פותחים שנה עם הקלפים ב-

פותחים שנה עם הקלפים ב-../images/Emo43.gif

פותחים שנה נומרולוגית חדשה
ליאור שני - נומרולוג קבלי, מרצה ויועץ רוחני יעניק לגולשים ייעוץ נומרולוגי מתוקשר, בין השעות 15:00-17:00 בפורום שואלים את הקלפים. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=145052265
הזמנה להכנס לסטייל! חיים את עולם הקניות והאופנה? רוצים עדכונים על איפה לקנות, למה וכמה? בעמוד "מכורים לשופינג" של תפוז בפייסבוק תקבלו עדכונים אופנתיים וחמים מדי יום. הקליקו, לייקקו ותהנו: http://www.facebook.com/pages/mkwrym-lswpyng/331665385178?ref=ts צום קל וגמר חתימה טובה לגולשי
ולכל לעם ישראל!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif Higher Ground .

- Red Hot Chili Peppers . מה עושים בסוכות בסוף? יש מפגש?משהו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני לא יכולה;_;

אני בבית רק רביעי-חמישי הקרובים, ונראה לי שזה חג אז אין אוטובוסים, לא? תקנו אותי אם אני טועה. כל שאר החג אני בבסיס. >:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אוי|::::::::

וכן,נראה לי אין אוטובוסים בימים האלה. אוי נו, עד שאני מגיע למפגש.אם יהיה כזה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifHere we go- Super Junior../images/Emo99.gif

התגעגעתי לחרישות עליהם ;_; אמנם יש לי יותר זמן לשמוע מוזיקה מבטירונות אבל, אוף, הם חסרים לי. >:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif כלכך יבש פה.;;

אני מתה. אני מקווה שאחרי כיפור יהיה יותר מלא. הקיצר, צום קל,גמר חתימה טובה,ותאכלו הרבה.
ושמישהו יפתח שרשור מפגש.כי אין לי כוח.

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif אעאע מדוזה !

רק אצלי היא נעלמה.. חוחו !

צום קל וחתימה טובה. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

בקשר למפגש, אני אפתח שרשור יום ראשון. ממילא אין אפשרות למפגש ברביעי חמישי.

TicketToRide

New member
היי בנות ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

סתם רציתי להגיד שחזרתי אתמול מהגדנ"ע וזה...
ושמחר בשעה 13:00 , אם מישהי רוצה לדעת , יש משהו על מיי כימ באמטיוי רוק .

PUMPKIN juice

New member
אין, היה מדהים איתך בגדנ"ע!

חוויתי משהו
וווואיייי אני חייבת שההורים יזמינו את הערוץ הזה כבר!

../images/Emo41.gifאנשים, יש תאריך יציאה לאלבום החדש!../images/Emo41.gif

+
ושם, במקרה שלא ידעתם.
קודם כל, ריאיון עם ג'רארד ברולינג סטונס: MY CHEMICAL ROMANCE had nearly finished a dark, Stooges-influenced LP when frontman Gerard Way came to an important realization: He hated it. “We were just trying to be American’s young rock band,” he recalls. “We did that, and what came back was horrifying.” They scrapped the recorded and started over, writing and recording a new set of songs mostly synth-happy, technicolor pop tunes, complete with an unabashed dance beat on “Planetary (GO!).” Like the band’s latest album, 2006 Black Parade, the new disc has a new unifying conceit: It’s supposed to be a transformation from a post-apocalyptic radio station in 2019. “It’s a party record,” says Way. “The scariest thing was to admit to ourselves that we wanted to have a good time.” Way is particularly fond of the obnoxiously catchy opening track. “Na Na Na.” “It’s the punk-rock ‘Hey Ya’,” he says. “It sounds like a big gang of children yelling. It’s dumb as fuck, really.” האלבום יהיה קרוי: Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys שבהתחלה חשבו הולך להיות השם של הקומיקס החדש של ג'רארד (יכול להיות שזה עדיין נכון וזה הולך לצאת במקביל עם האלבום, מי יודע) והתאריך יציאה הוא, כביכול, ה-22 לנומבר. אה ואני מקווה שאתם יודעים שהתאומות נולדו.
אם לא, אז כע, פראנק הוא אבא.
ביי.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תאריך?!שם?!

אעעאעא אומג עוד חודשיים וקצת! אני עומדת לקבל שבץ. כלכך הרבה ידיעות בבת אחת
Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys. בכיף שלהם.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלאאאאאאאאאאא ;_;

זה יוצא יום שני. שני! מה שאומר שיקחו לי 5 ימים עד שאני אוכל לשמוע את האלבום, זה כמובן בתקווה גדולה שאני לא סוגרת את השישי-שבת האלה. כי אם אני כן, אני ברצינות אמות. T_______________________T

למעלה