פותחים שנה עם מתנה ב
אנשים

SainTonix

New member
ידעתי את שלי כבר לפני שבוע בערך

לקחו בשבילי מהבי"ס =] האמת ציונים סבבה, ועשיתי מועד ב' באנגלית ככה שיש לי עכשיו סופי 94 (!) סה"כ אני דיי מרוצה, זה לא שהשקעתי בספרות ואזרחות אז זה סבבה מצידי, רק באסה שספרות זה 2 יחידות \=

Rose131

New member
לשון לא, היסטוריה נמצא שם../images/Emo12.gif

תודה
[אני דווקא לא אהבתיXD]

GD ROCKS

New member
בוו..

לא רוצה לראות ||: לא בראש שלי בכלל עכשיו לראות את כל הנכשלים האלה.. במחשבים בטח קיבלתי איזה 40, ופיסיקה איזה 60. חחחחח מתמטיקה איזה 16. |||:

Chemical Venom

New member
וואו!!!!1 הפתעתי את עצמי!

כל המקצועות שלי ממש טובים!!! ממש טובים! חוץ מפאקינג אזרחות!! 68! גררר אני ניגש שוב בחורף =/

מחשבת ישראל? WTF?../images/Emo223.gif

ללה קיבלתי 100 במתמטיקה! 100 ב005! אבל יש לי מגן של 75 ;[ באנגלית 94 ו92 בכימיה [!! אני צריכה לעכל את זה] ועוד כמה באזור ה80..

GD ROCKS

New member
וואי יפה!

100 במתמטיקה
ואנגלית גם ציון מעולה!! חחח אני עדיין לא יודעת כמה קיבלתי אבל מועד א' קיבלתי 89 וזה ממש ביאס אותי :/

טנקס../images/Emo223.gif

באנגלית 89? איזה שאלון? אנגלית תמיד אפשר לנסות לשפר.. זה רק לבזבז עוד שעה מהחיים ולא צריך אפילו להתכונן.. בדיוק היה לנו דיון על זה בשיעור האחרון ותבדקי כמה קיבלת הורג אותי אנשים כאלה

Let it Bleed

New member
את במגמת קולנוע?../images/Emo217.gif

*יוצאת מהחור* את יודעת במקרה אם זה אותו דבר בכל המגמות קולנוע בארץ? ואם כן איזה בגרויות שקשורות לקולנוע עשית בכיתה י'?

Rose131

New member
כן אני במגמת קולנוע..

אממ.. אני חושבת שזה אותו הדבר.. והבגרות שלי הייתה בשני חלקים- אחד מהם זה עבודת shot by shot על סצינה מסרט שבחרתי, שזה פשוט לעבור שוט, שוט, ולכתוב עליו כמה שיותר
וזה קריעת תחת אבל זה חביב החלק השני היה מבחן, שזה היה לראות סרט[סרט קצר שאין שום מצב שאת מכירה, 10 דקות ככה] שאף פעם לא ראית[יענו אנסין] ולענות על שאלות לגביו[פאקינג חפירה.] אני דווקא נורא נהניתיD: [רק שהשנה אנחנו לומדים תולדות הקולנועS:]

yael0000

New member
שלי../images/Emo211.gif

ואממ מועדי ב עשיתי רק באנגלית וסתם הוריד לי תציון

Runt

New member
יש לך ציונים ממש טובים, כל הכבוד ../images/Emo13.gif

Chemical Venom

New member
Foo_Fighters_-_The_Pretender!!!!!1

איזה שיר !! גאונות!!! !!!!!!!!!!!!!!!111 באמת שזה אחד השירים הטובים ששמעתי לשנת 2007

למעלה