|
A Another Grave New member 18/9/10 #19 ../images/Emo40.gif אגב,מישהו שם לב למתופף אולי? כי בשיר המוזר הזה יש תופים.נכון?Oם ולא ראיתי אף מתופף חדש.
../images/Emo40.gif אגב,מישהו שם לב למתופף אולי? כי בשיר המוזר הזה יש תופים.נכון?Oם ולא ראיתי אף מתופף חדש.
A Another Grave New member 18/9/10 #22 ../images/Emo40.gif לפחות עכשיו אנחנו יודעים שהם מצאו אחד רק אני שמתי לב לזרימה קלה לפורום עקב השיר הזה?
../images/Emo40.gif לפחות עכשיו אנחנו יודעים שהם מצאו אחד רק אני שמתי לב לזרימה קלה לפורום עקב השיר הזה?
B BehindClosedDoors New member 18/9/10 #24 ../images/Emo45.gif הולך להיות כאן מלא שוב.D: ../images/Emo223.gif או לפחות קצת יותר ממה שהיינו. צריך לדבר על מפגש סוכות, בנות! אני אפתח שרשור השבוע... ואיזה מגניב שיוצא האלבום, הנה ההתרגשות עולה. ^^
../images/Emo45.gif הולך להיות כאן מלא שוב.D: ../images/Emo223.gif או לפחות קצת יותר ממה שהיינו. צריך לדבר על מפגש סוכות, בנות! אני אפתח שרשור השבוע... ואיזה מגניב שיוצא האלבום, הנה ההתרגשות עולה. ^^
A Another Grave New member 18/9/10 #26 ../images/Emo40.gif זה לא שהיה פה ריק, דווקא אנחנו פורום ממש מלא יחסית ללהקה שלא הראתה סימני חיים בערך 4(?) שנים. גאווה וכן,תפתחי כבר שרשור! אני מתה כבר לקבוע איתכן.
../images/Emo40.gif זה לא שהיה פה ריק, דווקא אנחנו פורום ממש מלא יחסית ללהקה שלא הראתה סימני חיים בערך 4(?) שנים. גאווה וכן,תפתחי כבר שרשור! אני מתה כבר לקבוע איתכן.