכם היום?:
דיי שעמם לי. איזה דברים טובים קרו לכם היום?:
רצתייי
תמונת השבוע שלכם?:
---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל...
מי שאוהב את זה שיילך.. אני אישית לא ממש אוהבת

לילה טאפפ =]]

איך היה בבצפר? שתפו אותנו: יש אצלכם שביתה?: לעע גדל לכם חצ'קון חדש הבוקר?: חצי מעצבן כזה שכואב ומרמז על בואוו...=P אתם הולכים לשופינג?: ברורר אם יש שביתה, אז מה עשיתם בזמן היקר הזה?: אבל א-י-ןן איזה דברים רעים קרו לכם היום?: חחחח השפריצו עלי מיםם בניקיונות איזה דברים טובים קרו לכם היום?: אבל היה מצחיקק אחושילינגגג תמונת השבוע שלכם?: (ביריד נשים - מדגמנת לסלון כלות) ------------->>>> ---הסקר היומי--- השאלה: ורוד זה ל... 2)כולם. לפי דעתי ורוד זה מתאים ויפה ולא רק לפאקאצות ---הציטוט היומי--- "...אור לבן של שמש כאשר פוגע בזכוכית מתקיימת נפיצה..." ציטוט מסכן של לודמילה - המורה לפיזיקה ---ולסיום--- שיהיה לכם יום טוב.

למעלה